کد خبر : 58363
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 9:21

شروع برداشت محصول گندم در مزارع کهگیلویه و بویراحمد

شروع برداشت محصول گندم در مزارع کهگیلویه و بویراحمد

شهرام عسکری، معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نخستین برداشت محصول گندم کهگیلویه و بویراحمد امسال به میزان ۷۰ تن در شهرستان گرمسیری باشت در جنوب استان انجام شده است.

شهرام عسکری، معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نخستین برداشت محصول گندم کهگیلویه و بویراحمد امسال به میزان ۷۰ تن در شهرستان گرمسیری باشت در جنوب استان انجام شده است.

آوای جنوب: شهرام عسکری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ۱۱ مرکز برای خرید گندم در کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شده افزود: انتظار می رود ۱۳۰ هزار تن گندم در مزارع استان برداشت شود.

شهرام عسکری اضافه کرد: امسال هر کیلوگرم گندم سیلویی مازاد بر مصرف بهره برداران ۲۰۵هزار ریال و هر کیلوگرم گندم دروم هم ۲۱۰هزار ریال از کشاورزان خریداری می شود.

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد:براساس برنامه ریزی های صورت گرفته ۷۷ دستگاه کمباین بومی و ۲۰۰ دستگاه کمباین از استان فارس برای برداشت گندم در استان اختصاص یافته است.

عسکری تاکید کرد: همچنین ۲ میلیون لیتر سوخت برای ماشین آلات مشارکت کننده در برداشت زراعی کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی شده است.

وی بیان کرد: برآوردهای کارشناسان نشان می دهد که امسال ۵۰ هزار تن گندم سیلویی و ۱۱هزار تن گندم بذری از بهره برداران به صورت تضمینی خریداری شود که نسبت به پارسال ۵۰درصد کاهش می یابد.

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت:خشکسالی و کم بارانی های سال زراعی جاری به بخش قابل توجهی از دیمزارهای گندم استان خسارت زده است.

وی تصریح کرد: ۷۸هزار دیمزار کهگیلویه و بویراحمد در سال زراعی جاری زیر کشت گندم رفته که بخش عمده ای از این مزارع به علت کم بارانی ها دچار خسارت شده اند.

وی تاکید کرد: سال آبی جاری ۶۷۰هکتار از مزارع کهگیلویه و بویراحمد زیر کشت محصول کلزا رفته که تنها ۲۰۰هکتار آن قابل برداشت است.

عسکری همچنین از آغاز برداشت محصول دانه های روغنی کلزا در اواخر اردیبهشت ماه امسال در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: میزان خرید تضمینی گندم در استان هم که پارسال ۹۰هزار تن بوده امسال به ۵۰هزار تن کاهش می یابد.

انتهای پیام / آوای جنوب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.