کد خبر : 71660
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۹

فعالیت شرکت‌های منطقه ویژه انرژی پارس دوشنبه ۱۲ مرداد تعطیل شد

فعالیت شرکت‌های منطقه ویژه انرژی پارس دوشنبه ۱۲ مرداد تعطیل شد

سخنگوی فرماندهی ارشد پدافند غیرعامل مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از تعطیلی فعالیت کارکنان غیرعملیاتی شرکت‌های مستقر در این منطقه در روز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ خبر داد و علت این تصمیم را افزایش شدید دمای هوا و ضرورت حفظ سلامت کارکنان و مدیریت مصرف انرژی اعلام کرد. به گزارش آوای جنوب، سید

سخنگوی فرماندهی ارشد پدافند غیرعامل مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس از تعطیلی فعالیت کارکنان غیرعملیاتی شرکت‌های مستقر در این منطقه در روز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ خبر داد و علت این تصمیم را افزایش شدید دمای هوا و ضرورت حفظ سلامت کارکنان و مدیریت مصرف انرژی اعلام کرد.

به گزارش آوای جنوب، سید محمدباقر یوسف‌زاده، سخنگوی فرماندهی ارشد پدافند غیرعامل مدیریت بحران منطقه ویژه پارس، اعلام کرد با توجه به پیش‌بینی افزایش شدید دمای هوا و در راستای صیانت از سلامت کارکنان و مدیریت مصرف انرژی، بر اساس مصوبه مدیریت بحران منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، حضور کارکنان غیرعملیاتی (روزکار و اقماری) شرکت‌های مستقر در منطقه در روز دوشنبه ۱۲ مردادماه تعطیل است.

وی افزود شرکت‌های مستقر در منطقه موظف به اجرای این مصوبه هستند و باید تمهیدات لازم را برای اجرای آن فراهم کنند.

تداوم فعالیت بخش‌های عملیاتی

بر اساس این اطلاعیه، کارکنان عملیاتی و پروژه‌های ضروری مطابق برنامه به فعالیت خود ادامه خواهند داد، اما تأکید شده است که این نیروها با رعایت کامل الزامات HSE از هرگونه تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

این تصمیم با هدف کاهش مخاطرات ناشی از گرمای شدید و حفظ ایمنی و سلامت کارکنان مستقر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس اتخاذ شده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.