🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خبر خوب صنعت نفت ویژه کارکنان شرکت ملی حفاری ایران

آوای جنوب رئیس اداره مهندسی ساختار و بهره وری شرکت ملی حفاری گفت: طرح بازآرایی و بروزرسانی ساختار سازمانی پیشنهادی این شرکت هم اکنون در مراحل تبادل نظر و رایزنی با مهندسی ساختار شرکت ملی نفت ایران برای نهایی سازی است. به گزارش آوای جنوب ، حسین نظری روز دوشنبه (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) در توضیح
آوای جنوب
رئیس اداره مهندسی ساختار و بهره وری شرکت ملی حفاری گفت: طرح بازآرایی و بروزرسانی ساختار سازمانی پیشنهادی این شرکت هم اکنون در مراحل تبادل نظر و رایزنی با مهندسی ساختار شرکت ملی نفت ایران برای نهایی سازی است.
به گزارش آوای جنوب ، حسین نظری روز دوشنبه (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) در توضیح بیشتر در این باره افزود: با توجه به خروج شرکت ملی حفاری ایران از شرکت های مشمول واگذاری موضوع اصل ۴۴ و دستور بازنگری ساختار سازمانی از سوی مدیرعامل پس از گذشت حدود ۱۳ سال از آخرین تغییرات ساختاری شرکت، بازآرایی و به روزرسانی ساختار سازمانی با رویکرد فرآیندنگری، بهبود چابکی سازمانی و غنی سازی مشاغل در دستور کار قرار گرفت.
وی اظهار کرد: در این ارتباط ابتدا جلساتی هماهنگ و برنامهریزی شده با مدیریتها و ادارات شرکت برگزار و ساختار پیشنهادی با حضور مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره شرکت نهایی و به همراه مستندات مورد نیاز و مرتبط با نمودارهای سازمانی برای مهندسی ساختار شرکت ملی نفت ایران ارسال گردید و هم اکنون رایزنی های لازم در جهت نهایی سازی در حال انجام می باشد.
تصویب خواهی شاخص های نیروی انسانی پیمانکاری
نظری در ادامه در خصوص ساماندهی قراردادهای نیروی انسانی پیمانکاری و عطف به دستورالعمل کمیته ساماندهی قراردادهای مستمر غیر پروژهای شرکت ملی نفت ایران گفت: پس از انجام بررسی های کارشناسی متعدد در اداره مهندسی ساختار و بهره وری شرکت ملی حفاری ایران و تشکیل افزون بر ۵۰ ساعت جلسه کارشناسی در مدیریت مهندسی ساختار و بهره وری شرکت ملی نفت ایران به صورت حضوری و غیر حضوری شاخص های مذکور مورد بازنگری قرار گرفت.
رئیس اداره مهندسی ساختار و بهره وری شرکت ملی حفاری ایران افزود: این مهم به تصویب نهایی تعداد ۵۶ پیمان نیروی انسانی در کمیته ساماندهی قراردادهای مستمر غیر پروژه ای شرکت منجر گردید.
وی در موضوع سیستم ها و روش ها به مبحث گواهینامه و تعالی سازمان اشاره و اظهارکرد: در این ارتباط ممیزی مراقبتی و تمدید گواهینامه استانداردهای سه گانه IMS ( ISO 9001 , ISO 14001, ISO 45001) به میزان ۴۵ نفر روز توسط شرکت مشاور SGS از مدیریت ها و دوایر شرکت و همچنین انجام و ارزیابی داخلی و شخص ثالث مدل تعالی سازمانی EFQM و اخذ گواهینامه تعهد به تعالی از طرف دبیرخانه مرکزی مستقر در شرکت ملی نفت ایران صورت گرفت و برنامه ریزی جهت ارتقاء سطح جایزه به تقدیرنامه در سال ۱۴۰۴ در دست اقدام است.
نظری به دو موضوع مهم دیگر شامل بهره وری و آموزش نیز اشاره کرد وگفت: با توجه به پیاده سازی چرخه بهره وری در شرکت، ارائه گزارشات ادواری و موردی برای سازمان های مرتبط و برگزاری کارگاه آموزشی و ایجاد تعامل با دبیرخانه مرکزی در شرکت ملی نفت ایران با هدف ایجاد سیستم تعامل مستقیم شرکت با سازمان ملی بهره وری، همسو با سایر شرکت های تابع شرکت ملی نفت ایران در جریان است.
رئیس اداره مهندسی ساختار و بهره وری شرکت ملی حفاری ایران افزود: برگزاری دوره های آموزشی مؤثر در ارتقاء دانش مدیریتی نیز در حوزه های IMS ، مدل تعالی EFQM و بهره وری جهت رؤسای رده یک و رده دو و سرپرستان تأثیرگذار در فرآیندهای جاری با همکاری دوایر مرتبط در داخل شرکت و بهره گیری از اساتید معتبر کشور در جهت فرهنگ سازی، ترویج و ارتقاء سطوح دانشی همکاران اجرا و به طور مستمر دنبال می شود.
برچسب ها :ساماندهی نیروهای پیمانکاری ، شرکت ملی حفاری ایران ، شرکت ملی نفت ، قیمت نفت ، مناطق نفت خیز جنوب ، نفت ، نفت جنوب ، وزارت نفت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
سلام آقای حسین نظری عزیز
لطفا در تغییر ساختار شرکت
کارکنان سکوی دریا را نیز یادتان باشد که باید طوری ساختار دریا را تغییر داد که حق سکوی دریا دیگر نیاز به مجوز وزارت رو نخاد . لطفا پیگیری کنید
تکلیف من که چهارده ساله با رتبه ۱۶ روی سمت ۱۶ با دریافت سه رتبه شناور قرار گرفته ام و سه رتبه برای تعدیلات دیپلم به لیسانس و از تاریخ حادثه در سال۷۳وفق مقررات بیشاز سی ارزشیابی خارج از سهمیه مثل جانبازان ۲۵درصد مطالب میباشم و کمتر از یکسال تا بازنشستگی زمان دارم، چیست،مصوبه ه.م.م.ن هم و صورتجلسه در خصوص کارکنان حادثه دیده منجر به نقص عضو هم نادیده گرفته شده،تلفن همراه ۰۹۱۶۳۰۱۲۲۸۱
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : 3