کد خبر : 72776
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۹:۲۰

برگزاری یازدهمین سالانه جوادالائمه در دهدشت

برگزاری یازدهمین سالانه جوادالائمه در دهدشت

یازدهمین آیین سالیانه بزرگداشت حضرت جوادالائمه (ع) در حالی به کار خود پایان داد که برگزارکنندگان بر ضرورت استمرار فعالیت‌های فرهنگی با رویکرد اجتماعی، وحدت و انسجام بیش از پیش، تقویت پیوند میان مردم و نهادهای فرهنگی تأکید کردند. به گزارش آوای جنوب، نجات‌نیا با بیان آیه «ان تقوموا لله مثنی و فردا» در شرایط

یازدهمین آیین سالیانه بزرگداشت حضرت جوادالائمه (ع) در حالی به کار خود پایان داد که برگزارکنندگان بر ضرورت استمرار فعالیت‌های فرهنگی با رویکرد اجتماعی، وحدت و انسجام بیش از پیش، تقویت پیوند میان مردم و نهادهای فرهنگی تأکید کردند.

به گزارش آوای جنوب، نجات‌نیا با بیان آیه «ان تقوموا لله مثنی و فردا» در شرایط حساس بعثت و برانگیخته شدن امت در عرصه فرهنگی و اجتماعی، ضرورت بعثت فناورانه و اقتصادی را یادآور شد و کنشگری‌های فردی از باب «تعاونوا علی بر و تقوا» می‌بایست به کنشگری‌های جمعی با تمرکز بر حل مشکلات اساسی اقتصادی و فرهنگی تبدیل شود.

اجرای ۹ سرفصل طرح حمایتی

نجات‌نیا با بیان اینکه در راستای مسئولیت‌های اجتماعی برنامه‌های فرهنگی امسال رویکرد خدمات اجتماعی و حمایت از جوانان عزیز پیش‌بینی شده است، از اجرای ۹ سرفصل طرح حمایتی خبر داد و گفت: به مناسبت یازدهمین سالانه در راستای ازدواج آسان با تأمین کمک جهیزیه و تأمین کمک‌هزینه رهن و اجاره و سفرهای زیارتی برای ماه عسل زوج جوان، رفع مشکل زندانیان زیر ۲۵ سال دارای جرایم غیرعمد، پرداخت هزینه‌های درمانی بیماران صعب‌العلاج از جمله این طرح‌هاست که در ساز و کار دبیرخانه دائمی خواهد بود.

حمایت آموزشی و رفع موانع تولید

وی افزود: حمایت آموزشی از دانش‌آموزان و دانشجویان مستعد کم‌بضاعت نیز در دستور کار گرفته خواهد گرفت، تلاش برای رفع موانع تولید خصوصاً برای بنگاه‌های تولیدی با فراهم نمودن تسهیلات ارزان قیمت از اولویت‌های کانون بیان شد.

راه‌اندازی دبیرخانه دائمی در دهدشت

مسئول کانون فرهنگی و مردمی جوادالائمه (ع) خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی دبیرخانه دائمی این کانون در شهر دهدشت، اهداف از پیش تعیین‌شده در طول سال به صورت مستمر دنبال خواهد شد. این فعال فرهنگی در پایان مسئولیت دبیرخانه دائمی امام جواد (ع) را به سید ابوالفضل رضایی‌نژاد از فعالین فرهنگی، که از چهره‌های محبوب ارزشی و ورزشی شهرستان هستند واگذار کرد و ابراز امیدواری کرد که مسئول دبیرخانه با تیم‌سازی لازم راهبردهای مسئولیت‌های اجتماعی را در منطقه دنبال کنند.

راهبرد کانون؛ کار جبهه‌ای و کنشگری جمعی

راهبرد کانون کار جبهه‌ای است و رویکرد آن کنشگری جمعی با همکاری و همراهی سایر تشکل‌ها برای بهبود اوضاع فرهنگی و اقتصادی در بستر مسئولیت‌های اجتماعی است. نکته جالب توجه همایش سادات، دکتر علی کامرانی مقدم با دعوت متولیان برنامه از طرف ایل بهمیی تندیس شهید موسوی‌تبار – از منطقه ممبی – را دریافت نمود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.