کد خبر : 69551
تاریخ انتشار : یکشنبه 16 فروردین 1405 - 12:45

وقتی بازار رها شده است/ آقای دولت کمی آرام تر/مردم توان خرید ندارند

وقتی بازار رها شده است/ آقای دولت کمی آرام تر/مردم توان خرید ندارند

آوای جنوب روغن، برنج، محصولات بهداشتی و شوینده‌ها در روزهای اخیر افزایش قیمتی صددرصدی را تجربه کرده‌اند و سفره‌های مردم بیش از پیش کوچک‌تر شده است. از صبح امروز نیز علی رقم اینکه روغن در روزهای گذشته افزایش قیمت داشته است دوباره بیش از ۳۰ درصد گران شد و شوک عجیبی به مردم و فروشندگان

آوای جنوب

روغن، برنج، محصولات بهداشتی و شوینده‌ها در روزهای اخیر افزایش قیمتی صددرصدی را تجربه کرده‌اند و سفره‌های مردم بیش از پیش کوچک‌تر شده است.
از صبح امروز نیز علی رقم اینکه روغن در روزهای گذشته افزایش قیمت داشته است دوباره بیش از ۳۰ درصد گران شد و شوک عجیبی به مردم و فروشندگان وارد کرد.
در حالی که مردم هر شب در خیابان‌ها و رزمندگان در میدان‌های نبرد حضور دارند، این پرسش همچنان بی‌پاسخ مانده است:
دولت که عهده‌دار نقش پشتیبانی است، دقیقاً کجاست؟
دولتمردان به خوبی باید بدانند در شرایط فعلی که مردم پای کار هستند نباید جنگ بهانه ای باشد برای افزایش قیمت ها هر چند بر اساس آخرین اظهار نظر صاحبان فروشگاه ها این گرانی از قبل از جنگ صورت گرفته است اما هم اکنون وارد سیستم شده است و شوک عجیبی به بازار داده است چنانکه برای مثال یک شوینده یا روغن در بازار و در یک فروشگاه سه نرخ متفاوت دارد .
انتظار می رود در شرایط فعلی اقایان دولت پای کار باشد جنگ را بهانه نکنند و و با کنترل قیمت ها و جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت ها در کشور موجب آرامش مردم شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.