پتروشیمی کارون دچار حریق شد؛ آخرین وضعیت حادثه

بخشی از واحد ۳۸۰ مجتمع پتروشیمی کارون ظهر امروز (جمعه ۵ تیرماه) در جریان عملیات آواربرداری و ایمنسازی بخشهای آسیبدیده دچار آتشسوزی شد؛ حادثهای که با اقدام سریع نیروهای عملیاتی مهار شد و هیچگونه خسارت جانی در پی نداشت. به گزارش آوای جنوب، ظهر امروز جمعه ۵ تیرماه، در جریان عملیات آواربرداری و ایمنسازی بخشهای
بخشی از واحد ۳۸۰ مجتمع پتروشیمی کارون ظهر امروز (جمعه ۵ تیرماه) در جریان عملیات آواربرداری و ایمنسازی بخشهای آسیبدیده دچار آتشسوزی شد؛ حادثهای که با اقدام سریع نیروهای عملیاتی مهار شد و هیچگونه خسارت جانی در پی نداشت.
به گزارش آوای جنوب، ظهر امروز جمعه ۵ تیرماه، در جریان عملیات آواربرداری و ایمنسازی بخشهای آسیبدیده ناشی از حملات اخیر به تأسیسات منطقه، بخشی از واحد ۳۸۰ مجتمع پتروشیمی کارون دچار آتشسوزی شد.
بر اساس اطلاعات دریافتی، نیروهای عملیاتی و آتشنشانی بلافاصله پس از وقوع حادثه در محل حاضر شدند و موفق شدند آتش را در کوتاهترین زمان ممکن مهار و از گسترش آن جلوگیری کنند.
طبق گزارشهای اولیه، این حادثه هیچگونه خسارت جانی در پی نداشته و تمامی کارکنان در سلامت کامل هستند.
بررسی علت دقیق وقوع این آتشسوزی و ارزیابی میزان خسارتهای احتمالی نیز از سوی مسئولان و تیمهای فنی در حال انجام است.
برچسب ها :پتروشیمی ، پتروشیمی کارون ، حادثه پتروشیمی کارون
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰