کد خبر : 64246
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 مهر 1404 - 14:14

یک شرط جدید در حذف یارانه بگیران

یک شرط جدید در حذف یارانه بگیران

معیارهای قطع یارانه های نقدی برای یارانه بگیران درشیوه جدید دهک‌بندی مشخص شد. آوای جنوب، عباس گودرزی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس اعلام کرد: امروز صرفا تراکنش‌های مالی، سفرهای خارجی و خودرو در دهک‌بندی خانوار و حذف یارانه ها ملاک عمل قرار گرفته است؛ اما باید زیرساخت‌های لازم برای لحاظ‌کردن مولفه‌هایی مانند مسکن و زمین نیز

معیارهای قطع یارانه های نقدی برای یارانه بگیران درشیوه جدید دهک‌بندی مشخص شد.

آوای جنوب، عباس گودرزی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس اعلام کرد: امروز صرفا تراکنش‌های مالی، سفرهای خارجی و خودرو در دهک‌بندی خانوار و حذف یارانه ها ملاک عمل قرار گرفته است؛ اما باید زیرساخت‌های لازم برای لحاظ‌کردن مولفه‌هایی مانند مسکن و زمین نیز فراهم شود.

درشیوه جدید دهک‌بندی، نتوانسته‌اند اطلاعات مسکن را جمع‌آوری کنند. زیرساخت لازم برای جمع‌آوری اطلاعات مسکن و لحاظ‌کردن آن در دهک‌بندی فراهم نیست، اما از نگاه ما حتما باید باشد. از نگاه ما باید مسکن، زمین و داراییهایی از این جنس در دهک‌بندی خانوار لحاظ شود.

این امرسبب میشود تا به عدالت توزیعی آسیب وارد شود؛ بنابراین آنچنان که شایسته است نمی‌توانیم اقشار ضعیف را به درستی شناسایی کنیم. به نوعی دهک‌بندی،کارشناسانه، دقیق و عادلانه نیست.

ممکن است یک فرد صاحب ۱۰ خانه باشد اما مستأجر باشد، این فرد ممکن است به‌خاطر اینکه املاک آن لحاظ نمی‌شود، مشمول دریافت یارانه شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.