دانشکدهای که امکاناتش از یک دبستان کمتر است
دانشکده صنعت و معدن چرام تنها نام یک مرکز آموزش عالی را یدک می کشد و امکاناتش از یک دبستان هم کمتر است؛ بهطوری که دانشجویان این دانشکده آرزو دارند چهار سال دوره کارشناسی یکشبه تمام شود. آوای جنوب؛ از چرام ،دانشکده صنعت و معدن چرام از مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور سابق به
دانشکده صنعت و معدن چرام تنها نام یک مرکز آموزش عالی را یدک می کشد و امکاناتش از یک دبستان هم کمتر است؛ بهطوری که دانشجویان این دانشکده آرزو دارند چهار سال دوره کارشناسی یکشبه تمام شود.
آوای جنوب؛
از چرام ،دانشکده صنعت و معدن چرام از مصوبات دور اول سفر رئیس جمهور سابق به استان کهگیلویه و بویراحمد است که پس از تأمین زمین مورد نیاز، عملیات اجرایی آن در سال ۱۳۸۶ آغاز شد.
این دانشکده به عنوان یکی از زیرمجموعههای دانشگاه یاسوج در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار و با زیربنای ۶هزار متر مربع احداث شده و دارای ۲۰کلاس درس و ۱۰ کارگاه و آزمایشگاه است و ظرفیت پذیرش ۷۰۰ دانشجو را دارد.
استقرار دانشکده صنعت و معدن در شهر چرام می توانست زمینه جذب و رشد نیروی انسانی متعهد و تخصص مورد نیاز استان را تا حدودی فراهم کند و در کنار معدن این شهرستان به ویژه معدن فسفات چرام، محور توسعه و تحوّل باشد و نقش مهمی در شکوفایی ظرفیتهای منطقه ایفا کند.
با تمام کاستیها و نواقص این دانشکده در سال ۹۱ در سه رشته کارشناسی آمار، کاردانی عمران روستایی و مکانیک با ۴۰ دانشجو افتتاح شد که این امر سبب بهوجود آمدن شور و شعفی در جوانان و تحصیلکردگان شهرستان چرام شد.
دانشجویان ورودی سال اول امید داشتند که در سال تحصیلی بعد یعنی سال ۹۲ مشکلات و کمبودها برطرف شود اما خیال آنان عینیت نیافت و علاوه بر اینکه نواقص توسط مسئولان و دانشگاه یاسوج به عنوان متولّی این دانشکده رفع نشد بلکه حتی دانشجویان بیشتری پذیرش شدند.
فرماندار سابق چرام ۲۲ شهریورماه ۹۱ از اجرای عملیات بازسازی و چمن کاری و نصب تابلو و زیباسازی محوطه دانشکده صنعت و معدن این شهر با اعتباری افزون بر ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد ولی تاکنون هیچگونه تغییری در محوطه و دیوارکشی دانشکده به وجود نیامده است.
با روی کار آمدن دولت جدید انتظار میرفت مشکلات این دانشکده ودانشجویان کاهش یا برطرف شود اما دانشگاه یاسوج و بخصوص مسئولان شهرستانی تاکنون اقدام خاصی را در این زمینه انجام ندادهاند و هر کدام توپ را به زمین دیگری میاندازند.
نارضایتی دانشجویان از عدم وجود اینترنت, محوطه و دیوارکشی
یکی از دانشجویان، مهمترین مشکل این دانشکده را نداشتن محوطه مناسب و دیوارکشی دور آن دانست؛ بهطوری که محیط دانشکده آزار دهنده و هیچگونه سایبان و فضای سبزی ندارد و بسیار خشن است.
دانشجوی دیگری که اهل استان های جنوبی کشور است، می گوید: مشکلات دانشکده صنعت و معدن اینقدر زیاد است که ما فقط دعا میکنیم زودتر درسمان تمام شود تا به شهر خود برگردیم.
وی ادامه می دهد: امکانات این دانشکده از یک مدرسه ابتدایی داخل شهر کمتر است زیرا آنها اینترنت دارند اما دانشجویان اینجا از آن محروم هستند!
دانشجوی دیگری از شهر دهدشت نیز به خبرنگار تسنیم گفت: تا به حال هیچکدام از مسئولان شهرستان چرام به ویژه فرماندار حتی برای شنیدن مشکلات و درددلهای دانشجویان به دانشکده نیامدهاند و انگار که دانشجو و دانشکده در این شهر برای آنها اهمیتی ندارد.
یکی دیگر از دانشجویان که از شهر یاسوج در اینجا مشغول به تحصیل است و اشراف کاملی برمشکلات دارد، معضلات دانشکده را بهصورت تیتروار مشکلات را ذکر کرد و گفت: این دانشکده امکانات چاپ و تکثیر، بوفه، محوطه و فضای سبز، نیروی اداری، مدیر گروه رشته آمار، کتابخانه، آزمایشگاه و مهمتر از همه اینترنت ندارد.
وی خاطرنشان کرد: تا به حال هیچگونه کار فرهنگی، نشریه و برپایی مناسبتها در این دانشکده انجام نشده و حتی جشن ورودی برای دانشجویان جدید را که یک مدرسه و مهد کودک به نام جشن عاطفهها دارد، مسئولان انجام ندادهاند.
وضعیت این دانشکده طوری است که برخی از دانشجویان با دیدن محیط آن اصلا ثبتنام نکردند و تعدادی هم در برزخ ماندن و رفتن کلافه شدهاند.
آنها از بیتوجهی مسئولان استانی و شهرستانی به ویژه فرماندار شهر به عنوان مسئول ارشد شهرستان چرام بهشدت گلایه داشتند و خواستار انعکاس مشکلات خود از طریق رسانهها به گوش مسئولان وزارت علوم و دولتمردان شدند.
اجرای فیبر نوری و اینترنت دانشکده صنعت و معدن چرام پول میخواهد که ما نداریم
رئیس شرکت مخابرات شهرستان چرام در واکنش به اظهارات دانشجویان صنعت و معدن درباره معضل فقدان اینترنت، به تسنیم گفت: اجرای فیبر نوری دانشکده به علت فاصله و مسیر آن برای سایت اینترنت، هزینهبر است که هم اکنون بودجه و توان این کار وجود ندارد.
نصیری افزود: در صورت تأمین اعتبار لازم شرکت مخابرات آمادگی اجرای این پروژه را در کمترین زمان ممکن دارد و انتظار می رود مسئولان متولّی امر، در این زمینه چارهاندیشی کنند.
سرپرست جدید دانشکده صنعت ومعدن چرام پاسخگو نیست
تماسهای مکرر خبرنگار تسنیم در چرام با یونس شکاری رئیس دانشکده صنعت و معدن برای بررسی مشکلات دانشکده و دانشجویان علیرغم پیگیری های متعدد و با توجه به اینکه وی ساکن این شهر نیست، بینتیجه ماند.
مسئولان برای رفع مشکلات دانشکده صنعت و معدن چرام همکاری نمیکنند
کارشناس آموزش دانشکده صنعت و معدن چرام با بیان اینکه مدیران شهرستان حاضر به همکاری نیستند، گفت: پنج بار با فرماندار چرام به عنوان مسئول ارشد شهرستان صحبت کردم که با دانشجویان جلسه پرسش و پاسخ داشته باشیم اما ایشان حاضر به همکاری نیستند و اهمّیتی نمی دهد.
محصول افزود: تاکنون ۱۰ مورد صورتجلسه برای بررسی مشکلات دانشکده صنعت و معدن چرام و رفع آنها داشتیم که آقای فرماندار جوابی درباره آنها نداده و موضوع را پیگیری نکرده است.
وی تصریح کرد: در سفری که آقای نیکروز معاون فرهنگی دانشگاه یاسوج به دانشکده چرام داشت، اعضای شورای شهر دور وی حلقه زدند و گفتند که ماشین می دهیم و محوطه را آسفالت میکنیم ولی هیچکدام محقق نشد.
محصول با طرح این سؤال که آیا جمعکردن زباله وظیفه دانشجوست، خاطرنشان کرد: از شهردار خواستیم حداقل زبالهها را جمعآوری کنند ولی این پیگیری هم جواب نمیدهد.
کارشناس آموزش دانشکده صنعت و معدن چرام اظهار داشت: متأسفانه مسئولان دنبال کارهای نمایشی هستند.
او، مشکل اصلی دانشکده صنعت و معدن چرام را دیوار کشی، محوطهسازی، نبود اینترنت و عدم همکاری ادارات شهرستان (غیر از آبفای شهری) دانست و گفت: خوشبختانه وضعیت غذایی دانشجویان مناسب و از لحاظ علمی هیچ کم کاری وجود ندارد.
محصول متذکر شد: ۷۰درصد دانشجویان کاردانی در مقطع کارشناسی روزانه قبول شدهاند و دانشجویان این دانشکده به لحاظ اخلاقی و علمی بسیار خوب هستند و هم اکنون ۱۵۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.
تاسیس دانشکده صنعت و معدن چرام اشتباه بود
فرماندار چرام اما در مورد دانشکده صنعت و معدن این شهرستان و مشکلات آن گفت: ما از مسئولان دانشکده گلایه داریم؛ چرا که آنها افراد پیگیری نیستند و خودشان موظف هستند مشکلات را رفع و بودجه مورد نیاز را تأمین کنند.
فتّاح پوربیان با تأکید بر اینکه تأسیس دانشکده صنعت و معدن چرام از اول اشتباه بود، خاطرنشان کرد: مسئولان دانشکده به لحاظ سلسه مراتب باید پیش ما بیایند یا از ما دعوت کنند تا به آنجا برویم.
گزارش از علی یاری زاده
برچسب ها :آوای جنوب ، استان کهگیلویه و بویراحمد ، امکانات ، دانشجویان ، دانشکده صنعت و معدن چرام ، دانشگاه یاسوج ، دبستان ، سفر رئیس جمهور ، فتّاح پوربیان ، فرماندار چرام ، فیبر نوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0