کد خبر : 66030
تاریخ انتشار : دوشنبه 17 آذر 1404 - 16:39

حضور فعال پتروشیمی اروند در همایش پتروفن ۱۴۰۴

حضور فعال پتروشیمی اروند در همایش پتروفن ۱۴۰۴

در آیین افتتاحیه چهارمین همایش پتروفن ۱۴۰۴ که با شعار مسیر نوآوری در صنعت پتروشیمی و با حضور مدیران ارشد وزارت نفت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و هلدینگ خلیج‌فارس در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، از دکتر بهمن بهزادی مولف کتاب تخصصی کلر و کلرآلکالی تجلیل شد. آوای جنوب، در آئین آغاز به کار پتروفن

در آیین افتتاحیه چهارمین همایش پتروفن ۱۴۰۴ که با شعار مسیر نوآوری در صنعت پتروشیمی و با حضور مدیران ارشد وزارت نفت، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و هلدینگ خلیج‌فارس در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، از دکتر بهمن بهزادی مولف کتاب تخصصی کلر و کلرآلکالی تجلیل شد.

آوای جنوب، در آئین آغاز به کار پتروفن ۱۴۰۴، از کتاب ارزشمند «کلر و کلرآلکالی» تألیف دکتر بهمن بهزادی، از متخصصان و مدیران شرکت پتروشیمی اروند به‌عنوان یکی از آثار علمی و پژوهشی برجسته صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۴–۱۴۰۳ تقدیر به‌عمل آمد.

این کتاب که با محوریت دانش فنی فرایندهای کلر و کلرآلکالی و تجربیات بومی‌سازی‌شده در مجتمع پتروشیمی اروند تدوین شده، مرجع تخصصی مهمی برای فعالان حوزه کلر و مشتقات آن به شمار می‌رود و گامی در راستای مستندسازی دانش فنی و انتقال تجربه صنعتی کشور محسوب می‌ شود .
در همایش پتروفن امسال، ۲۰ نشست تخصصی میان شرکت‌های پتروشیمی و ۲۸۷ شرکت دانش‌بنیان برنامه ریزی شده است که شرکت پتروشیمی اروند در نخستین روز این همایش میزبان مشارکت کنندگان بود.

گفتنی‌ست؛ شرکت پتروشیمی اروند به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده زنجیره PVC در کشور، در این دوره از همایش با معرفی دستاوردهای نوآورانه و پژوهشی خود در حوزه کلر، VCM و PVC، حضور پررنگی ایفا خواهد کرد و مشارکت فعال خود را در مسیر هم‌افزایی علمی، فناورانه و صنعتی صنعت پتروشیمی کشور به نمایش خواهد گذاشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.