کد خبر : 57564
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 - 18:24

رکوردشکنی دوباره فولاد خوزستان؛ تولید ۳۵۹ هزار تُن شمش در فروردین ۱۴۰۴

رکوردشکنی دوباره فولاد خوزستان؛ تولید ۳۵۹ هزار تُن شمش در فروردین ۱۴۰۴

آوای جنوب مدیر بخش فولادسازی شرکت فولاد خوزستان گفت: شرکت فولاد خوزستان در نخستین ماه سال ۱۴۰۴ با وجود محدودیت‌های شدید انرژی، موفق شد رکورد تولید ماهیانه شمش فولادی را پس از دو سال بشکند و ۳۵۹ هزار تُن محصول به چرخه تولید کشور تزریق کند. به گزارش آوای جنوب ،محمدمهدی شریف‌ شاذیله مدیر بخش

آوای جنوب
مدیر بخش فولادسازی شرکت فولاد خوزستان گفت: شرکت فولاد خوزستان در نخستین ماه سال ۱۴۰۴ با وجود محدودیت‌های شدید انرژی، موفق شد رکورد تولید ماهیانه شمش فولادی را پس از دو سال بشکند و ۳۵۹ هزار تُن محصول به چرخه تولید کشور تزریق کند.
به گزارش آوای جنوب ،محمدمهدی شریف‌ شاذیله مدیر بخش فولادسازی شرکت، اظهار کرد :«با تکیه بر توان داخلی و همت کارکنان جهادگر فولاد خوزستان، موفق شدیم پس از دو سال رکورد جدیدی در تولید ماهیانه ثبت کنیم؛ این یک دستاورد ملی است.
وی افزود: اگرچه خاموشی‌ها باعث از دست رفتن ۷۵۰۰ تُن تولید شد، اما کارکنان شرکت با تکیه بر شعار سال و روحیه جهادی توانستند از این موانع عبور کنند و به ظرفیت بالای تولید برسند.
شریف همچنین در آستانه سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این موفقیت را مرهون فرهنگ ایثار و مقاومت دانست و گفت: امنیت امروز و این سطح از تولید مرهون رشادت‌های شهدا و ایثارگران دوران دفاع مقدس است.
او در پایان گفت: اگر محدودیت‌های انرژی و قطعی‌های مکرر برق رفع شود، آمادگی لازم برای افزایش ظرفیت تولید در فولاد خوزستان وجود دارد و این مجموعه می‌تواند نقش پررنگ‌تری در صنعت فولاد کشور ایفا کند.
گفتنی‌ست، رکورد پیشین تولید شمش فولادی در فروردین‌ماه ۱۴۰۲ به میزان ۳۵۲ هزار و ۴۷۲ تُن بود که با رکورد جدید امسال، رشد چشم‌گیری را نشان می‌دهد.
#فولاد_خوزستان
#رکورد_تولید
#صنعت_فولاد
#تولید_ملی
#فولادمردان
#خاموشی_مانع_ما_نیست
#جهش_تولید
#ایران_سربلند
#تکیه_بر_توان_داخلی
#اخبار_خوزستان

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.