کد خبر : 66350
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آذر 1404 - 22:49

سخنان سخنگوی دولت موجب اعتراض نیروهای ارکان ثالث صنعت نفت شد

سخنان سخنگوی دولت موجب اعتراض نیروهای ارکان ثالث صنعت نفت شد

متاسفانه امروز سخنگوی دولت در مورد نیروهای شرکتی حرف‌هایی به زبان آورد که نه تنها در شأن و منزلت سخنگوی دولت نبود و اینکه تاکنون هیچ مسئولی چنین جسارتی به قشر عظیمی از نیروهای متخصص کشور نکرده است. ایشان با ادبیاتی نیروهای شرکتی را افرادی بی‌تخصص و سربار دولت خواند. آوای جنوب، اظهارات تحقیرکننده‌ی سخنگوی

متاسفانه امروز سخنگوی دولت در مورد نیروهای شرکتی حرف‌هایی به زبان آورد که نه تنها در شأن و منزلت سخنگوی دولت نبود و اینکه تاکنون هیچ مسئولی چنین جسارتی به قشر عظیمی از نیروهای متخصص کشور نکرده است. ایشان با ادبیاتی نیروهای شرکتی را افرادی بی‌تخصص و سربار دولت خواند.

آوای جنوب، اظهارات تحقیرکننده‌ی سخنگوی دولت نسبت به نیروهای ارکان ثالث، نشانه‌ای نگران‌کننده از نگاه تبعیض‌آمیز و غیرانسانی به بخشی از زحمتکش‌ترین نیروهای کشور به شمار می‌رود.

چگونه ممکن است کسانی که بار اصلی تولید، خدمات و استمرار چرخه‌ی کار در کشور را بر دوش دارند، «مهم نیستند» تلقی شوند؟

این سخن، توهین مستقیم به کرامت انسانی، شرافت کاری و سال‌ها تلاش بی‌وقفه‌ی مردان و زنانی است که در سخت‌ترین شرایط، بدون امنیت شغلی و با کمترین حقوق، چرخ‌های این سرزمین را به حرکت درآورده‌اند.

نیروهای ارکان ثالث نه حاشیه‌اند و نه قابل حذف از معادلات کشور؛ آن‌ها ستون‌های خاموش اما استوار اقتصاد و خدمات عمومی‌اند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.