فرماندار گچساران : قطع شدن تلفن همراه ربطی به مراسم ۹ دی نداشته است

اصحاب رسانه می توانند برای تهیه عکس و گزارش به کیلومتر یک باشت بروند و خودشان از نزدیک مشاهده نمایند که مشکل از طرف پیمانکار پروژه بوده که
در حالی که یکی از سایت های محلی استان در خبری با این تیتر (( به دلایل نامعلوم قطع ارتباط مخابراتی چندین شهرستان کهگیلویه و بویراحمد در روز ۹ دی )) را به صورت هدفمند به روز ۹ دی ربط داده و در ادامه خبرش آورده است که قطع ارتباط مخابراتی در چندین شهرستان استان در روز ۹ دی مشکلات زیادی را برای شهروندان بوجود آورد.
آوای جنوب؛
به گزارش آوای جنوب ، این سایت محلی در ادامه خبرش نوشته است بنا بر گزارش های رسیده از ساعت ۱۰ صبح روز سه شنبه ۹ دیماه شبکه های موبایل (همراه اول،ایرانسل،رایتل) و اینترنت در شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام ، لنده و همینطور گچساران به صورت کامل قطع بود.
از این رو فرماندار گچساران در گفتگو با پایگاه خبری آوای جنوب گفت : قطع شدن تلفن همراه هیچگونه ربطی به ۹ دی نداشته است .
عبدالرحیم رحیمی افزود اصحاب رسانه می توانند برای تهیه عکس و گزارش به کیلومتر یک باشت بروند و خودشان از نزدیک مشاهده نمایند که مشکل از طرف پیمانکار پروژه بوده که در حال انجام کار فیبر نوری قطع شده است .
فرماندار گچساران گفت : هم اکنون مهندس کرمی رئیس اداره مخابرات گچساران در محل حادثه حضور یافته و امیدواریم تا ساعتی دیگر تلفن های همراه وارد شبکه شوند.
وی تاکید کرد بارها تذکر داده ایم که استعلام گرفتن برای پروژه ها و طرح ها بدین جهت است است که چنین مسائل و مشکلاتی بوجود نیاید.
به گزارش آوای جنوب حدود ساعت ۱۷ تلفن های همراه وارد مدار شبکه شد.
برچسب ها :آوای جنوب ، روز ۹ دی ، عبدالرحیم رحیمی ، فرماندار گچساران ، قطع ارتباط مخابراتی ، کهگیلویه و بویراحمد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 4