آماده هستیم یکبار دیگر اسرائیل را وادار به پناه بردن به پدرخوانده خود کنیم

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه گفت: آماده هستیم یکبار دیگر اسرائیل را وادار به پناه بردن به پدرخوانده خود کنیم. آوای جنوب، شاید اسرائیل بخواهد وانمود کند که قادر به جنگیدن به نیابت از غرب است، اما همانگونه که در خرداد امسال نشان داده شد واقعیت این است که نیروهای مسلح قدرتمند ایران آمادهاند
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه گفت: آماده هستیم یکبار دیگر اسرائیل را وادار به پناه بردن به پدرخوانده خود کنیم.
آوای جنوب، شاید اسرائیل بخواهد وانمود کند که قادر به جنگیدن به نیابت از غرب است، اما همانگونه که در خرداد امسال نشان داده شد واقعیت این است که نیروهای مسلح قدرتمند ایران آمادهاند و توان آن را دارند یک بار دیگر اسرائیل را وادار به پناه بردن به «پدرخوانده» خود کند.
حرکت شکستخوردۀ اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه میلیاردها دلار هزینه بر دوش مالیاتدهندگان آمریکایی گذاشت، تجهیزات حیاتی ارتش آمریکا را با کاهش جدی مواجه کرد و واشنگتن را بهعنوان بازیگری بیمسئولیت نشان داد که مستعد کشانده۲شدن به جنگهای تحمیلی از سوی یک رژیم یاغی است.
برچسب ها :اسرائیل ، ایران ، جنگ اسرائیل و ایران ، وزیر امور خارجه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0