کد خبر : 71639
تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۹

مدیران خوشنام صنعت نفت در صندوق بازنشستگی صنعت نفت به‌کار گرفته شوند

مدیران خوشنام صنعت نفت در صندوق بازنشستگی صنعت نفت به‌کار گرفته شوند

وزیر نفت با تأکید بر لزوم استفاده از مدیران باسابقه و خوشنام صنعت نفت در صندوق بازنشستگی صنعت نفت، گفت رئیس هیئت‌رئیسه این صندوق باید از اعتماد شاغلان و بازنشستگان برخوردار باشد و انتصاب سخاوت اسدی نیز با استقبال بدنه صنعت نفت همراه شده است. به گزارش آوای جنوب، در نشست شورای معاونان وزارت نفت،

وزیر نفت با تأکید بر لزوم استفاده از مدیران باسابقه و خوشنام صنعت نفت در صندوق بازنشستگی صنعت نفت، گفت رئیس هیئت‌رئیسه این صندوق باید از اعتماد شاغلان و بازنشستگان برخوردار باشد و انتصاب سخاوت اسدی نیز با استقبال بدنه صنعت نفت همراه شده است.

به گزارش آوای جنوب، در نشست شورای معاونان وزارت نفت، آیین تکریم و معارفه رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت برگزار شد و محسن پاک‌نژاد بر ضرورت حفظ منافع بازنشستگان و تقویت اعتماد در این صندوق‌ها تأکید کرد.

وزیر نفت با اشاره به انتصاب سخاوت اسدی به ریاست هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین معیارهای انتخاب رئیس این صندوق‌ها، سابقه فعالیت در صنعت نفت و برخورداری از اعتماد شاغلان و بازنشستگان بوده است.

وی افزود: با توجه به قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان، لازم بود این مسئولیت به مدیری خوشنام، کارآمد و مورد اعتماد بدنه صنعت نفت سپرده شود و انتصاب سخاوت اسدی نیز با استقبال گسترده کارکنان و بازنشستگان همراه شده است.

پاک‌نژاد با قدردانی از خدمات حسین حسین‌زاده در دوران ریاست صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت گفت: در دوره مدیریت وی، فضای مناسبی از اعتماد میان صندوق و ذی‌نفعان شکل گرفت و این سرمایه اجتماعی تا پایان مسئولیت حفظ شد.

وزیر نفت با اشاره به مسئولیت سنگین هیئت‌رئیسه جدید صندوق‌ها تأکید کرد: انتظار بازنشستگان و شاغلان برای صیانت از حقوق و منافع قانونی خود بسیار بالاست و تحقق این مطالبات نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت کارآمد و استفاده از ظرفیت همه اعضای هیئت‌رئیسه است.

وی ابراز امیدواری کرد هیئت‌رئیسه جدید بتواند با پایه‌گذاری اصول مناسب، زمینه تأمین منافع بلندمدت شاغلان و بازنشستگان صنعت نفت را فراهم کند.

ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای صندوق

در ادامه این نشست، سخاوت اسدی با قدردانی از اعتماد وزیر نفت، مسئولیت جدید خود را سنگین توصیف کرد و گفت: دارایی‌ها و منابع صندوق‌های بازنشستگی حق‌الناس است و باید با نهایت دقت از آن صیانت شود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۱۰ هزار نفر به‌صورت ماهانه از خدمات صندوق‌های بازنشستگی نفت بهره‌مند می‌شوند، خواستار حمایت وزارت نفت از برنامه‌های این صندوق شد و افزود: بدون همراهی مدیریت ارشد صنعت نفت، تحقق اهداف صندوق امکان‌پذیر نخواهد بود.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت بر ضرورت تصمیم‌گیری اقتصادی، مدیریت صحیح منابع و ایجاد درآمدهای پایدار تأکید کرد و گفت: صنعت نفت ظرفیت‌های گسترده‌ای برای خلق ارزش افزوده دارد و باید از این فرصت‌ها برای تقویت بنیه مالی صندوق استفاده شود.

گزارش رئیس پیشین صندوق از عملکرد دوره مدیریت

در این نشست، حسین حسین‌زاده نیز با قدردانی از حمایت‌های وزیر نفت، به اقدامات انجام‌شده در حوزه رفاه بازنشستگان اشاره کرد و گفت: حذف فرانشیز ۵ درصدی درمان، اجرای کامل ماده ۱۰ برای شاغلان و بازنشستگان و پرداخت ۶۷ هزار میلیارد تومان مطالبات قانونی در سال گذشته، از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده بود که نسبت به سال ۱۴۰۳ بیش از ۶۰ درصد رشد داشته است.

وی همچنین مدیریت وزارت نفت در تأمین پایدار سوخت کشور طی دو زمستان و دوران جنگ را موفق ارزیابی کرد و افزود: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، هیچ‌گونه کمبود بنزین در کشور ایجاد نشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.