کشف منبع جدید ثروت ایران

پروژه حفاری چاه نفت در خلیج فارس، که به دنبال کشف نفت در مناطق مختلف میدان پارس جنوبی است، با مشارکت شرکت نفت فلات قاره و شرکت ملی نفت ایران آغاز شد.
به گزارش آوای جنوب: پروژه حفاری چاه نفت در خلیج فارس، که به دنبال کشف نفت در مناطق مختلف میدان پارس جنوبی است، با مشارکت شرکت نفت فلات قاره و شرکت ملی نفت ایران آغاز شد.
این پروژه میتواند بهعنوان یک منبع کلیدی درآمد نفتی برای ایران در آینده مطرح باشد و به همین دلیل نیازمند تسریع در فرآیند اجرایی است تا ایران بتواند سهم خود را از این میدان غنی نفتی به دست آورد و از رقابت با کشورهای همسایه عقب نماند.
هرگونه تأخیر در عملیات اکتشاف میدان نفتی خلیج فارس میتواند به معنای عقبماندگی ایران در رقابت با کشورهای همسایه باشد که در حال حاضر از این میدان مشترک بهرهبرداری میکنند.
کشف نفت در بالا و پایین پارس جنوبی
بر اساس برنامهریزی اولیه، قرار بود شرکت حفاری شمال عملیات حفاری را آغاز کند و تجهیزات لازم نیز از پیش تعیین شده بودند. دکل حفاری و محل نصب تجهیزات مشخص گردیده بود تا عملیات اجرایی در دریا در بهمن و اسفند ماه ۱۴۰۳ آغاز شود. با این حال، به دلایلی، این عملیات به تأخیر افتاده و ایران هماکنون در برداشت نفت از این میدان، نسبت به رقبای خود عقب مانده است.
ذخایر بیشتر در بخش ایرانی میدان
این میدان نفتی بهعنوان یک میدان چینهای شناخته میشود و با میدانهای متداول تفاوت دارد. در چنین میادینی، نمیتوان با حفر تنها یک چاه اکتشافی، میزان دقیق ذخایر نفتی را مشخص کرد و بهطور معمول نیاز به حفر حداقل ۲ یا ۳ چاه برای ارزیابی دقیق ذخایر است. با این حال، وجود لایههای نفتی در این میدان قطعی است و کشورهای همسایه در حال بهرهبرداری از آن هستند.
میدان نفتی در بستر خلیج فارس دارای شیبهای مختلفی است. در مناطقی همچون بخش یلدا، شیب زمین بیشتر است، در حالی که در بخشهای جنوبیتر، شیب زمین به سمت پایین تمایل دارد. به همین دلیل، پیشبینی میشود که ذخایر نفتی در بخش ایرانی این میدان بیشتر از سایر بخشها باشد.
برچسب ها :پارس جنوبی ، شرکت ملی نفت ایران ، میدان نفتی خلیج فارس ، نفت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0