کد خبر : 57734
تاریخ انتشار : جمعه 5 اردیبهشت 1404 - 13:22

در آستانه سفر عراقچی: پیشرفت در مذاکرات مستلزم واقع‌نگری آمریکاست

در آستانه سفر عراقچی: پیشرفت در مذاکرات مستلزم واقع‌نگری آمریکاست

آوای جنوب سخنگوی وزارت امور خارجه در آستانه دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، پیشرفت در مذاکرات را مستلزم نشان‌ دادن «حسن‌نیت»، «جدیت» و «واقع‌نگری» آمریکا خواند. به گزارش آوای جنوب ، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (جمعه) پنجم اردیبهشت‌ماه از سفر امروز عصر عراقچی به مسقط خبر داد. وی

آوای جنوب
سخنگوی وزارت امور خارجه در آستانه دور سوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط، پیشرفت در مذاکرات را مستلزم نشان‌ دادن «حسن‌نیت»، «جدیت» و «واقع‌نگری» آمریکا خواند.
به گزارش آوای جنوب ، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (جمعه) پنجم اردیبهشت‌ماه از سفر امروز عصر عراقچی به مسقط خبر داد.
وی گفت سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه عصر جمعه در رأس یک هیأت دیپلماتیک و فنی – کارشناسی برای انجام گفت‌وگوهای غیرمستقیم با آمریکا عازم مسقط خواهد شد.
بقائی با اشاره به تفاهم دو طرف برای برگزاری نشست فنی – کارشناسی همزمان با حضور مذاکره‌کنندگان ارشد دو کشور، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌ گرفته توسط میزبان عمانی و توافق ایران و آمریکا، روز شنبه نشست‌های کارشناسی و گفت‌وگوهای غیرمستقیم سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با استبو ویتکاف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا برگزار خواهد شد.
* هر گام خود را با توجه به رفتار طرف مقابل تنظیم می‌کنیم
سخنگوی وزارت امور خارجه پیشرفت در مذاکرات را مستلزم نشان‌ دادن حسن نیت، جدیت و واقع‌نگری از سوی طرف مقابل خواند و تاکید کرد هیات نمایندگی جمهوری اسلامی ایران با مدنظر قرار دادن سوابق و تجارب قبلی هر گام خود را با توجه به رفتار طرف مقابل تنظیم کرده و از هیچ کوششی برای استیفای حقوق و منافع مشروع ملت ایران دریغ نخواهد کرد.
براساس اعلام وزارت خارجه آمریکا، مایکل آنتون مدیر سیاستگذاری وزارت خارجه آمریکا در این دور از مذاکرات ریاست تیم فنی آمریکا را برعهده دارد و ریاست هیأت آمریکایی هم بر عهده استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه است.
دور نخست گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا ۲۳ فروردین‌ماه با واسطه وزیر خارجه عمان بدر البوسعیدی و به ریاست سیدعباس عراقچی و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه در مسقط برگزار شد.
رم هم ۳۰ فروردین‌ماه میزبان دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا با واسطه وزیر خارجه عمان بود.
* خوشبینی محتاطانه‌ داریم
عراقچی که روز چهارشنبه سفری یک روزه به پکن داشت در گفت‌وگویی با خبرنگاران با بیان اینکه مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در مسیر صحیح و درستی در جریان است و البته قضاوت در این باره هنوز زود است، در اظهاراتی دیگر به جدیت ایران برای حضور در گفت‌وگوهای روز شنبه ششم اردیبهشت‌ماه در مسقط اشاره و با اینکه ما خوشبینی محتاطانه‌ داریم، تصریح کرد: اگر آمریکایی‌ها خواسته‌های غیرعملی و غیرمنطقی داشته باشند، به مشکل می‌خوریم.
#عباس_عراقچی
#مذاکره
#آمریکا
#عمان

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.