ارسال ۷٫۲ میلیارد پیام در مدت بستریبودن مقام معظم رهبری از طریق شبکههای اجتماعی
در خصوص دستور دادستان کل کشور مبنی بر فیلتر برخی شبکههای اجتماعی از جمله واتساپ و وایبر چیست، گفت: آقای اژهای نظر خودشان را اعلام کردهاند و ما نیز نظر خودمان را داریم
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در شش روزی که مقام معظم رهبری در بیمارستان بستری شدند، ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون پیام از طریق شبکههای اجتماعی با این موضوع رد و بدل شد.
آوای جنوب؛
علی جنتی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگاران در گچساران در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه با توجه به نظر مثبتی که شما نسبت به فعالیت برخی شبکههای اجتماعی از جمله فیسبوک داشته و در آن حضور دارید، اکنون نظرتان در خصوص دستور دادستان کل کشور مبنی بر فیلتر برخی شبکههای اجتماعی از جمله واتساپ و وایبر چیست، گفت: آقای اژهای نظر خودشان را اعلام کردهاند و ما نیز نظر خودمان را داریم.
وی در پاسخ به سئوال فارس مبنی بر این که نظر شما در این خصوص چیست، افزود: نظر من این است شبکههای اجتماعی و ارتباطی همانند دیگر مسائل دارای نکات مثبت و منفی بوده که ما باید از نکات مثبت آن حداکثر استفاده را ببریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه ما باید مراقب مضار، نکات منفی و زیانهای این شبکهها نیر باشیم، بیان کرد: در حال حاضر ممکن است یک پیام نامناسب نیز از این شبکهها رد شود اما مهم این است که اکثریت پیامهای رد و بدل شده در چه زمینهای باشد.
جنتی با اشاره به عمل جراحی مقام معظم رهبری در چند مدت اخیر یادآور شد: در مدتی که مقام معظم رهبری در بیمارستان بستری بودند، به طور میانگین هر روز یکمیلیارد و دویست میلیون پیامک از طریق تلفنهای همراه اول، ایرانسل و دیگر اپراتورها در میان ایرانیان ارسال شد و در مدت شش روز بستری شدن مقام معظم رهبری ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون پیام از طریق تلفنهای همراه و شبکههای ارتباطی و اجتماعی از جمله فیسبوک، واتساپ و وایبر ارسال شد.
وی ادامه داد: در همان روزها ۴۰۰ میلیون پیام همدردی برای مقام معظم رهبری با موضوع همدردی و دعا برای شفای ایشان منتقل شده بود.
جنتی با بیان اینکه ما نمیتوانیم با این فناوری به طور کامل مقابله کنیم، تأکید کرد: ما باید بر این فناوری سوار شده و نهایت بهره و استفاده را ببریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه شما میگویید ما نباید از ماهواره استفاده کنیم، گفت: ما در حال حاضر دارای ۳۱ شبکه استانی و دیگر شبکههای تلویزیونی هستیم که از آنها استفاده میکنیم و اگر در بیرون از کشور نیز کسی ماهواره نداشته باشد نمیتواند از شبکههای ما استفاده کند.
جنتی خاطرنشان کرد: ما باید از این فرصت برای انتقال تفکر و اندیشه خود استفاده کنیم.
وی ادامه داد: البته شبکههای اجتماعی دارای بخشهای زیانبخشی است که باید مراقب آن قسمتها برای خانوادهها و فرزندان بود اما اینکه ما از آن بهره نبریم کاملا غلط است زیرا ما باید حداکثر استفاده را برای بیان فکر خودمان داشته باشیم.
جنتی گفت: به عنوان مثال اگر شما ۵ هزار دوست در فضای مجازی داشته باشید، آنها نوشتههای شما را بلافاصله میبینند، شما هر چه فکر و اندیشه داشته باشید میتوانید با یک پیام به همه آنها انتقال دهید.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: هر کدام از این افراد ممکن است دوستهای زیادی داشته باشند و ممکن است پیام شما برای بیش از یک میلیون نفر مخابره شود، پس چرا ما از این امکان استفاده نکنیم.
برچسب ها :آقای اژهای ، آوای جنوب ، شبکههای اجتماعی ، علی جنتی ، گچساران ، مقام معظم رهبری ، واتساپ ، وایبر ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0