کد خبر : 61111
تاریخ انتشار : دوشنبه 30 تیر 1404 - 15:20

آغاز محدودیت خرید بلیط اتوبوس اربعین

آغاز محدودیت خرید بلیط اتوبوس اربعین

با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری از اعمال محدودیت در خرید بلیط اتوبوس اربعین برای زائران خبر داد. مهدی خضری اعلام کرد هر فرد تنها مجاز به خرید ۱۰ بلیط اتوبوس اربعین است. این اقدام با هدف جلوگیری از سوء‌استفاده‌های احتمالی و تضمین دسترسی عادلانه همه زائران به خدمات حمل‌ونقل

با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری از اعمال محدودیت در خرید بلیط اتوبوس اربعین برای زائران خبر داد.

مهدی خضری اعلام کرد هر فرد تنها مجاز به خرید ۱۰ بلیط اتوبوس اربعین است. این اقدام با هدف جلوگیری از سوء‌استفاده‌های احتمالی و تضمین دسترسی عادلانه همه زائران به خدمات حمل‌ونقل صورت می‌گیرد.

آوای جنوب، مهدی خضری معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: مطابق سال گذشته، هر زائر می‌تواند تا سقف ۱۰ بلیط به صورت اینترنتی یا حضوری تهیه کند و خرید بیش از این تعداد برای یک نفر امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: این محدودیت خرید بلیط اتوبوس اربعین با هدف تضمین دسترسی عادلانه همه زائران به ظرفیت حمل و نقل عمومی جاده‌ای اعمال شده است.

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری بیان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در ایام اربعین با اجرای طرح پویش چشم به راهیم به‌طور فعال و مستمر وضعیت ایمنی جاده‌ها و سفرها را پیگیری می‌کند. این سازمان از طریق رسانه‌ها، اطلاعات و هشدارهای مربوط به ایمنی سفر را به‌روزرسانی و در اختیار مردم قرار می‌دهد تا زائران با آگاهی بیشتر و ایمنی بالاتر سفر کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.