انفجار گاز در کوی معینزاده اهواز+جزییات کامل

آوای جنوب در پی وقوع انفجار گاز شهری در یکی از ساختمانهای مسکونی کوی معینزاده اهواز، چهار نفر از ساکنان دچار مصدومیت شده و به بیمارستانهای گلستان و طالقانی منتقل شدند. مهران احمدی بلوطکی رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز، با ارائه توضیحات تکمیلی درباره حادثه انفجار گاز شهری در کوی
آوای جنوب
در پی وقوع انفجار گاز شهری در یکی از ساختمانهای مسکونی کوی معینزاده اهواز، چهار نفر از ساکنان دچار مصدومیت شده و به بیمارستانهای گلستان و طالقانی منتقل شدند.
مهران احمدی بلوطکی رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز، با ارائه توضیحات تکمیلی درباره حادثه انفجار گاز شهری در کوی معینزاده اهواز، اظهار کرد: این انفجار در یک ساختمان مسکونی چهار واحدی رخ داد و منجر به مصدومیت چهار نفر از ساکنان شد.
وی اظهار کرد: بلافاصله پس از اعلام حادثه، سه دستگاه آمبولانس به محل اعزام و پس از ارزیابی اولیه، انتقال مصدومان به مراکز درمانی آغاز شد.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: تاکنون چهار مصدوم از محل حادثه توسط نیروهای اورژانس به بیمارستانهای سوانح و سوختگی آیتالله طالقانی و گلستان اهواز منتقل شدهاند؛ مصدومان شامل سه مرد ۳۲، ۵۶، ۶۲ ساله و یک خانم ۳۱ ساله هستند که وضعیت عمومی آنان در حال بررسی و تحت مراقبت درمانی است.
#انفجار_گاز #اهواز #کوی_معینزاده #اورژانس_خوزستان #حوادث
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0