واكنش هومان عسكري: روساي ادارات در حال جمع كردن آرا هستند/اگر اتفاقی بیفتد دودمان شما را به باد می دهم/ پيشنهاد 5 ميلياردي / تصاوير
آواي جنوب: به گزارش آوای جنوب از گچساران دکتر هومان عسکری در جمع بزرگان تیره کزنلو گفت: امروز خوشحال و خرسندم که در جمع شما بزرگان هستم و این حضور مطمئن باشید پیام بزرگی دارد. وی ادامه داد: امشب استاد عزیزم حاج ایاز آقایی و حاج اروجی و خواهر عزیزم خانم فولادی در جمع ما
آواي جنوب:
به گزارش آوای جنوب از گچساران دکتر هومان عسکری در جمع بزرگان تیره کزنلو گفت: امروز خوشحال و خرسندم که در جمع شما بزرگان هستم و این حضور مطمئن باشید پیام بزرگی دارد.
وی ادامه داد: امشب استاد عزیزم حاج ایاز آقایی و حاج اروجی و خواهر عزیزم خانم فولادی در جمع ما هستند كه استاد عزیزم آقای آقایی فرمودند ،یک روز ۷ کاندیدا ترک دادیم و یک زمان ایل بودیم و ۷ اصلح را وارد شورا شدند و وقتی متوجه شدند ما وحدت داریم به فکر اختلاف انداختن افتادند.
عسكري افزود: آنها ما را طایفه طایفه کردند و بعد تیره تیره شدند و الان شورای شهر ما یک نفر در ترک دارد.
اين كانديداي جوان قشقايي ابراز كرد: ببینید با ایل ما چه کردهاند، کاری کرده اند که میگویند جلسه با طایفه فلانی در خانه آقای فلان.
عسكري با بيان اينكه ذات و فرهنگ قشقایی یعنی اتحاد و یکدلی و مبارز با تبعیض و قوم گرایی است، عنوان كرد: محال ممکن است در میان قشقایی ها مدیری اختلاس گر پیدا شود چرا که ما صداقت داریم.
وي اذعان كرد: من در این انتخابات و بعد از رد صلاحیتم متوجه شدم قشقایی کسی را ندارد.
اين كانديدا يازدهمن دوره انتخابات مجلس تصريح كرد: اول به دنبال آن بودند که قشقایی کاندیدا نداشته باشد و بعد میگفتند قشقایی رای نخواهد آورد.
عسكري گفت: خدا می داند اگر دور گذشته فولادی به مجلس می فت رئیس کمیسیون انرژی بود و این شهر آباد می شد.
وي با اشاره به اينكه مگر امام حسین(ع) و صولت الدوله به جنگ میرفتند به فکر شکست بودند، افزود: تاریخ نشان داده كه قشقایی آدم ترسو نداشته است.
اين كانديداي جوان ابراز كرد: من که آمدم فکر نمیکردند خواهم آمد و از روزی كه آمدم به فکر تفرقه و نفاق افتادند.
عسكري ادامه داد: موقعی که آمدند به من زنگ زدند که شکست میخوری و من به آنها گفتم من از شکست نمی ترسم.
اين كانديدا ادامه داد: فردایش گفتند آمده ای برای فلانی اما بدانید من آمده ام تا روز ۳ اسفند جشن پیروزی را به همراه شما بزرگان برگزار كنيم.
عسكري افزود: به من بسته پیشنهادی دادند اول گفتند یک پرونده ای هست بیست میلیاردی که ۵ میلیارد آن هم برای خودت اما من قشقایی هستم و پول دیدهام اما مثل خاوری نیستم که
من را تهدید کردند، من از مرگ نمی ترسم اما اگر اتفاقی بیفتد دودمان شما را به باد می دهم.
اين كانديداي جوان اذعان كرد: اما وقتی عیار من را دیدند آمدهاند تا من را رد صلاحیت کنند و من که می دانستم مشکلی ندارم و آنهایی هم که آنجا رفته اند و دست و شادی می کنند هر کاری می خواهید انجام دهید گزارش هم پشت سر من می دهید مشکلی نیست اما نتوانستید من را رد کنید و یک مرحله هم رسید تا ردتان کنم اما من فرزند صولت الدوله هستم.
عسكري اظهار كرد: یک عده می گفتند که قشقایی باید کاندیدا داشته باشد و اگر 20 هزار راي هم باشد می گویم قشقایی یک کور و لال و فلج هم باشد و بداند هم رد صلاحیت می شود باید کاندیدا شود تا دنیا بداند قشقایی زنده است.
وي ابراز كرد: قشقایی یعنی پاک دستی و امشب حاج آقایی در جمع ما است که در دوران مدیریت خود هرگز تبعیض انجام نداده است.
عسكري ادامه داد: من نیازی به هیچ سمتی ندارم و نیازی ندارم و من و آقای روحانی با هم وکالت گرفتیم و هر کس آمد شایعه کرد و بگویید هر وقت کاندیداي آنها مناظره كرد در خدمتش هستم و من به كسي كه دروغگو و شعار الکی می دهد رای نخواهم داد.
اين كانديدا خاطرنشان كرد: این دوره همه شما هومان عسکری هستید و من هومان تربیت شده قشقايي ها هستم.
وي افزود: ما اگر می گوییم قشقایی به دنبال آن هستیم تا فرهنگ بهمن بیگی را پیاده کنیم.
عسكري اذعان كرد: ما به دنبال ایجاد امنیت روانی در این شهر هستیم چیزی که امروز می بینید روسای ادرات خانه به خانه می روند تا این نماینده بماند برای حفظ صندلی هستند.
اين كانديدا گفت: آیا در این شهر بختیاری و اصفهانی و بهبهانی وجود ندارد آیا آنها شایسته نیستند.
عسكري عنوان كرد: لر و ترک دو بازوی این شهر هستند اما همه شهروند گچساران هستند.
وي ابراز كرد: آیا می دانید در سال گذشته میزان خودکشی در این شهر ۲۷۰ نفر بوده است و آیا میدانید در کشور رتبه دوم در زمينه خودكشي را دارد.
اين كانديدا عنوان كرد: آیا می دانید در این شهر میزان مصرف مواد مخدر به چه میزان است و از طلاق خبر دارید.
عسكري بيان كرد: آمار من می گوید ۸۰ خانواده شش نفر آنها سر کار هستند و شغل ها را طبقه بندی کرده اند و براساس شغل پدر و طایفه شغل می دهند به گونه ای که به یکی نگهبانی می دهند و دیگری… و این فاجعه است.
وي اظهار كرد: چهل سال است مسوولینحرف مفت میزنند و اگر نمیزدند مردم ناامید نمی شدند و اگر اجرا می کردند حال و روز ما اینگونه نبود چنانکه مقام معظم رهبری بیست سال پیش دستور ۸ ماده ای داد اما متاسفانه اجرايي نشد.
عسكري خاطرنشان كرد: ما اجازه نمی دهیم گام دوم انقلاب را عده ای مصادره کنند و حرفمان این است.
برچسب ها :آواي جنوب ، انتخابات ، طايفه كزنلو ، گچساران ، مجلس ، هومان عسكري
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
















ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0