کد خبر : 70559
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۹:۳۰

۸ حلقه فلر نفتی اهواز با همکاری شرکت چینی جمع‌آوری می‌شود

۸ حلقه فلر نفتی اهواز با همکاری شرکت چینی جمع‌آوری می‌شود

استاندار خوزستان از انعقاد قرارداد جمع‌آوری هشت حلقه فلر نفتی در اطراف اهواز با همکاری یک شرکت چینی و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب خبر داد و گفت: این پروژه با ظرفیت ۳۹ میلیون فوت مکعب، ظرف مدت حدود ۱۰ ماه اجرا خواهد شد. به گزارش آوای جنوب، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، امروز در

استاندار خوزستان از انعقاد قرارداد جمع‌آوری هشت حلقه فلر نفتی در اطراف اهواز با همکاری یک شرکت چینی و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب خبر داد و گفت: این پروژه با ظرفیت ۳۹ میلیون فوت مکعب، ظرف مدت حدود ۱۰ ماه اجرا خواهد شد.

به گزارش آوای جنوب، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، امروز در حاشیه جلسه با مدیران یک شرکت چینی فعال در حوزه جمع‌آوری فلرهای نفتی، از انعقاد قرارداد جمع‌آوری هشت حلقه فلر نفتی در اطراف اهواز خبر داد .

استاندار خوزستان با اشاره به جزئیات این پروژه زیست‌محیطی افزود: قرار است هشت حلقه از فلرهای نفتی در اطراف میدان نفتی اهواز به ظرفیت ۳۹ میلیون فوت مکعب، ظرف مدت حدود ۱۰ ماه جمع‌آوری شود.

موالی‌زاده این اقدام را گامی مهم در جهت کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی در استان دانست و تصریح کرد: این کار با همکاری مناطق نفت‌خیز جنوب انجام خواهد شد و مجموعه اقدامات لازم برای کلید خوردن هرچه سریع‌تر این پروژه را دنبال خواهیم کرد .

وی ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن این طرح، گام مؤثری در مسیر کاستن از آلاینده‌های زیست‌محیطی و بهبود کیفیت هوای کلان‌شهر اهواز برداشته شود. بر اساس آخرین اطلاعات، دولت چهاردهم با امضای زنجیره‌ای از قراردادها برای جمع‌آوری گازهای مشعل، برنامه دارد تا پایان سال ۱۴۰۶ تقریباً ۹۰ درصد گازهای مشعل را جمع‌آوری کند .

همچنین رضا خیلائی، مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران، پیشتر اعلام کرده بود که حجم جمع‌آوری گازهای مشعل از ابتدای استقرار دولت چهاردهم از حدود ۵ میلیون مترمکعب در روز به بیش از ۹ میلیون مترمکعب رسیده است .

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

زهره دوشنبه , ۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۲

خوزستان هم نفت گاز کشاورزی ولی امکانات هیچ ندارد مهدیس خیابان خراب نه پارک نه دکتر نه بیمارستان آب فاصلا ب داخل رودخانه میریزد

انصاری فر پنجشنبه , ۴ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۲

والا من از موقعی که یادمه بحث جمع آوری فلرهای خوزستان میشنیدم اما دریغ از عملی شدن آنها آقای استاندار یک کار خیر بکن که تو ذهن ما بمونه و این دود فلرها رو جمع کن