کد خبر : 57908
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اردیبهشت 1404 - 7:47

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نشست وبیناری با مدیران استانی صندوق:

تسویه معوقات بازنشستگان تا پایان اردیبهشت

تسویه معوقات بازنشستگان تا پایان اردیبهشت

دکتر حجت اله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در نشست وبیناری با مدیران استانی و ستادی صندوق، از تسویه کامل معوقات و کسورات بازنشستگان تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ خبر داد.

دکتر حجت اله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، در نشست وبیناری با مدیران استانی و ستادی صندوق، از تسویه کامل معوقات و کسورات بازنشستگان تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ خبر داد.

آوای جنوب: در این نشست که با حضور مدیران ستادی و استانی برگزار شد، دکتر میرزایی ضمن تشریح اقدام‌های اخیر صندوق، از تلاش‌های صورت‌گرفته برای رفع مشکلات بازنشستگان سخن گفت و برنامه‌های پیش روی صندوق را تشریح کرد.

وی همچنین بر تعامل سازنده با کانون‌های بازنشستگان و پاسخگویی شفاف به مطالبات آنها تأکید کرد.

تسویه معوقات بازنشستگان تا پایان اردیبهشت

دکتر حجت اله میرزایی با اشاره به تلاش‌های معاونت‌های توسعه مدیریت و منابع، اقتصادی و هلدینگ‌های صندوق، از تأمین منابع و پرداخت معوقات ماه‌های بهمن و اسفند در روز چهارشنبه هفته گذشته خبر داد.

دکتر میرزایی افزود: انشاءالله در اردیبهشت، کسورات و معوقات فروردین نیز پرداخت خواهد شد و تا پایان اردیبهشت هیچ بازنشسته‌ای معوقه‌ای نخواهد داشت و صندوق با مراکز طرف قرارداد تسویه خواهد کرد. این بارِ سنگین که از سال ۱۴۰۱ بر دوش صندوق و بازنشستگان بود، به‌طور کامل رفع می‌شود.

تسویه معوقات بازنشستگان تا پایان اردیبهشت

میرزایی با اشاره به تشکیل جلسه با کانون‌های شهرستان شیراز در هفته گذشته گفت: در شیراز جلسه‌ای دو ساعت و نیمه با بازنشستگان برگزار شد که باوجود ابهام‌ها و نگرانی‌های اولیه بازنشستگان، اما با توضیحات و ارائه اخبار مثبت و صادقانه، درنهایت با رضایت حاضران به پایان رسید. از شما می‌خواهم با آرامش و شفافیت با بازنشستگان گفت‌وگو کنید تا نگرانی‌هایشان برطرف شود.

وی از مدیران استانی خواست جلسات مستمر با کانون‌های بازنشستگان برگزار کنند و این اخبار و رویدادها را به‌صورت شفاف اطلاع‌رسانی کنند.

انتهای پیام / آوای جنوب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.