کد خبر : 1155
تاریخ انتشار : چهارشنبه 14 آبان 1393 - 13:34

کارت یارانه روستاییان ضمانت بانکی آنها برای دریافت تسهیلات

کارت یارانه روستاییان ضمانت بانکی آنها برای دریافت تسهیلات

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد از اعطای تسهیلات به روستاییان با کارمزد چهاردرصد در قالب تشکیل تعاونی خبر داد و گفت: کارت یارانه آنها به عنوان تنها ضمانت و وثیقه بانکی این افراد محسوب می شود. آوای جنوب؛ پژمان نیک اقبالی روز چهارشنبه درگفت و گو با خبرنگاران رویکرد و نگاه ویژه دولت یازدهم

نیک اقبالمعاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد از اعطای تسهیلات به روستاییان با کارمزد چهاردرصد در قالب تشکیل تعاونی خبر داد و گفت: کارت یارانه آنها به عنوان تنها ضمانت و وثیقه بانکی این افراد محسوب می شود.

آوای جنوب؛

پژمان نیک اقبالی روز چهارشنبه درگفت و گو با خبرنگاران رویکرد و نگاه ویژه دولت یازدهم به توسعه پایدار در روستاها را یادآور شد و افزود: دولت تعهد کرده تا سه برابر میزان سرمایه گذاری این تعاونی ها تسهیلات بانکی با کارمزد پایین اعطا کند.

وی دوره بازپرداخت این میزان تسهیلات را بین سه تا پنج سال اعلام کرد و افزود: یک تا دوسال اول نیز به عنوان تنفس در بازپرداخت این تسهیلات برای روستاییان پیش بینی شده است.

نیک اقبالی با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد جمعیت روستایی در کهگیلویه وبویراحمد بیکار هستند، افزود: تشکیل تعاونی های تولید در حوزه های مختلف تا حدود زیادی موجب اشتغالزایی و رونق و شکوفایی روستاها را به دنبال خواهد داشت.

وی جلوگیری از مهاجرت بی رویه روستاییان به شهرها را از اهداف مهم دولت در امر توسعه پایدار روستاها دانست و افزود: توزیع عادلانه امکانات و اجرای صحیح طرح توسعه توزان منطقه ای از مهمترین شاخص های لازم در تحقق این مهم به شمار می رود.

وی با اشاره به میزان جمعیت شهری و روستایی در استان کهگیلویه وبویراحمد بر اساس آخرین سرشماری جمعیت روستایی این استان با ۴۷ درصد است ولی در نسبت اماری جمعیت روستایی در شهرستان بویراحمد نسبت به سایر شهرستان های استان ۴۵ درصد است.

نیک اقبالی ابراز داشت: بیش از ۶۰۰ روستای دارای سکنه درشهرستان بویراحمد وجود دارد که حدود نیمی از این روستاها زیر ۲۰ خانوار جمعیت دارند.

وی تعداد روستاهای دارای سکنه در استان کهگیلویه وبویراحمد را نیز حدود یکهزار و ۷۶۴ روستا اعلام کرد و افزود: حدود ۷۰۰ مورد از آنها دارای جمعیت بالای ۲۰ خانوار است.

وی پراکندگی ، سخت گذربودن و محرومیت بسیاری از روستاهای کهگیلویه و بویراحمد را یادآور شد واظهار کرد: در مناطق روستایی این استان با وجود خدمات ارزنده، ولی به دلیل عمق محرومیت های گذشته هنوز چهره روستاها عجین با فقر و توسعه نیافتگی است.

نیک اقبالی تاکید کرد: یکی از مهمترین مشکلات و زیرساخت های اساسی در روستاهای این استان نبود راه روستایی مناسب است که می توان از این طریق سایر خدمات و نیازهای مهم روستاها را نیز تامین کرد.

وی افزایش حاشیه نشینی و لجام گسیختگی در ساخت و ساز خانه های مسکونی در اطراف شهرهای استان به ویژه شهر یاسوج را از دیگر معضلات اساسی و آسیب های جدی در استان دانست و گفت: وجود این معضل منجر به ایجاد آسیب ها و مشکلات متعدد در بخش های دیگر نیز شده است.

نیک اقبالی ابراز داشت: به عقیده بسیاری از کارشناسان چنانچه توزیع متوازن و عادلانه امکانات در روستاها اتفاق بیفتد هیچ فرد روستایی نیز به هیچ وجه از دیار خود کوچ نخواهد کرد و لحظه ای از زندگی با آرامش و زیبا در روستا را با یک عمر زندگی در سراب کاذب شهرها جایگزین نخواهد کرد.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از پیش بینی اعتباری افزون بر ۸۴۰ میلیارد ریال از محل های مختلف ماده ۱۸۰، دو درصد نفت و تملک و دارایی و سرمایه ای برای توسعه روستاهای این استان در بودجه سال ۹۳ خبر داد و گفت: از این میزان تاکنون ۳۷۸ میلیارد ریال آن اختصاص یافته است.

نیک اقبالی از فعال بودن ۴۴۶ دهیاری در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و تصریح کرد: این استان دارای هشت شهرستان، ۱۷ شهر، ۱۸ بخش، ۴۵ دهستان و یکهزار و ۶۷۴ روستا است.

نیک اقبالی با بیان اینکه جمعیت کهگیلویه و بویراحمد ۶۹۵ هزار نفر است، افزود: وجود دو اقلیم متفاوت سردسیری و گرمسیری، دارا بودن ۱۱ درصد روان آب کشور، تامین حدود ۲۲ درصد نفت و گاز کشور و دارا بودن نیروی انسانی متخصص و مستعد از ظرفیت های بالقوه این استان در حوزه های مختلف محسوب می شود.

وی ضعف سرمایه گذاری و کمبود برخی زیرساخت های توسعه ای را از مهمترین عوامل توسعه نیافتگی این استان اعلام کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برخی کمبودها و مشکلات اساسی در روستاهای این استان ، افزود: ۲۰۶روستا فاقد آب آشامیدنی سالم ، بیش از دو هزار راه روستایی فاقد آسفالت و حدود ۴۷ هزار مسکن روستایی این استان نیز در برابر حوادث مقاوم نیستند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.