انتقاد تند معاون استاندار از شهرداریها/ حاجیزاده؛ شهرداران بگویند اعتبارات زیرساختها چه شد!/نمی شود بگوییم آخر دولت و شورای شهر است کار را تعطیل کنیم
آوای جنوب معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد تند از شهرداریهای استان گفت: وضعیت آسفالت و ترافیک و مبلمان شهری مطلوب نیست شهرداران پاسخ دهند که این همه اعتبارات زیرساختها چه شد به گزارش آوای جنوب از یاسوج، کیامرث حاجیزاده در نشست کمیسیون ایمنی راهها که پیش از ظهر امروز برگزار شد،
آوای جنوب
معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد تند از شهرداریهای استان گفت: وضعیت آسفالت و ترافیک و مبلمان شهری مطلوب نیست شهرداران پاسخ دهند که این همه اعتبارات زیرساختها چه شد
به گزارش آوای جنوب از یاسوج، کیامرث حاجیزاده در نشست کمیسیون ایمنی راهها که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با اشاره به کاهش تلفات رانندگی در نوروز امسال گفت: علیرغم اینکه ترددها در نوروز ۱۴۰۰ سه برابر افزایش داشت اما تلفات رانندگی ۴۶.۷ درصد و در فروردین ۱۵.۴ درصد کاهش داشته که همکاری مردم و حذف نقاط حادثه خیز در کاهش تلفات رانندگی موثر بوده است.
معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: افتتاح چندین کیلومتر بزرگراه در دهه فجر گذشته، اقدامات قابل توجه در راههای روستایی و شهری و ایمن کردن ورودی و خروجی شهرها همه در کاهش تلفات رانندگی موثر بوده،البته تصادفات منجر به ضرب و جرح افزایش داشته که حضور به موقع اورژانس و هلال احمر موجب امدادرسانی به موقع به مصدومین شد.
وی با اشاره به اختصاص ۶۰ میلیارد به حوزه راه روستایی و ۳۴ میلیارد به آب روستایی در ردیف بودجه ۱۴۰۰ استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اعتبارات دیگری هم تحت عنوان مناطق محروم به استان افزوده خواهد شد.
این مسئول با بیان اینکه شهرداریها در حوزه ترافیک بسیار عقب هستند، بیان کرد: ۷۰ درصد اعتبارات ارزش افزوده باید صرف زیرساختهای شهری شود اما متاسفانه ورود بی رویه نیروهای غیرمتخصص در شهرداریها، انباشت نیرو و عدم توجه شهرداریها به ایجاد درآمد ثابت و پایدار باعث شده منتظر ارزش افزودهها باشند، همیشه هم از کمبودها شکایت دارند.
حاجیزاده با انتقاد تند از شهرداریها گفت: موقعی که از آنها کار میخواهیم میگویند برنامههای ما زیرنظر شورای شهر است اما وقتی پول میخواهند یا دفتر من هستند یا دفتر استاندار.
معاون عمرانی ادامه داد: سال ۱۴۰۰ اولویت اختصاص اعتبارات ارزش افزوده با شهرداریهایی است که مبالغ را در حوزه زیرساخت و ترافیک هزینه کنند، وضعیت آسفالت در استان خصوص شهر یاسوج قابل پذیرش نیست و شهرداران باید پاسخ دهند این همه اعتبار چه شد و چه کاری انجام دادند.
وی با بیان اینکه اولویت سر و سامان دادن به وضعیت ترافیک و سپس مبلمان شهری است، گفت: در این وضعیت کرونا خاموشی شهر باعث افسردگی مردم شده است، چند ماه است مصوب کردیم سرعتگاه نصب شد اما کاری انجام نشده آیا شهرداری یاسوج ناتوان است؟
این مسئول بیان کرد: خدا توفیق داد و در هفته چند بار به سیسخت میروم تا از نزدیک وضعیت ساخت و سازها را نظاره کنم در بازدید وضعیت بلوارها را که بررسی کردم تمام چراغهای بلوارها خرد و شکسته شده و حتی یک چراغ روشن هم نداریم، شهر در تاریکی مطلق است که این چه وضعی است که شهرهای ما به خصوص یاسوج دارند.
وی با بیان اینکه استاندار و همه معاونین برای مسئولان احترام خاصی قائل هستند، گفت: وقتی ما برای مدیران وقت میگذاریم و احترام قائل هستیم آنها باید به وظایفشان عمل کنند، الان موقع بهانه آوردن نیست همه موظف هستیم در پستهایی که متعلق به مردم و نظام است تا روزی که هستیم خدمت کنیم.
حاجیزاده با بیان اینکه به شدت از شهرداریها گلایه دارم، افزود: اینکه من به عنوان معاون استاندار بگویم آخر دولت است و کاری انجام ندهم یا شهردارها به خاطر پایان کار شوراها به وظایف خود عمل نکند درست نیست پس تعهدمان چه میشود.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه همه پروژههای عمرانی راه و شهرسازی و راهداری استان فعال هستند و به غیر از پروژه پل سوم، پروژهای نیست که خوابیده باشد،گفت: به زودی پل سوم بشار هم تعیین تکلیف میشود.
وی با اشاره به اینکه شهرداریها در سال ۱۴۰۰ به شیوه دیگری برنامهریزی کنند، گفت: وقتی ۴ مورد کار عامالمنفعه میخواهیم در شهر انجام دهیم این وظیفه شوراها است که معارضات را حل و فصل کنند، میخواهیم ورودی شهرها که وضعیت خوبی ندارد چند درخت بکاریم اما با ما همکاری نمیشود بعد میخواهند شهر را آباد کنند.
وی با اشاره به لزوم پیگیری طرح جامع شهر یاسوج گفت: در این طرح شهرهای مادوان و سرآبتاوه به یاسوج ملحق میشوند و با حذف تقاطع حادثهخیز مهریان اوضاع نابسامان آن نقطه بهبود مییابد.
وی در پایان سخنان خود در اولین نشست کمیسیون ایمنی راهها گفت: معارضات باعث طولانی شدن پروژهها میشود و تا بیایم این مشکل را حل و اعتبار تزریق کنیم یکی دو سال طول میکشد، انتظار میرود همه دستگاهها خصوصا شهرداریها تعهدات خود را انجام دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0