راه حل مهارت آموزی و اشتغال زایی جوانان کهگیلویه و بویراحمد

آوای جنوب محمد بهرامی روز پنجشنبه در بازدید از مرکز فنی و حرفه ای سرآبتاوه، یاسوج بر اهمیت مهارت آموزی متناسب با نیاز بازار کار در مراکز فنی و حرفه ای تأکید کرد و افزود: آموزشهای فنی و حرفه ای باید بر اساس نیاز بازار و شرایط جغرافیایی هر منطقه برنامهریزی شود. محمد بهرامی بیان
آوای جنوب محمد بهرامی روز پنجشنبه در بازدید از مرکز فنی و حرفه ای سرآبتاوه، یاسوج بر اهمیت مهارت آموزی متناسب با نیاز بازار کار در مراکز فنی و حرفه ای تأکید کرد و افزود: آموزشهای فنی و حرفه ای باید بر اساس نیاز بازار و شرایط جغرافیایی هر منطقه برنامهریزی شود.
محمد بهرامی بیان کرد: در جامعهای با نرخ بیکاری بالا، تغییر فرهنگ اشتغال از مشاغل اداری به سمت مهارت محوری ضروری است.
بهرامی این مجموعه را یکی از بزرگترین و مهمترین مراکز فنی وحرفهای استان دانست و اظهارداشت: با توجه به استقبال جوانان از دورههای مهارت اموزی این مرکز نیاز است نهادهای مرتبط با حمایتهای مالی و تجهیزاتی، به ارتقای کیفیت آموزشهای مهارتی کمک کنند.
وی فرسودگی تجهیزات و کمبود اعتبارات مالی را از مهمترین مشکلات این مرکز دانست و گفت:بررسیها نشان میدهد درآمد ماهانه بسیاری از فارغالتحصیلان این مرکز از حقوق بگیران معمولی بیشتر است و انعطاف شغلی بهتری دارند.
وی برنامهریزی آموزشی این مرکز بر اساس نیازهای بازار کار و شرایط جغرافیایی منطقه را قابل تقدیر دانست و گفت: یکی از چالشهای مهم، فرهنگ غلط اشتغال در جامعه است که جوانان را به سمت مشاغل اداری سوق میدهد، درحالی که مشاغل مهارتی درآمدزایی بهتری دارند.
بهرامی ادامه داد: به گفته کارشناسان، فارغالتحصیلان این مراکز با کسب مهارتهای کاربردی نه تنها به استقلال مالی میرسند، بلکه تأثیر مستقیمی بر رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی بر حمایتهای همه جانبه از مراکز فنی و حرفه ای استان در راستای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری تاکید کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد نیز در این بازدید اظهارداشت: آموزش فنی و حرفهای در سال ۱۴۰۳؛ بیش از ۱۴مهارت آموز در حوزه های مختلف را آموزش داد.
فاطمه اسدی تصریح کرد: همچنین مراکز فنی و حرفهای استان با اجرای ۲ میلیون ۵۹۲هزار نفرساعت آموزشی در ۱۹ گروه هدف، گام بلندی در مهارتآموزی جوانان برداشته است.
وی بیان کرد: این آموزشها در چهار خوشه اصلی خدمات، صنعت، کشاورزی و فرهنگ و هنر ارائه شده است.
اسدی تصریح کرد: همچنین در سال گذشته در بخش دولتی ۳۰۰ حرفه آموزشی و در بخش خصوصی ۳۵۰ حرفه به مهارتآموزان آموزش داده شد.
اسدی ادامه داد: این استان دارای ۱۱ مرکز آموزش فنی و حرفهای، ۷۷ کارگاه آموزشی فعال و ۱۰۳ مربی مجرب است.
وی اضافه کرد: علاوه بر مراکز دولتی ۱۶۲ آموزشگاه آزاد در سطح استان به ارائه خدمات آموزشی مشغول هستند.
آوای جنوب
برچسب ها :اشتغال زایی ، فنی و حرفه ای ، کهگیلویه و بویراحمد ، یاسوج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0