کد خبر : 71158
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۵

زمان احتمالی واریز حقوق تیرماه کارکنان ارکان ثالث مناطق نفت‌خیز جنوب

زمان احتمالی واریز حقوق تیرماه کارکنان ارکان ثالث مناطق نفت‌خیز جنوب

براساس آخرین  اخبار، در صورت تکمیل و ارسال به‌موقع اطلاعات کارکرد کارکنان ارکان ثالث به امور مالی ستاد، حقوق و مزایای تیرماه کارکنان ارکان ثالث ستاد شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به‌صورت مستقیم و یکپارچه در اواخر هفته آینده پرداخت خواهد شد. به گزارش آوای جنوب، بر اساس اطلاعیه منتشرشده شهدای مناطق نفت‌خیز جنوب برای

براساس آخرین  اخبار، در صورت تکمیل و ارسال به‌موقع اطلاعات کارکرد کارکنان ارکان ثالث به امور مالی ستاد، حقوق و مزایای تیرماه کارکنان ارکان ثالث ستاد شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به‌صورت مستقیم و یکپارچه در اواخر هفته آینده پرداخت خواهد شد.

به گزارش آوای جنوب، بر اساس اطلاعیه منتشرشده شهدای مناطق نفت‌خیز جنوب برای کارکنان ارکان ثالث مناطق نفت‌خیز جنوب، مدیریت امور مالی ستاد شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب با هدف کاهش دغدغه‌های معیشتی کارکنان و جلوگیری از بروز مشکلات ناشی از تعطیلات احتمالی، بار دیگر پرداخت مستقیم حقوق کارکنان را در دستور کار قرار داده است.

در این اطلاعیه از واحدهای امور اداری پیمان‌ها خواسته شده است حداکثر تا ۲۷ تیرماه نسبت به تکمیل، کارسازی و ارسال اطلاعات تایم‌شیت و کارکرد تیرماه به امور مالی ستاد اقدام کنند تا زمینه پرداخت یکپارچه حقوق و مزایای نقدی و غیرنقدی کارکنان فراهم شود.

بر این اساس، در صورت تکمیل فرآیندهای اداری، حقوق کارکنان ارکان ثالث شاغل در ستاد مناطق نفت‌خیز جنوب در اواخر هفته آینده به‌صورت مستقیم و همزمان واریز خواهد شد.

مطالبه برای اجرای پرداخت مستقیم در شرکت‌های بهره‌بردار

در بخش دیگری از این اطلاعیه، کارگروه شهدای مناطق نفت‌خیز جنوب، از مدیران شرکت‌های بهره‌برداری نفت و گاز آغاجاری، مسجدسلیمان، گچساران، کارون و مارون خواسته‌اند الگوی موفق پرداخت مستقیم حقوق در ستاد مناطق نفت‌خیز جنوب را اجرا کنند.

در این بیانیه تأکید شده است که پرداخت مستقیم حقوق، علاوه بر حذف واسطه‌ها، می‌تواند از بروز تأخیرهای مکرر در پرداخت حقوق برخی پیمان‌ها جلوگیری کرده و موجب پرداخت همزمان حقوق تمامی کارکنان ارکان ثالث شود.

بیش از ۱۷ هزار نیروی ارکان ثالث در مناطق نفت‌خیز جنوب

بر اساس آمار ارائه‌شده، حدود ۱۷ هزار نفر نیروی ارکان ثالث در مجموعه مناطق نفت‌خیز جنوب مشغول به کار هستند که نزدیک به ۵ هزار نفر از آنان در ۱۰۵ پیمان ستادی فعالیت می‌کنند و سایر کارکنان در شرکت‌های بهره‌بردار تابعه مشغول خدمت هستند.

در پایان ابراز امیدواری شده است که شرکت‌های بهره‌بردار نیز با الگوبرداری از ستاد مناطق نفت‌خیز جنوب، زمینه پرداخت مستقیم، همزمان و بدون واسطه حقوق تمامی کارکنان ارکان ثالث را فراهم کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 6 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۴
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ناشناس سه‌شنبه , ۲۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۹

کاش ملی حفاری هم از شما یاد بگیرد ماهنوز نفت کارت ماه قبل نگرفتیم

محمدرضا سه‌شنبه , ۲۳ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۷

چه خوبه که حق بیمه هر ماه با حقوق حمام ماه واریز شود نه حق بیمه تیر ماه در اواسط شهریور ماه الان تیر دارد تمام می‌شود هنوز بیمه خرداد نریختن

ناشناس سه‌شنبه , ۲۳ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۰

خوب است حق بیمه هر ماه با حقوق همان ماه ریخته شود الان تیر دارد تمام می‌شود بیمه خردا نرفته بیمه

علی پنجشنبه , ۲۵ تیر ۱۴۰۵ - ۲:۱۳

چرا هرچی معوقات ماله بازنشستگان تامین اجتماعی است ولی بقیه ها ،،خوب میخورن