کد خبر : 60854
تاریخ انتشار : جمعه 20 تیر 1404 - 11:14

پرداخت معوقات سال ۱۴۰۰ بازنشستگان کشوری تا پایان خرداد ماه

پرداخت معوقات سال ۱۴۰۰ بازنشستگان کشوری تا پایان خرداد ماه

پرداخت معوقات سال ۱۴۰۰ بازنشستگان کشوری تا پایان خرداد ماه مبلغ ۱۴ همت کامل می‌شود مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از تسویه حقوق بازنشستگان و اجرای طرح خدمات محله‌ای برای بهبود شرایط زندگی سالمندان خبر داد. به گزارش آوای جنوب: مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور روز پنجشنبه در آیین انعقاد تفاهم‌نامه احداث خانه امید بازنشستگان در اردبیل،

پرداخت معوقات سال ۱۴۰۰ بازنشستگان کشوری تا پایان خرداد ماه مبلغ ۱۴ همت کامل می‌شود مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از تسویه حقوق بازنشستگان و اجرای طرح خدمات محله‌ای برای بهبود شرایط زندگی سالمندان خبر داد.

به گزارش آوای جنوب: مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور روز پنجشنبه در آیین انعقاد تفاهم‌نامه احداث خانه امید بازنشستگان در اردبیل، از تحولات مهم و برنامه‌های آتی این صندوق خبر داد. حجت‌الله میرزایی با اشاره به اقدامات اخیر، اعلام کرد که حقوق بازنشستگان کشوری به‌صورت کامل تا پایان خرداد ماه پرداخت خواهد شد.

دیرعامل صندوق بازنشستگی کشور: ۱۴ همت از معوقات سال ۱۴۰۰ بازنشستگان در استان‌های کشور پرداخت و تسویه شد.

پرداخت معوقات بازنشستگان فرهنگی

میرزایی اظهار داشت که در جریان مشکلات اخیر، مبلغی بالغ بر ۱۴۰ هزار میلیارد ریال از معوقات بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰، تسویه شده است. این اقدام نشان‌دهنده تلاش صندوق در راستای جلب رضایت و رفع دغدغه‌های جامعه بازنشستگان است.

شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بازنشستگان کشوری

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور خواستار شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بازنشستگان در حوزه‌های مختلف شد. وی تاکید کرد که این توانمندی‌ها باید به بازار کار و بنگاه‌های اقتصادی متصل شوند تا حس مفید بودن به بازنشستگان منتقل شود.

مصوبه جدید مجلس و تغییر الگوی بنگاه‌داری

میرزایی با اشاره به مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم توسعه، بیان کرد که در این برنامه تدبیری برای خروج صندوق بازنشستگی از الگوی بنگاه‌داری اندیشیده شده است.

نقش دولت در خصوص شرایط بحرانی

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور در خصوص شرایط بحرانی اخیر عنوان کرد: تجربه جنگ اخیر نشان داد که حضور فعال‌تر دولت در مدیریت صنایع غذایی و دارویی ضروری است. وی افزود که این مدیریت باید به شکلی اقتصادی و رقابتی اما تحت کنترل دولت انجام گیرد.

برنامه‌ریزی برای ذخیره‌سازی شیر و لبنیات

میرزایی به اقدامات دولت در زمان جنگ اشاره و اعلام کرد که خرید شیر مازاد دامداران از ۱۹۰۰ تن به ۲۵۰۰ تن افزایش یافته و این مازاد به شیر خشک تبدیل شده است تا نیاز کشور برای شش ماه آینده پیش‌بینی شود.

اصلاح سرانه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به وضعیت سرانه بیمه تکمیلی بازنشستگان اشاره کرد و بیان داشت که سرانه فعلی برای بازنشستگان هفت میلیون ریال و برای کارکنان شاغل ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است. همکاری دولت، صندوق و خود بازنشستگان می‌تواند این اختلاف را کاهش داده و خدمات بهتری ارائه دهد.

اجرای طرح خدمات محله‌ای برای بازنشستگان

وی به تصویب طرح ارائه خدمات محله‌ای در دوره سالمندی اشاره کرد و افزود: این طرح به شکل متمرکز در مدارس و مراکز بهداشت اجرا می‌شود. پزشک، مددکار اجتماعی و نماینده بیمه تکمیلی نیز در این مراکز مستقر خواهند بود تا خدمات متنوع و بهتری به سالمندان ارائه شود.

احداث خانه امید بازنشستگان

میرزایی همچنین از آغاز عملیات اجرایی احداث خانه امید بازنشستگان در اردبیل خبر داد. وی خاطرنشان کرد که زمین مورد نیاز برای این پروژه از سوی شهرداری اردبیل تامین شده و این خانه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.