کد خبر : 56080
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 اسفند 1403 - 15:15

اهدا اعضای دختر جوان کهگیلویه و بویراحمدی به بیماران نیازمند

اهدا اعضای دختر جوان کهگیلویه و بویراحمدی به بیماران نیازمند

آوای انتظار اعضای بدن یک دختر ۱۹ساله در بیمارستان جلیل یاسوج به بیماران نیازمند اهدا شد. به گزارش آوای جنوب، مرحوم اسماء صادقی فر ۱۶ساله که بر اثر مرگ مغزی در روزهای گذشته در بیمارستان جلیل یاسوج بستری شد صبح امروز با اهدا اعضای خود به بیماران جان دوباره بخشید. دکتر محمود شهامت در این

آوای انتظار
اعضای بدن یک دختر ۱۹ساله در بیمارستان جلیل یاسوج به بیماران نیازمند اهدا شد.
به گزارش آوای جنوب، مرحوم اسماء صادقی فر ۱۶ساله که بر اثر مرگ مغزی در روزهای گذشته در بیمارستان جلیل یاسوج بستری شد صبح امروز با اهدا اعضای خود به بیماران جان دوباره بخشید.
دکتر محمود شهامت در این باره گفت: مرحومه اسماء صادقی‌فر به دلیل بیماری به بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج منتقل و در تاریخ ۱۶ اسفند ماه در بخش ICU بستری شد. متأسفانه، علیرغم تلاش کادر درمان، وضعیت حیاتی بیمار بهبود نیافت و پس از تأیید مرگ مغزی توسط کمیته مربوطه و رضایت خانواده نوعدوست صادقی‌فر، برای اهدای اعضای بدن اقدام شد.
سید سینا سعیدی، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی معاونت درمان، با اشاره به همکاری تیم پیوند اعضای بیمارستان شهید دکتر جلیل و تیم فوق تخصصی پیوند اعضای بیمارستان ابوعلی سینا شیراز، گفت: عمل برداشت کلیه‌ها و کبد مرحومه، ساعت ۵ صبح روز ۲۳ اسفند ماه در اتاق عمل این بیمارستان انجام شد تا در مرکز فوق تخصصی پیوند ابوعلی سینا شیراز به بیماران نیازمند پیوند زده شود و به آنها حیاتی دوباره ببخشد.
مراسم تشییع و تدفین این دختر جوان فردا جمعه در شهر قلعه رئیسی انجام خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.