کد خبر : 64253
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 مهر 1404 - 17:40

با حفاری چاه شماره ۱۹ برداشت نفت از میدان نفتی یاران افزایش می‌یابد

با حفاری چاه شماره ۱۹ برداشت نفت از میدان نفتی یاران افزایش می‌یابد

عملیات حفاری چاه شماره ۱۹ میدان نفتی یاران از ابتدای مهر امسال آغاز شده است که گامی مهم در مسیر توسعه و افزایش برداشت این میدان مشترک به‌شمار می‌رود. آوای جنوب، دکل ۲۰۱ پدکس از ابتدای مهر ۱۴۰۴ حفاری چاه شماره ۱۹ در میدان یاران را آغاز کرده و تاکنون حفاری تا عمق حدود ۱۳۵۰

عملیات حفاری چاه شماره ۱۹ میدان نفتی یاران از ابتدای مهر امسال آغاز شده است که گامی مهم در مسیر توسعه و افزایش برداشت این میدان مشترک به‌شمار می‌رود.

آوای جنوب، دکل ۲۰۱ پدکس از ابتدای مهر ۱۴۰۴ حفاری چاه شماره ۱۹ در میدان یاران را آغاز کرده و تاکنون حفاری تا عمق حدود ۱۳۵۰ متری پیش رفته است و عمق نهایی چاه ۴۰۳۰ متر پیش‌بینی می‌شود.

این عملیات با هدف تولیدی‌ کردن چاه از لایه فهلیان انجام می‌شود و به‌عنوان نخستین حفاری در چارچوب قراردادهای جدید نفتی (IPC) در میدان یاران، از اهمیت ویژه‌ای در تداوم روند توسعه این میدان برخوردار است.

دکل ۲۰۱ پدکس به‌عنوان یکی از دکل‌های فعال ناوگان حفاری کشور، با استقرار در موقعیت جدید، فصل تازه‌ای از فعالیت‌های فنی و عملیاتی در میدان نفتی یاران را رقم زده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.