آغاز ساماندهی کارکنان دولت و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در تیر ماه ۱۴۰۴

جزئیات و آخرین اخبار از ساماندهی کارکنان دولت و تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی را در این گزارش آماده کرده ایم بخوانید. استارت ساماندهی کارکنان دولت در تیرماه ۱۴۰۴ زده شد و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی بدون توقف به مرحله عملیاتی رسیده است؛ آنچه باید به عنوان پیش فرض درنظر گرفت تا تکلیف کارگر و پیمانکار مشخص
جزئیات و آخرین اخبار از ساماندهی کارکنان دولت و تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی را در این گزارش آماده کرده ایم بخوانید.
استارت ساماندهی کارکنان دولت در تیرماه ۱۴۰۴ زده شد و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی بدون توقف به مرحله عملیاتی رسیده است؛ آنچه باید به عنوان پیش فرض درنظر گرفت تا تکلیف کارگر و پیمانکار مشخص شود این است که کارگران زیر بار قرارداد های موقت نروند!
به گزارش آوای جنوب: دولت باید نگرش خود را نسبت به کارکنان و زیرمجموعههای خود اصلاح کند و دستگاههای اجرایی را ملزم به انعقاد قرارداد مستقیم با نیروهای شرکتی نماید به این شکل که با تصویب طرح ساماندهی کارکنان دولت، نیروهای دولتی و نهادهای عمومی که دارای رابطه استخدامی شرکتی و حجمی هستند، تبدیل وضعیت بشوند.
یک فعال کارگری درخواست تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را در سریع ترین زمان ممکن مطرح کرد؛ این فعال کارگری گفت: در جنگ ۱۲ روزه همه کارکنان شهرداریها علی الخصوص نیروی آتش نشانی و نیروهای خدماتی سنگ تمام گذاشتند و به مردم ایران اسلامی ثابت کردند که در هر شرایطی خدماترسانی ممکن هست؛ حالا ضمن تبریک این پیروزی به ملت بزرگ و شریف ایران، لازم است دولت برای تقدیر و تشکر از نیروهای شرکتی، مصوبه تبدیل وضعیت این نیروها را هرچه سریعتر ابلاغ کند.
صادق سرخه فعال کارگری و رئیس سابق شورای اسلامی کار شهرداری شوش دانیال در گفتگویی، بر لزوم حمایت دولت از کارگران شرکتی و ارکان ثالث به خصوص کارگران زحمتکش شهرداریها تاکید کرد و گفت: چرا تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به منظور تامین امنیت شغلی این نیروهای توانمند و حذف واسطهها انجام نمیشود؟
او افزود: دولت باید نگرش خود را نسبت به کارکنان و زیرمجموعههای خود اصلاح کند و دستگاههای اجرایی را ملزم به انعقاد قرارداد مستقیم با نیروهای شرکتی نماید به این شکل که با تصویب طرح ساماندهی کارکنان دولت، نیروهای دولتی و نهادهای عمومی که دارای رابطه استخدامی شرکتی و حجمی هستند، تبدیل وضعیت بشوند.
رئیس اسبق شورای اسلامی کار کارگران شهرداری شوش با تاکید بر اینکه طبق آخرین اخبار، آئین نامه ساماندهی نیروهای شرکتی در اواخر خرداد ماه سال جاری تهیه و تدوین شده و تنها منتظر ابلاغ رئیس جمهور است» تصریح کرد: لذا درخواست داریم رؤسای سازمانهای امور استخدامی و شهرداریها پیگیر ابلاغ این آئین نامه شوند و هرچه زودتر روند اداری تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در نهادهای دولتی، نیمه دولتی، عمومی و خصولتی کلید بخورد.
استارت ساماندهی کارکنان دولت در تیر ماه ۱۴۰۴
علی بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین خبرها از ساماندهی وضعیت کارکنان شرکتی گفت: سازمان اداری و استخدامی پیش از سال اعلام کرد که با اجازه رئیسجمهور به بانک اطلاعاتی بیش از ۷۸۰ هزار نفر از کارکنان دولت دسترسی پیدا کرده که میتوانند با ظرفیت قانون فعلی نسبت به ساماندهی قرارداد این کارکنان و حذف شرکتهای تامین نیروی انسانی اقدام کند.
وی افزود: بر همین اساس پیش نویس آیین نامه ساماندهی کارکنان دولت از سوی سازمان اداری و استخدامی آماده شده که به گفته مسئولان این سازمان قرار است در جلسات آتی هیئت دولت مطرح شود. در صورت تصویب این پیشنویس در جلسه هیئت دولت، این مصوبه به سازمانها زیر نظر دولت ابلاغ خواهد شد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطرنشان کرد: البته با توجه به اینکه این مصوبه در قالب آیین نامه اجرایی تصویب شده و همچنان تبدیل به قانون نشده، این نگرانی وجود دارد که با تغییر دولت، اجرای آن نیز اخلال روبرو شود. به همین جهت مصوبه مجلس در رابطه با ساماندهی نیروهای شرکتی نیز همچنان از سوی ما پیگیری خواهد شد تا تبدیل به قانون شود.
طرح دولت برای اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت
دولت برای اجرای این طرح بزرگ، سه سناریوی مختلف را روی میز دارد که انتخاب هر یک از آنها، تأثیر متفاوتی بر آینده این نیروها خواهد داشت:
سناریوی اول (تبدیل وضعیت کامل): این ایدهآلترین حالت برای نیروهای شرکتی است که در آن، افراد واجد شرایط به وضعیت «رسمی» یا «پیمانی» تبدیل وضعیت پیدا میکنند. این سناریو بیشترین بار مالی را برای دولت به همراه دارد.
سناریوی دوم (قرارداد کار معین مستقیم): در این حالت، شرکت واسطه حذف شده و فرد، قراردادی مستقیم و یکساله (یا بیشتر) با خود دستگاه دولتی امضا میکند. این سناریو امنیت شغلی را به مراتب افزایش داده و حقوق و مزایا را عادلانهتر میکند، اما به معنای استخدام رسمی و دائمی نیست.
سناریوی سوم (مدل ترکیبی): ممکن است دولت یک مدل ترکیبی را انتخاب کند که در آن، نیروهای با سابقه و شرایط خاص به طور کامل تبدیل وضعیت شده و سایرین به صورت قرارداد کار معین مستقیم به کار خود ادامه دهند.
برچسب ها :آخرین اخبار از ساماندهی کارکنان دولت ، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ، ساماندهی کارکنان ، ساماندهی کارکنان دولت ، ساماندهی کارکنان شرکتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0