کد خبر : 71402
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۵

دستور رئیس‌جمهور برای توقف قطع برق در مرداد و شهریور

دستور رئیس‌جمهور برای توقف قطع برق در مرداد و شهریور

رئیس‌جمهور با صدور دستوری، بر تداوم تأمین برق واحدهای صنعتی در ماه‌های مرداد و شهریور ۱۴۰۵ تأکید کرد تا از توقف خطوط تولید، کاهش اشتغال و آسیب به بخش صنعت جلوگیری شود. به گزارش آوای جنوب، بر اساس این تصمیم، با هدف حمایت از تولید ملی و حفظ اشتغال، برق صنایع در دو ماه آینده

رئیس‌جمهور با صدور دستوری، بر تداوم تأمین برق واحدهای صنعتی در ماه‌های مرداد و شهریور ۱۴۰۵ تأکید کرد تا از توقف خطوط تولید، کاهش اشتغال و آسیب به بخش صنعت جلوگیری شود.

به گزارش آوای جنوب، بر اساس این تصمیم، با هدف حمایت از تولید ملی و حفظ اشتغال، برق صنایع در دو ماه آینده قطع نخواهد شد. این دستور در شرایطی صادر شده که در هفته‌های گذشته، محدودیت‌های تأمین برق نگرانی‌هایی را برای واحدهای تولیدی و صنعتی ایجاد کرده بود.

تداوم برق‌رسانی به صنایع می‌تواند نقش مهمی در جلوگیری از کاهش تولید، حفظ ظرفیت کارخانه‌ها و استمرار فعالیت واحدهای صنعتی ایفا کند. همچنین انتظار می‌رود این تصمیم از بروز خسارت‌های ناشی از توقف خطوط تولید و تعدیل نیروی انسانی جلوگیری کند.

فعالان صنعتی و تولیدکنندگان پیش از این بارها نسبت به پیامدهای قطعی برق بر روند تولید، افزایش هزینه‌ها و تهدید اشتغال هشدار داده بودند و خواستار برنامه‌ریزی برای تأمین پایدار انرژی در فصل گرم سال شده بودند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.