کد خبر : 72796
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۰

متولی امور بازنشستگان صنعت نفت، صندوق بازنشستگی است، نه کارفرما

متولی امور بازنشستگان صنعت نفت، صندوق بازنشستگی است، نه کارفرما

کانون بازنشستگان صنعت نفت ماهشهر در نامه‌ای خطاب به بازنشستگان و بازماندگان عضو صندوق بازنشستگی، با استناد به اساسنامه این صندوق، تأکید کرد که مسئولیت اصلی در قبال مطالبات بازنشستگان بر عهده صندوق است، نه شرکت‌های کارفرما. به گزارش آوای جنوب، در این نامه که به امضای عبدالصاحب غالبی، رئیس کانون بازنشستگان صنعت نفت ماهشهر

کانون بازنشستگان صنعت نفت ماهشهر در نامه‌ای خطاب به بازنشستگان و بازماندگان عضو صندوق بازنشستگی، با استناد به اساسنامه این صندوق، تأکید کرد که مسئولیت اصلی در قبال مطالبات بازنشستگان بر عهده صندوق است، نه شرکت‌های کارفرما.

به گزارش آوای جنوب، در این نامه که به امضای عبدالصاحب غالبی، رئیس کانون بازنشستگان صنعت نفت ماهشهر رسیده است، آمده: با سلام و احترام، باتوجه به برگزاری جلسه ۱۴۰۵/۰۵/۲۸ مابین کانون‌های سراسری صنعت نفت و هیات رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت در تهران در خصوص مطالبات قانونی و حقوقی و یا هرگونه برداختی مرتبط به بازنشستگان که دارای مصوبات هیات امنا و صندوق‌های بازنشستگی نفت می‌باشد، صندوق نفت ملزم به آن برداخت‌ها به همه بازنشستگان و یادگاران صنعت نفت می‌باشد.

رد مسئولیت شرکت‌های کارفرما

به استحضار می‌رساند مسئولیت کارفرمایی شرکت پتروشیمی رازی و سایر شرکت‌های دیگر منطقه ماهشهر مثل شرکت پتروشیمی فارابی و عملیات غیرصنعتی و پتروشیمی بندرامام و دیگر شرکت‌های مدعی کارفرمایی در ارتباط با بازنشستگان را مردود اعلام می‌کنم و مقبولیت آن شرکت‌ها در ارتباط با بازنشستگان را به استناد اساسنامه صندوق نفت غیر پذیرش می‌دانم.

اینجانب تحت عنوان نماینده کانون بازنشستگان حوزه جغرافیایی ماهشهر و با تکیه به مقررات نفت و اساسنامه صندوق بازنشستگی اعلام می‌کنم که صندوق بازنشستگی صنعت نفت به طور مستقیم مسئول حقوقی و سازمانی و در نهایت متولی بازنشستگان و بازماندگان می‌دانم که کلیه مطالبات سازمانی، مالی و اداری در ارتباط با شرکت‌های واگذار شده به‌ویژه همه شرکت‌های واگذارشده و خصوصی در حوزه ماهشهر می‌بایست از طریق صندوق‌های بازنشستگی بدون نگرانی و تأمل به بازنشستگان و بازماندگان ماهشهر و دیگر حوزه‌های جغرافیایی سایر استان‌ها با توجه به فوریت موضوع می‌بایست توسط صندوق پی گیری شود ولی مسئولیت پرداخت به هنگام همه مطالبات بازنشستگان و بازماندگان شرکت‌های واگذار شده کالا به عهده صندوق بازنشستگی صنعت نفت می‌باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.