کد خبر : 63864
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1404 - 20:36

صدور حکم حبس برای ۴ کارمند متخلف در کهگیلویه و بویراحمد

صدور حکم حبس برای ۴ کارمند متخلف در کهگیلویه و بویراحمد

آوای جنوب رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری ۴ کارمند متخلف در دستگاههای مختلف اداری استان خبر داد . ک رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری ۴ کارمند متخلف در دستگاههای مختلف اداری استان خبر داد . به گزارش آوای جنوب ،نشست رئیس، معاونان و بازرسان سازمان بازرسی استان کهگیلویه و

آوای جنوب
رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری ۴ کارمند متخلف در دستگاههای مختلف اداری استان خبر داد .
ک
رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد از دستگیری ۴ کارمند متخلف در دستگاههای مختلف اداری استان خبر داد .

به گزارش آوای جنوب ،نشست رئیس، معاونان و بازرسان سازمان بازرسی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور محبوب افراسیاب، رئیس کل دادگستری استان، ظهر امروز نوزدهم مهرماه برگزار شد.

در این نشست، محمدمهدی صالحی، بازرس کل کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به عملکرد سازمان در حوزه‌های اشتغال‌زایی، حمایت از سرمایه‌گذاری و نظارت بر طرح‌های توسعه‌ای گفت: در راستای پشتیبانی از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در استان، اقدامات متعددی صورت گرفته است.

در این نشست، محمدمهدی صالحی، رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به عملکرد سازمان در حوزه‌های اشتغال‌زایی، حمایت از سرمایه‌گذاری و نظارت بر طرح‌های توسعه‌ای گفت: در راستای پشتیبانی از پروژه‌های سرمایه‌گذاری در استان، اقدامات متعددی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه سازمان بازرسی نقش فعالی در ساماندهی تسهیلات ازدواج داشته است، افزود: با ورود سازمان در این زمینه، امسال ۸۵۸ فقره تسهیلات ازدواج به ارزش ۱۳۲ میلیارد تومان پرداخت شده و در حال حاضر، مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد
رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد
صالحی ادامه داد: در حوزه فرزندآوری و حمایت از سیاست‌های جمعیتی کشور نیز، تعداد هزار و ۲۶۳ نفر از متقاضیان واجد شرایط موفق به دریافت تسهیلات مربوطه به مبلغ ۴۰ میلیارد تومان شده‌اند.

بازرس کل استان در ادامه به موضوع تسهیلات مسکن روستایی اشاره کرد و گفت: در این بخش، بانک صادرات شهرستان‌ها همکاری مطلوبی با متقاضیان داشته و تسهیلات موردنیاز پرداخت شده است. هرچند در ابتدا برخی مشکلات سبب نارضایتی مردم شده بود، اما با پیگیری‌های سازمان بازرسی، این مشکلات برطرف شده است.

صالحی با اشاره به ملاقات‌های مردمی و رسیدگی به شکایات اظهار داشت: طی شش ماه نخست امسال، هزار و ۲۸۲ نفر در جلسات ملاقات مردمی حضور یافتند و مشکلات آن‌ها بررسی شد. همچنین از میان ۱۹۵ شکایت ثبت‌شده، تمامی موارد تعیین‌تکلیف شده‌اند.

وی افزود: در حوزه گزارش‌های فساد، تاکنون هزار و ۴۶۳ مورد گزارش از طریق سامانه سازمان بازرسی کل کشور ثبت و بررسی شده که این آمار بیانگر اعتماد عمومی به نظام نظارتی است. افزون بر این، هزار و ۶۵۸ گزارش مرتبط با نقض قوانین نیز مورد رسیدگی قرار گرفته است.

بازرس کل کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به مبارزه با فرار مالیاتی گفت: در این بخش، مبلغ ۳ هزار و ۷۲۸ میلیارد ریال فرار مالیاتی شناسایی شده است که بخش عمده‌ای از آن مربوط به پزشکان، فعالان اقتصادی و دیگر اصناف بوده است. این اقدامات در راستای سیاست‌های ریاست محترم قوه قضائیه و به‌منظور افزایش شفافیت مالی انجام شده است.

صالحی همچنین از تعیین‌تکلیف ۳۰۲ ردیف کالای موجود در سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به ارزش ۴۶ میلیارد ریال خبر داد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به حمایت از تولید و حفظ محیط‌زیست اشاره کرد و گفت: در زمینه کاهش گازهای فلر، با ورود سازمان بازرسی و همکاری مجموعه مدیریتی شرکت نفت گچساران، حدود ۱۵ میلیون مترمکعب کاهش گازسوزی محقق شده است که این گازها وارد چرخه تولید شده‌اند.

صالحی افزود: با اجرای این طرح، مشعل‌های گازسوز به استانداردهای لازم نزدیک شده و علاوه بر کاهش آلودگی محیط‌زیست، زمینه بهره‌برداری از گازهای فلر در بخش تولید فراهم شده است. کهگیلویه و بویراحمد پس از خوزستان، دومین استان کشور در کاهش گازسوزی مشعل‌ها به شمار می‌رود.

بازرس کل استان با اشاره به وضعیت واحدهای تولیدی گفت: در شهرستان گچساران، برخی واحدهای تولیدی با مشکلات مالی روبه‌رو بودند که با همکاری دستگاه‌های مربوطه و پیگیری سازمان بازرسی، بخش عمده‌ای از این مشکلات رفع شده است.

بازرس کل کهگیلویه و بویراحمد: ۸۳ درصد پرونده‌های سازمان بازرسی منجر به صدور کیفرخواست شده است

صالحی گفت: سازمان بازرسی در بسیاری از موارد از جمله دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج که به تنهایی قادر به انجام کار نبودند، ورود کرده و اقدامات مؤثری در راستای سلامت عمومی و خدمت به مردم انجام داده است.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده، یک دستگاه شتاب‌دهنده خطی برای تشخیص و درمان بیماران سرطانی تأمین و راه‌اندازی شده است که نقش مهمی در بهبود خدمات درمانی بیماران دارد. همچنین، یک دستگاه سی‌تی‌اسکن جدید در بیمارستان نرگسی گچساران نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

بازرس کل استان با تقدیر از رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: آقای افراسیاب همواره در جلسات مختلف از سازمان بازرسی حمایت کرده‌اند و با آرای دقیق و مستند، پشتیبان اقدامات این سازمان بوده‌اند. خوشبختانه، ۸۳ درصد از پرونده‌های سازمان بازرسی منجر به صدور کیفرخواست و آرای متقن قضایی شده است.

صالحی در ادامه به رسیدگی به تخلفات مالی و تسهیلاتی اشاره کرد و گفت: در این حوزه، پرونده‌های متعددی بررسی و تعیین تکلیف شده است. از جمله، پرونده شهردار سابق گچساران که به اتهام سوءاستفاده و تضییع اموال دولتی تحت پیگرد قرار گرفت و در نهایت، حکم قطعی محکومیت هر یک به ۸۰ میلیون تومان جزای نقدی صادر شد.

وی افزود: در پرونده معروف اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی که نارضایتی گسترده‌ای در سطح استان ایجاد کرده بود، حدود ۸ هزار پرونده مرتبط با تسهیلات اشتغال‌زایی مورد بررسی قرار گرفت و کیفرخواست‌های لازم علیه مدیرکل سابق و چند تن از همکاران وی صادر شد.

صالحی همچنین به پرونده مهم تسهیلات اشتغال روستایی اشاره کرد و گفت: این پرونده مربوط به سه دستگاه شامل صنعت، معدن و تجارت، بانک‌ها و اداره کار بود که در نهایت، برای ۲۹ نفر از کارکنان این ادارات کیفرخواست صادر گردید. این پرونده مربوط به انحراف در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی بود که با پیگیری‌های مستمر سازمان بازرسی، اکنون در مرحله اجرای احکام قرار دارد.

بازرس کل استان در ادامه اظهار کرد: در بخش کشاورزی نیز با نظارت و پیگیری‌های انجام‌شده، بسیاری از مشکلات موجود برطرف و وضعیت تولید بهبود یافته است. همچنین، اقداماتی برای مدیریت منابع آبی و کاهش هدررفت آب به میزان ۱۵ میلیون مترمکعب انجام شده است.

صالحی یکی از مشکلات جدی ادارات را استفاده برخی افراد از مدارک تحصیلی جعلی عنوان کرد و گفت: متأسفانه، برخی کارکنان با ارائه گواهینامه‌ها و مدارک جعلی، از مزایای غیرقانونی مانند ارتقای شغلی و افزایش حقوق بهره‌مند شده بودند. این اقدام، مصداق بارز بی‌انصافی و تخلف اداری است.

وی افزود: در این زمینه، چهار نفر شناسایی شدند که اقدام به جعل مدرک کرده بودند؛ برای دو نفر از آنان حکم دو سال حبس تعزیری و برای دو نفر دیگر، هر کدام یک سال حبس تعزیری صادر شد.

صالحی خاطرنشان کرد: تمامی مزایای غیرقانونی دریافت‌شده توسط این افراد بازگردانده شد تا عدالت در دستگاه‌ها برقرار شود.

بازرس کل کهگیلویه و بویراحمد: اصلاح تعرفه‌های گاز و ارتقای آموزش مدیران موجب کاهش تخلفات اداری شد.

محمدمهدی صالحی گفت: در حوزه تولید، یکی از چالش‌های اصلی واحدهای تولیدی، تعرفه‌های بالای گاز بود که فشار سنگینی بر تولیدکنندگان وارد می‌کرد. برای نمونه، یک واحد تولید قارچ با قبض گازی معادل ۱۲۰ میلیون تومان مواجه شده بود که به‌اشتباه با تعرفه خانگی محاسبه می‌شد. وی افزود: با ورود و پیگیری سازمان بازرسی، تعرفه این واحدها به تعرفه کشاورزی تغییر یافت و مبلغ پرداختی به دو میلیون تومان کاهش پیدا کرد. این اقدام در راستای حمایت از تولید و کاهش هزینه‌های غیرمنصفانه انجام شد و نقش مؤثری در پایداری فعالیت واحدهای تولیدی داشت.

بازرس کل استان در ادامه، آموزش مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی را یکی از اولویت‌های مهم سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: آموزش، نقش اساسی در پیشگیری از تخلفات اداری دارد. به همین منظور، با همکاری استانداری، برنامه‌های آموزشی مؤثر و هدفمند برگزار شد که نتیجه آن، کاهش چشمگیر پرونده‌های بازرسی و ارتقای عملکرد ادارات بوده است. صالحی تأکید کرد: این تجربه نشان داد که پیشگیری و آموزش، مؤثرتر از برخورد پس از وقوع تخلف است.

وی با قدردانی از معاونان دادستان، قضات و سایر دستگاه‌های قضایی گفت: همکاری صمیمانه میان همکاران ما و دستگاه‌های قضایی و نهادهای مرتبط، بیانگر روحیه تعامل، احترام متقابل و همدلی سازمانی است.

صالحی همچنین به برگزاری جشنواره ملی شفافیت و رفع تعارض منافع اشاره کرد و گفت: این جشنواره در ۱۸ آذرماه با حضور روسای کل دادگستری‌ها، دادستان‌ها و استانداران برگزار خواهد شد. وی افزود: در این دوره، سه دستگاه شامل حفاظت اطلاعات دادگستری، استانداری و شهرداری مرکز استان در مرحله نخست ارزیابی قرار دارند. بازرس کل استان از همکاران خواست تا اطلاعات موردنیاز را تا پایان مهرماه بارگذاری کنند تا دادگستری کهگیلویه و بویراحمد بتواند در این جشنواره، رتبه برتر کشور را کسب کند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به حفظ حقوق عامه پرداخت و گفت: متأسفانه در برخی موارد، حقوق عمومی آن‌گونه که باید رعایت نمی‌شود و همین مسئله، منجر به تشکیل پرونده‌های قضایی شده است.

رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد یکی از مشکلات جدی در شهر یاسوج را وضعیت نامطلوب بلوار رجاء عنوان کرد و افزود: این محور به‌دلیل افزایش آپارتمان‌نشینی و تردد بالا، به‌ویژه در مجاورت مدارس، با بار ترافیکی سنگین و تصادفات متعدد روبه‌روست.

وی تأکید کرد: «در صورت عدم ساماندهی فوری این بلوار، احتمال تبدیل آن به یکی از بزرگ‌ترین معضلات شهری وجود دارد.»

او از رئیس کل دادگستری استان درخواست کرد تا دستورات لازم برای تسریع در ساماندهی این محور شهری صادر شود تا از بروز مشکلات آتی جلوگیری گردد.

رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد در پایان با تقدیر از افراسیاب، رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: «ایشان همواره در جلسات شورای تأمین و سایر شوراهای تصمیم‌گیری، با حمایت‌های هوشمندانه و موضع‌گیری‌های قاطع، گام‌های مؤثری در حل مسائل استان برداشته‌اند.»

رئیس سازمان بازرسی کهگیلویه و بویراحمد همچنین از آقایان دیانت، موسویان (دادستان مرکز استان) و سایر عزیزران که ما را همراهی می‌کنند، قدردانی می‌کنم و گفت: همکاری و همراهی شما در مسیر تحقق عدالت و خدمت به مردم، ستودنی و ارزشمند است. اگر در این نشست احساسی صحبت کردم، پوزش می‌طلبم و از همکاران دعوت می‌کنم در صورت داشتن نکته یا پیشنهاد، آن را مطرح کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.