کد خبر : 63705
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مهر 1404 - 21:37

درخواست اجرای فوری طرح ساماندهی نیروهای شرکتی و پیمانکاری صنعت نفت

درخواست اجرای فوری طرح ساماندهی نیروهای شرکتی و پیمانکاری صنعت نفت

جمعی از نیروهای شرکتی و پیمانکاری شاغل در دستگاه‌های دولتی به‌ویژه نیروهای شرکتی و پیمانکاری صنعت نفت کشور، طی بیانیه‌ای خواستار اجرای فوری طرح ساماندهی و حذف شرکت‌های واسطه شدند. آوای جنوب، در بیانیه نیروهای شرکتی و پیمانکاری صنعت نفت آمده است: ما نیروهای شرکتی و پیمانکاری صنعت نفت که سال‌ها با تعهد و تخصص

جمعی از نیروهای شرکتی و پیمانکاری شاغل در دستگاه‌های دولتی به‌ویژه نیروهای شرکتی و پیمانکاری صنعت نفت کشور، طی بیانیه‌ای خواستار اجرای فوری طرح ساماندهی و حذف شرکت‌های واسطه شدند.

آوای جنوب، در بیانیه نیروهای شرکتی و پیمانکاری صنعت نفت آمده است:

ما نیروهای شرکتی و پیمانکاری صنعت نفت که سال‌ها با تعهد و تخصص در بخش‌های حساس کشور خدمت کرده‌ایم، خواهان پایان دادن به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی خود هستیم. سال‌ها وعده‌ی اجرای طرح ساماندهی نیروهای شرکتی از سوی دولت‌ها مطرح شده، اما هنوز به مرحله‌ی اجرا نرسیده است. این در حالی است که بخش قابل توجهی از وظایف اصلی دستگاه‌ها توسط همین نیروها انجام می‌شود، اما آنان از حداقل حقوق، مزایا و امنیت شغلی بی‌بهره‌اند.
در ادامه تأکید شده است:

اکنون که بر اساس آمار رسمی، بیش از ۷۰۰ هزار نیروی شرکتی در کشور شناسایی شده‌اند، انتظار می‌رود دولت و سازمان اداری و استخدامی کشور، با عزم جدی و تصمیمی عملی، هرچه سریع‌تر طرح ساماندهی و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را اجرایی کنند. ادامه‌ی این وضعیت نه‌تنها موجب نارضایتی نیروهای خدوم شده، بلکه بر کیفیت خدمات دستگاه‌های دولتی نیز تأثیر منفی گذاشته است.»

بیانیه ساماندهی نیروهای غیررسمی وزارت نفت در پایان یادآور می‌شود:

مطالبه‌ی ما صرفاً یک خواسته‌ی صنفی نیست، بلکه حقی بر پایه‌ی عدالت و انصاف است. از مسئولان محترم انتظار داریم با تصمیمی قاطع و عادلانه، پس از سال‌ها انتظار، تکلیف نیروهای شرکتی کشور را روشن نمایند.

منبع: کارکنان ارکان ثالث مناطق نفت‌خیز جنوب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علیرضا سه شنبه , ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۸

خدایی مثل زمان احمدی نژاد انجام بدید دیگه