کد خبر : 43666
تاریخ انتشار : شنبه 15 فوریه 2020 - 8:41

بعد از كزنلو اين بار طايفه ددكه‌اي‌ها/ پسر قشقايي‌ها و روزهاي خوبش/ تصاوير

بعد از كزنلو اين بار طايفه ددكه‌اي‌ها/ پسر قشقايي‌ها و روزهاي خوبش/ تصاوير

آواي جنوب: به گزارش آوای جنوب هومان عسکری در جمع طایفه ددکه ای با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک روز مادر گفت: ما چند حرف برای گفتن داریم و  حرف هاي ما منطقي، کاربردی و عملیاتی است. وي ادامه داد: ما چند چالش در کشور داریم اگر این چالش ها خل

آواي جنوب:

به گزارش آوای جنوب هومان عسکری در جمع طایفه ددکه ای با تبریک ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و تبریک روز مادر گفت: ما چند حرف برای گفتن داریم و  حرف هاي ما منطقي، کاربردی و عملیاتی است.

وي ادامه داد: ما چند چالش در کشور داریم اگر این چالش ها خل شود،  همانند نيروهاي نظامی کشور قوی می شود.

اين كانديداي جوان قشقايي با بيان اينكه اکنون کشور در چالش اقتصاد ضعف داردف گفت:  دولت ماهانه به بيش از 2 ميليون 500 هزار نفر پرداخت مي‌كند و   بیش از 12 ميليارد  به چند صد نفر بانک ها سود پرداخت می‌كند.

عسكري با طرح پرسشي كه 52درصد سود این پول ها به چند هزار نفر پرداخت می شود، ابراز كرد:  این چند هزار نفر وارد بازار مسکن، خودرو و دلار  و سهام می شوند.

وي با بيان اينكه ما حرفمان این است که این اشخاص چه کسانی هستند، افزود: ما می گوییم مشكل بازار باید حل شود و تا زمانی که این دلال ها در بازار وجود دارند مشکل اقتصاد کشور حل نخواهد شد.

اين كانديدا با اشاره به بيانات مقام معظم رهبری كه چندین بار تاكيد داشته که مشکل اقتصاد کشور به دلیل بی مسوولیتی مسوولان است، عنوان كرد: ما که نفت داریم و درست است که نمی توانیم بفروشیم و تحریم هستیم اما مي‌توانيم اين كسري بودجه را از جايي ديگر تامين كنيم.

عسكري ادامه داد: 74درصد پول کشور تنها در دست چند صد نفر هستند که مالیات پرداخت نمي‌كنند و  مالیات از ۱۰الی ۳۵درصد از کارمندان دولت و دیگر اقشار جامعه گرفته می شود.

وي با اشاره به اينكه ما به تبعیت رهبری درگام دوم انقلاب نخواهيم گذاشت كه سخنان رهبری بر زمین بماند، عنوان كرد: ما می گوییم اگر مالیات گرفته می شود بایستی از همه گرفته شود.

اين كانديداي جوان قشقايي ادامه داد: ما از آنهایی که ۱۰۰میلیارددتومان بدهی مالیات دارند و خودرو فروختند چرا از آنها مالیات گرفته نمی شود.

عسكري ابراز كرد: در كشور چند نفر هستند که پالم روغن خوراکی را وارد کشور می کنند اما باید ۲۰هزار میلیارد مالیات پرداخت کنند اما اکنون در حال فرار مالیاتی هستند.

وی تصریح کرد: اگر نفت کشور به فروش نرود باید از طریق منابع جایگزین این مهم شکل می گرفت هرچند‌ یک عده این مملکت را خورده اند و ما هم می دانیم و باید با کسانی که در این مملکت رشوه گرفته اند، باید با قاطعیت برخورد شود.

وی تصریح کرد:بحث این است که ۳۰هزار میلیارد تومان کم داشتید، لازم نبود قیمت بنزین را افزایش دهید و اگر فقط مالیات همین منازل خالی که حدود ۶۰۰هزارمیلیارد تومان و تنها هم دست تنها عده ای خاص است اخذ می شد خیلی از مشکلات و کسری بودجه هم مرتفع می شد.

عسکری درادامه اظهار کرد:چند نفر صدها خودرو وارد کرده اند و مالیاتشان را هم پرداخت نکردندو ۶۰۰میلیاردتومان فقط معوقات بانکی داریم که باید پس گرفته شود.

کاندیدای انتخابات مجلس گفت:به گفته کارشناسان،بیش از ۹۰درصد کسانی که معوقات بانکی‌دارند هیچ ضمانتی هم برای بازگشت معوقات ندارند،پس اینها چه کسانی هستند؟یعنی فعلا زور فقط به مردم عادی رسیده است!.

اين كانديداي جوان قشقايي با بيان اينكه امسال کشور ۳0هزار میلیارد کسری بودجه داشته  كه براي جبران اين كسري بودجه  قیمت بنزین از يك هزار تومان به ۳هزار تومان  افزايش داده  و دست در سفره های مردم کرده‌اند.

عسكري ابراز كرد: قاچاق کالا  را چه کسانی انجام می دهند در قاچاق کالا چند نفر کالای قاچاق سنگین را انجام می دهند که موجب شده بیش از 2میلیون نفر بیكار و بیش 15هزار واحد و کارگاه تولیدی تعطیل شود در حالی که ۱۴۲میلیارد دلار از پول های آقازاده ها دربانک های خارج کشور است که چند برابر بودجه کشور است.

وي تصريح كرد: حامل های انرژی را افزایش می دهند که پولش را به مردم بدهند آنوقت همین یارانه را چندین سال است ثابت نگه داشته اند اما قیمت کالاها همچنان در حال افزایش است.

عسكري با بيان اينكه ما حرفماناين است که چرا معوقات را از این افراد گرفته نمی شود، افزود:
ما می گوییم بايستي جلوی فرار مالیاتی رفته شود و اگر گرفته نشود ما در مجلس جدید خواهیم گرفت.

اين كانديداي جوان قشقايي با اشاره به اينكه ما نیاز داریم که نظام و ساختار پولی و اقتصاد کشور تصحیح شود، اذعان كرد: حرف ما این است که جلوی فرار مالیاتی گرفته و مالیات از افراد ضعیف گرفته نشود.

عسكري ادامه داد: در سال آينده برنامه اين است  که مالیات از افراد پولدار گرفته نشود و  در سال جدید قرار است قیمت بنزین افزایش پیدا کند و كسری بودجه که در سال آیندهبه 150هزار میلیارد تومان می رسد باز هم دست در سفره های مردم خواهند كرد.

وي ادامه داد: بخشی از كسری بودجه قرار است از پرداخت جریمه های راهنمایی و رانندگی جبران شود یعنی اینکه هر فرد ۲۲۰هزار تومان جریمه خواهد شد.

اين كانديداي جوان قشقايي  ابراز كرد: در سال ۹۹ تنها 2درصد  مالیات از آنهایی که خانه های میلیاردی دارند گرفته شود و بخش ريادي مالیات از افراد متوسط و ضعیف گرفته مي‌شود.

عسكري تصريح كرد: چرا روزتون تنها به مردم رسیده است ، آیا دستان شما در یک کاسه است،
چرا مردم را بین 2 اهرم تورم و مالیات قرار می دهید و به دنبال به راه انداختن جریان آبان ماه هستيد تا با اين كار مردم را احساساتي كنيد و جوانان را به كف خيابان ها بريزيد و به مقصود خود برسید.

وي با بيان اينكه در مجلس جدید باید نمایندگان جهادی باشد، ابراز كرد: ما سوالامان این است چرا ۷۰معلم  كه وارد مجلس شده خودشان را کارمند نفت کرده اند و حرف مان این است که چرا منافع ملی را فدای منافع شخص می کنید.چرا باید کارمند نفت شوند.

عسكري   با اشاره به اينكه مجلس باید شیشه‌اي باشد که مردم آنها را مشاهده کنند، گفت: مجلس جدید بایستی در راستای گام دوم انقلاب باشد.

وي ادامه داد: مجلس جدید باید با مردم شفاف باشد و پشت درهای بسته رای گیری صورت نگیرد.

اين كانديداي جوان با انتقاد از برخي كساني كه حرمت مردم را  زير پا له كرده‌اند، گفت: شما تنها بلد بودید با حاج قاسم عکس بگیرید، چرا موقعه انتخابات قند و شکر در بین مردم توزیع کنید، مردم اینان را نمی خواهند چرا كه به نوعی خیانت به مردم است، هرچند بارها گفته ام بیاید مناظره کنیم و بدانید درصد بودجه ای این شهرستان نسبت به شهرستان نورآباد کمتراست و ثابت می کنم اما بیایید برای مناظره.

عسكري  خاطرنشان كرد: در هیچ جای دنیا اینگونه مردمي وجود ندارد که شهید داده، در جنگ ، اسارت، تحريم بوده اما هنوز پاي اين مملكت و نظام  ايستاده‌اند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.