کد خبر : 56824
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 فروردین 1404 - 10:55

واکنش محیط زیست به منابع طبیعی/پتروشیمی گچساران آلودگی ندارد

واکنش محیط زیست به منابع طبیعی/پتروشیمی گچساران آلودگی ندارد

آوای جنوب مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد، گفت: پتروشیمی اتیلن گچساران فاقد آلودگی زیست محیطی بوده و مشکلی وجود ندارد. رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گچساران گفته که بر اساس قانون هوای پاک، صنایع نظیر پتروشیمی‌ها موظف‌اند حداقل ۱۰ تا ۲۵ درصد از مساحت خود را به کاشت درخت اختصاص دهند و

آوای جنوب
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد، گفت: پتروشیمی اتیلن گچساران فاقد آلودگی زیست محیطی بوده و مشکلی وجود ندارد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گچساران گفته که بر اساس قانون هوای پاک، صنایع نظیر پتروشیمی‌ها موظف‌اند حداقل ۱۰ تا ۲۵ درصد از مساحت خود را به کاشت درخت اختصاص دهند و با این حال، علی‌رغم تولید سالانه یک میلیون تن اتیلن در پتروشیمی گچساران، تاکنون هیچ درختی در محوطه یا اطراف این مجتمع کاشته نشده که با واکنش مدیرکل حفاظت محیط زیست روبه‌رو شد و این موضوع به کلی رد شده است.

عبدال دیانتی، مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه به خبرنگاران، گفت: پتروشیمی گچساران فضای سبز مناسبی انجام داده است و در حال حاضر و براساس نتایج خوداظهاری فصلی که انجام داده فاقد آلودگی زیست‌محیطی بوده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

وی از خبرنگاران خواست برای رد اظهارات مدیر منابع طبیعی شهرستان گچساران از پتروشیمی گچساران بازدید میدانی داشته و از نزدیک وضعیت را ببیند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد همچنین در پاسخ به این سوال که چند مورد صنایع آلاینده در استان داریم؟ افزود: در سامانه جامع محیط زیست بارگزاری شده از طریق سازمان مرکزی به سازمان امور مالیاتی کشور اعلام می‌شود و باید یک درصد فروش را به عنوان عوارض آلایندگی پرداخت کنند

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.