کد خبر : 43353
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 11 فوریه 2020 - 18:40

ليدر اصولگراي هومان عسكري: ما انقلاب كرده‌ايم تا دوران ارباب و رعيتي از بين برود/ جوانان را از اسارات آزاد كنيد

ليدر اصولگراي هومان عسكري: ما انقلاب كرده‌ايم تا دوران ارباب و رعيتي از بين برود/ جوانان را از اسارات آزاد كنيد

آواي جنوب: به گزارش آوای جنوب، آرش قیطاسی در جمع اهالی روستای پشه کان  با تبريك چهل و يكمين سالگرد پيروزي  انقلاب اسلامي گفت:  امروز شاهد بروز تبعیض و نا برابری‌ها هستیم. وی ادامه داد: امروز شاهد آن هستیم که در هر خانواده چند جوان تحصیل کرده بیكار وجود دارد. این لیدر اصولگرا با اشاره

آواي جنوب:

به گزارش آوای جنوب، آرش قیطاسی در جمع اهالی روستای پشه کان  با تبريك چهل و يكمين سالگرد پيروزي  انقلاب اسلامي گفت:  امروز شاهد بروز تبعیض و نا برابری‌ها هستیم.

وی ادامه داد: امروز شاهد آن هستیم که در هر خانواده چند جوان تحصیل کرده بیكار وجود دارد.

این لیدر اصولگرا با اشاره به اينكه امروز شاهد داغ های جوانان هستیم که مادران و پدران در سوگ فرزندان خود نشسته‌اند، گفت: جوانان امروز خواهان پايان تعبيض و بي‌عدالتي هستند.

قيطاسي در ادامه به مشکلات روستای پشه کان اشاره کرد و گفت:  نبود سالن ورزشی چند منظوره برای جوانان، نبود کانال هدایت سیلاب که هم اکنون کانال آبرو فصلی از وسط روستا عبور می کند  و موجب تخریب خانه های این روستا شده و تاکنون هیچ مسوولی به فکر آنها نبوده است.

قیطاسی  با اشاره به نبود طرح‌هاي زود بازه اشتغال در اين روستا عنوان کرد: در این روستا هیچ گونه درآمد زایی برای جوانان در نظر گرفته نشده، حتی کارگاه های زودبازه برای اشتغال جوانان این روستا طراحی نشده است.

وی ابراز کرد: در این روستا جایگاه اسکان دامداران که هشت سال است هیچ گونه همکاری با آن ها نشده تا بتوانند مشکلات زندگی خود را حل نمایند.

اين ليدر اصولگرا ادامه داد: جاده روستای پشه کان فاقد روشنایی است که این معضل موجب شده بیشترین تصادفات در این جاده رخ دهد و نتیجه آن مرگ و میر عده ای از جوانان این روستا شده است.

قیطاسی با بيان اينكه حضور جوانان در گام  دوم انقلاب بايستي پررنگ باشد، افزود: این جوانان هستند که می توانند موتور محرک را به راه بیندازند.

این لیدر اصولگرا اذعان کرد: امروز جمع شده‌ايم كه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب را جشن بگیریم، انقلابی که مربوط به تمام مردم این سرزمین است.

قیطاسی با اشاره به اينكه فلسفه وجود انقلاب و انقلاب کردن رفع تبعیض و بی عدالتی بود، بيان كرد: انقلاب برای برابر کردن همه مردم در یک سطح است.

این سخنران با بيان اينكه مجلس باید در تراز انقلاب و گام دوم انقلاب باشد، خاطرنشان كرد: ما مجلسی را تایید نمی کنیم که برجام را در 20 دقیقه تایید می کند.

وی گفت:مجلس باید پویا، انقلابی، کاردان ، حقوقدان و آشنا با مسائل حقوق و آشنا با درد مردم باشد نه اینکه سوار بر ماشین های میلیاردی و در کاخ های میلیاردی زندگی کند.

قیطاسی ابراز کرد: امیدواریم که در این دوره از انتخابات با انتخاب آگاهانه به دور از قومیت شخصی را انتخاب کنیم و به مجلس رهسپار کنیم که درد جامعه و مردم را بفهمد و درصدد حل مشکلات مردم باشد.

این لیدر اصولگرا عنوان کرد: امروز دیگر روز کلنگ‌زنی‌های نمادین نیست،  امروز وقت افتتاح پروژه‌هايي بود که چند سال پیش قول آنها را داده‌ايد.

قیطاسی ابراز کرد: اما نمی دانیم چرا این کلنگ بر سر مردم مظلوم این دیار فرود مي‌‌آيد.

وی تصریح کرد: در این روزها شاهد اتحاد و انسجام مردم شهرمان هستیم، امروز بحث خشکاندن ریشه ظلم و بی عدالتی و  شاهد  آن هستیم همه در کنار هم هستند جهت اجرای برابری و عدالت.

این لیدر اصولگرا ابراز کرد: جناب نماینده چگونه می خواهید  در اين دنيا  و آن  دنيا جواب بی عدالتی ها و ظلم ها و تبعیض ها را بدهید.

وی با اشاره به اينكه امروز جوانان و برداران ما به اسارت گرفته شده اند، اظهار كرد: مردم انقلاب کردند که دوران ارباب و رعیتی از بین برود و به شما می گویم که مباشر خان هیچ زمان خان نبوده و نخواهد شد.

قيطاسي با بيان اينكه مردم ما انقلاب کردند تا دنیاي ارباب و رعیتی از بین برود، گفت: شما در شان اين مردم نيستيد که بخواهید به مردم بگویید خان و خان زاده هستید ما انقلاب کردیم که این دوران خان و خانزاده مباشرها از بین برود.

وي با اشاره به جوانان حاضر در اين نشست اذعان كرد: شما جوانان باید هر کدام یک هومان عسکری باشید چرا که وقت ما کم است .

قيطاسي خاطرنشان كرد: شما اهالی روستای پشه کان همانند دیگر روستاهای ترک نشین به پا خیزید تا ا انقلابی دیگر به پا کنید.

اين ليدر اصولگر ادامه داد:  به آرمان هاي انقلاب لبيك گفته و با انتخاب كانديداي اصلح دكتر هومان عسكري پاياني بر تمامي تبعيض و قوم گرايي‌هاي باشيم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.