آوای جنوب

اتابک: ۶۰۰طرح اشتغالزا توسط بنیاد برکت در گچساران اجرایی می‌شود

آوای جنوب،

فرماندار گچساران گفت: بنیاد برکت وابسته به ستاد فرمان اجرایی امام (ره) ۳۰۰ الی ۶۰۰ طرح کوچک اشتغال‌زا در قالب طرح سحاب در شهرستان گچساران اجرا می‌کند.

اتابک:  600طرح اشتغالزا توسط بنیاد برکت در گچساران اجرایی می‌شود

به گزارش آوای جنوب از گچساران پیش از ظهر امروز نشست کارگروه ایجاد اشتغال در سطح روستاها  با مشارکت بنیاد برکت  با حضور فرماندار، رئیس بنیاد برکت در استان و دیگر روسای ادرات  در سالن  اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

 در این نشست علیرضا اتابک  اظهار کرد: بنیاد برکتِ وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی  در مناطق محروم و کم‌برخودار، اشتغال‌زایی و ایجاد فرصت‌های کارآفرینی در مناطق محروم  فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶  آغاز کرده  است.

وی ادامه داد: بنیاد برکت در زمینه پروژه‌های آب خاک، کشاورزی احداث جاده ، اشتغالزایی ،  ایجاد مشاغل خانگی فعالیت دارد.

 فرماندار گچساران با اشاره به اینکه در زمینه اشتغالزایی در مناطق محروم و کم برخوردار این بنیاد فعالیت خود را از سال ۱۳۹۷ آغاز کرده است، گفت: سهمیه اولیه شهرستان گچساران در این تعداد طرح اشتغالزایی ۳۰۰ الی ۶۰۰طرح اشتغالزایی است

اتابک بیان کرد: برای اجرای هر یک از این طرح های اشتغالزایی ۱۰ تا ۵۰۰میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه پیش بینی شده است.

وی ابراز کرد: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی با اولویت با کسانی است که ساکن روستا و روستاهایی که دارای زیرساخت های مناسب دارند انجام می‌گیرد.

فرماندار گچساران عنوان کرد: در گچساران اجرای طرح های اشتغالزایی از سوی بنیاد برکت در ۳ مرحله انجام می گیرد که در مرحله اول ایجاد اشتغالزایی در هفت روستا که بیش از ۳۳۰خانوار دارد اجرا در مرحله دوم همه روستاها بالای ۱۰۰خانوار و مرحله سوم همه روستاهای دارای دهیاری ها است طرح اشتغالزایی توسط بنیاد برکت اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: این طرح ها در زمینه دامداری، صنایع دستی، کشاورزی و صنعتی است و تمامی دستگاه های دولتی برای اجرای این تعداد طرح همکاری لازم را با بنیاد برکت داشته باشند.

 اتابک افزود: تسهیلات اشتغالزایی بنیاد برکت در زمینه  پرورش دام سبک و سنگین، پرورش مرغ بومی، شترمرغ، پرورش شتر، بوقلمون، بلدرچین، ایجاد کارگاه خیاطی، مشاغل خرد مانند آرایشگاه، صنایع دستی، گلخانه های کوچک، مکانیکی، تراشکاری، پرورش گیاهان دارویی پرداخت می‌شود.

 فرماندار گچساران خاطرنشان کرد: در شهرستان گچساران چهار بانک عامل از جمله بانک پارسیان، صادرات،  صندوق کارآفرینی امید و بانک قرض الحسنه این اعتبارات  را  در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

اتابک اذعان کرد: اعتبارات ایجاد طرح‌های  اشتغالزایی به افرادی که درآمد آنها کمتر از یک میلیون تومان و سن این افراد بین ۱۸الی ۵۵ سال پرداخت می‌شود.

وی گفت: متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغالزایی با نام نویسی در سامانه سحاب می‌توانند از این تسهیلات بهره ببرند.

فرماندار گچساران با بیان اینکه تمامی دستگاه های دولتی برای اجرای این تعداد طرح همکاری لازم را با بنیاد برکت داشته باشند، خاطرنشان کرد: همه دستگاه های اجرایی موظف به همکاری با بنیاد برکت هستند.

با دیگران به اشتراک بگذارید
else:
  • khamenei
  • hashemirafsanjani
  • president