کد خبر : 4312
تاریخ انتشار : شنبه 27 دی 1393 - 16:57

به دلیل بلاتکلیفی پالایشگاه بیدبلند پتروشیمی‌های گچساران و دهدشت نیز در بلاتکلیفی به سر می‌برند

به دلیل بلاتکلیفی پالایشگاه بیدبلند پتروشیمی‌های گچساران و دهدشت نیز در بلاتکلیفی به سر می‌برند

خوراک پتروشمی گچساران از بیدبلند و خوراک پتروشیمی دهدشت باید از پتروشیمی گچساران تامین شود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای پتروشیمی‌های در حال اجرای شهرستان‌های گچساران و دهدشت ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان نیاز دارند.

آوای جنوب؛

داریوش دیودیده اظهار داشت: تامین اعتبار طرح های بزرگ صنعتی کهگیلویه و‌ بویراحمد به دلیل محرومیت منطقه نیازمند تخصیص اعتبارات دولتی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ نیمه دولتی نظیر بنیاد کوثر و برکت است.

وی با اشاره به اینکه روند اجرای پتروشیمی‌های گچساران و دهدشت منتظر تعیین تکلیف خوراک هستند، افزود: خوراک پتروشمی گچساران از بیدبلند و خوراک پتروشیمی دهدشت باید از پتروشیمی گچساران تامین شود.

به دلیل بلاتکلیفی پالایشگاه بیدبلند پتروشیمی‌های این استان نیز در بلاتکلیفی به سر می‌برند که انتظار می‌رود مسئولان متولی در این زمینه بویژه وزارت صنعت چاره اندیشی کنند تا شاهد افزایش هزینه تمام شده نباشیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد افزود: تا زمانی که تکلیف پالایشگاه بید بلند مشخص نشود پتروشیمی های در دست اجرای این استان باید در بلاتکلیفی باشند.

دیودیده با اشاره به اینکه بید بلند ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، خاطرنشان کرد: بحث تامین خوراک پتروشیمی‌های استان از بیدبلند توسط مجموعه های مختلف در دست پیگیری است که امیدواریم در آینده‌ای نزدیک جواب دهد.

وی تصریح کرد: پتروشیمی‌های گچساران و دهدشت به ترتیب ۳۰ و ۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و در صورت راه‌اندازی برای ۲۵۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می کنند و باید برای آنها ۳ هزار میلیارد تومان هزینه شود.

دیودیده ابراز کرد: رونق بیشتر تولیدات صنعتی و معدنی در مناطق کمتر توسعه یافته همچون کهگیلویه وبویراحمد نیازمند اهتمام و توجه جدی دولت است.

وی خاطرنشان کرد: قابلیت‌های بی نظیر این استان در تولیدات معدنی نیازمند اجرای طرح مطالعاتی جامع برای شناسایی معادن در این استان است.

دیودیده اعتبارات کنونی برای استفاده از همه ظرفیت‌های معدنی در استان را کم دانست و افزود: به همین دلیل نیاز است که از توان سرمایه‌گذار استفاده کرد اما شرط اصلی برای ورود سرمایه‌گذار به این بخش منوط به تکمیل زیرساخت‌های دسترسی به معادن اعم از جاده و آب و برق و سایر ملزومات است.Read-more-comments-25

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.