کد خبر : 68566
تاریخ انتشار : شنبه 25 بهمن 1404 - 20:02

اسکله جدید سیراف؛ جهش در صادرات میعانات گازی ایران

اسکله جدید سیراف؛ جهش در صادرات میعانات گازی ایران

مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم از نهایی‌شدن بهره‌برداری اسکله جدید پایانه میعانات گازی بندر سیراف خبر داد و گفت: این پروژه ظرفیت صادرات میعانات گازی شرکت را افزایش خواهد داد. آوای جنوب، حمید خدری در نشست با عوامل ساخت این پروژه با بیان اینکه اسکله جدید از پروژه‌های مهم شرکت پالایش گاز فجرجم به شمار

مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم از نهایی‌شدن بهره‌برداری اسکله جدید پایانه میعانات گازی بندر سیراف خبر داد و گفت: این پروژه ظرفیت صادرات میعانات گازی شرکت را افزایش خواهد داد.

آوای جنوب، حمید خدری در نشست با عوامل ساخت این پروژه با بیان اینکه اسکله جدید از پروژه‌های مهم شرکت پالایش گاز فجرجم به شمار می‌آید، اظهار کرد: این پروژه با هدف ارتقای مسئولیت‌های اجتماعی و تسهیل صادرات میعانات گازی اجرا شده و اواخر پارسال تحویل موقت گردید.

وی با اشاره به اینکه کارفرمای این اسکله شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران است، افزود: پالایشگاه فجرجم به‌عنوان یک مجموعه پروژه‌محور، تمامی اقدامات توسعه‌ای را با جدیت مدیریت می‌کند. تأمین مالی مناسب، برنامه‌ریزی دقیق و تمرکز بر زمان‌بندی سبب شده پروژه‌ها با موفقیت پیش رفته و همواره در مسیر بهبود عملکرد، افزایش ظرفیت و تاب‌آوری تولید قرار داشته باشند.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز فجرجم تأکید کرد: با بهره‌برداری از این اسکله، گام مهمی در جهت افزایش توان صادراتی میعانات گازی کشور برداشته خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.