کد خبر : 65056
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1404 - 9:35

شرط جدید بازنشستگی، سابقه زیر ۱۵ سال باید خریداری شود

شرط جدید بازنشستگی، سابقه زیر ۱۵ سال باید خریداری شود

بر اساس احکام برنامه هفتم تمامی بیمه‌شدگان با سابقه کمتر از ۱۵ سال باید با خرید سابقه این عدد را به حداقل ۱۵ سال برسانند تا بتوانند از مستمری بازنشستگی استفاده کنند. آوای جنوب، علیرضا حیدری کارشناس اقتصادی و نایب رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: بر اساس احکام برنامه هفتم توسعه، تمامی بیمه‌شدگان با

بر اساس احکام برنامه هفتم تمامی بیمه‌شدگان با سابقه کمتر از ۱۵ سال باید با خرید سابقه این عدد را به حداقل ۱۵ سال برسانند تا بتوانند از مستمری بازنشستگی استفاده کنند.

آوای جنوب، علیرضا حیدری کارشناس اقتصادی و نایب رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: بر اساس احکام برنامه هفتم توسعه، تمامی بیمه‌شدگان با سابقه کمتر از ۱۵ سال باید با خرید سابقه، این عدد را به حداقل ۱۵ سال برسانند تا بتوانند از مستمری بازنشستگی استفاده کنند. پیش از این، کف سابقه برای برخورداری از مستمری ۱۰ سال بود.

این قانون شامل همه صندوق‌های بازنشستگی می‌شود، اما در حال حاضر فقط در سازمان تأمین اجتماعی اجرایی شده است. پرداخت حق بیمه برای خرید سابقه باید به‌صورت یکجا انجام شود و امکان تقسیط وجود ندارد.

افرادی که به سن بازنشستگی رسیده‌اند اما سابقه‌شان کامل نیست، مخاطب اصلی این قانون هستند. برای مثال، فردی با ۹ سال سابقه باید ۶ سال سابقه بخرد تا بتواند مستمری دریافت کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.