کد خبر : 69671
تاریخ انتشار : جمعه 28 فروردین 1405 - 22:19

پاداش مقاومت کارکنان نفت جنوب بالاخره واریز می‌شود

پاداش مقاومت کارکنان نفت جنوب بالاخره واریز می‌شود

پس از هفته‌ها انتظار و پیگیری سرانجام زمان شارژ پاداش مقاومت کارکنان ارکان ثالث مناطق نفت‌خیز جنوب مشخص شد. طبق آخرین پیگیری‌ها، این پاداش به صورت همزمان برای کارکنان رسمی و غیررسمی، از اواسط تا اواخر هفته آینده به کارت‌های نفت کارت واریز می‌شود. آوای جنوب؛ برای کارکنان خدوم ارکان ثالث در مناطق نفت‌خیز جنوب:

پس از هفته‌ها انتظار و پیگیری سرانجام زمان شارژ پاداش مقاومت کارکنان ارکان ثالث مناطق نفت‌خیز جنوب مشخص شد. طبق آخرین پیگیری‌ها، این پاداش به صورت همزمان برای کارکنان رسمی و غیررسمی، از اواسط تا اواخر هفته آینده به کارت‌های نفت کارت واریز می‌شود.

آوای جنوب؛ برای کارکنان خدوم ارکان ثالث در مناطق نفت‌خیز جنوب: «پاداش مقاومت» که وعده آن مدتی قبل داده شده بود، بالاخره شارژ می‌شود.

به گزارش خبرنگار اوای جنوب، پس از پیگیری‌های مستمر اطلاعات مربوط به روزهای کاری اسفندماه در زمان جنگ در حال جمع‌آوری است و مسئولین محترم مناطق تأیید کرده‌اند که مراحل اداری این پاداش در حال طی شدن است.

زمان دقیق شارژ کارت‌ها

طبق اعلام مسئولین، پس از ارسال سند توسط مدیریت محترم منابع انسانی به مدیریت امور مالی در اوایل هفته جاری، فرایند کارسازی سند در امور مالی انجام خواهد شد و از اواسط یا اواخر هفته آینده، مبالغ پاداش بر اساس لیست کارکرد و روزهای حضور، به کارت‌های نفت کارت واریز و شارژ می‌گردد.

شامل چه کسانی می‌شود؟

این شارژ به صورت همزمان برای تمامی کارکنان رسمی و غیررسمی مناطق نفت‌خیز جنوب در همه مناطق انجام می‌شود. زحمات مشترک مدیریت‌های محترم امور مالی و منابع انسانی مناطق در این زمینه قابل تقدیر است.

تأخیر احتمالی حقوق فروردین و نقش پاداش مقاومت

گفتنی است به دلیل به‌روزرسانی سیستم حقوق و دستمزد و با درخواست کارکنان برای اعمال نرخ جدید و افزایش حقوق، ممکن است تأخیر جزئی در واریز حقوق فروردین ماه ایجاد شود. اما شارژ پاداش مقاومت در کارت نفت می‌تواند تا حد زیادی این فاصله زمانی را برای کارکنان جبران کند.

منبع: شهدای مناطق نفت‌خیز جنوب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.