کد خبر : 68277
تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1404 - 8:36

بهره‌برداری از چهار طرح کلان شرکت پتروشیمی مارون

بهره‌برداری از چهار طرح کلان شرکت پتروشیمی مارون

به مناسبت دهه مبارک فجر و در مراسمی افتخارآفرین، با حضور رئیس‌جمهور و وزیر دفاع به صورت ویدئو کنفرانس در مناطق نفت‌خیز جنوب، چهار طرح کلان شرکت پتروشیمی مارون به بهره‌برداری رسید؛ طرح‌هایی که مسیر زنجیره ارزش ملی انرژی، استقلال صنعتی و اشتغال پایدار را تکمیل و ایران را به مرحله‌ای تازه ای از استقلال

به مناسبت دهه مبارک فجر و در مراسمی افتخارآفرین، با حضور رئیس‌جمهور و وزیر دفاع به صورت ویدئو کنفرانس در مناطق نفت‌خیز جنوب، چهار طرح کلان شرکت پتروشیمی مارون به بهره‌برداری رسید؛ طرح‌هایی که مسیر زنجیره ارزش ملی انرژی، استقلال صنعتی و اشتغال پایدار را تکمیل و ایران را به مرحله‌ای تازه ای از استقلال صنعتی و اشتغال پایدار وارد می‌کند.

این طرح‌ها که در استان‌های خوزستان و اصفهان اجرایی شده‌اند، شامل تولید مواد استراتژیک مانند IPA، اتوکسیلات‌ها، آمین‌ها و اتیلن اکساید خالص هستند.

آوای جنوب، این پروژه ها که با سرمایه‌گذاری چند ده هزار میلیاردی مسیر اقتصاد ایران را هموار می کنند، بیش از دو هزار شغل نیز به صورت مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می کنند. مارون با این اقدام، نقش بی‌بدیل خود را در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و ارتقای ارزش‌افزوده داخلی تثبیت کرده است.

با حضور رئیس‌جمهور و وزیر دفاع به صورت ویدئو کنفرانس و جمعی از مدیران ارشد وزارت نفت و وزارت دفاع، ۱۲۰ طرح مشارکتی ملی در بخش‌های دفاعی، نفت و پتروشیمی کشور افتتاح شد که چهار طرح از این پروژه‌ها به نام پتروشیمی مارون ثبت گردید؛ با این اتفاقات، حالا مجموعه مارون به نماد جهش ملی در صنعت پتروشیمی ایران تبدیل شده است.

شرکت پتروشیمی آرمان سپاهان (اصفهان)

یکی از برجسته‌ترین طرح‌های افتتاح‌شده، پروژه عظیم «آرمان سپاهان» است که با مالکیت ۷۲ درصدی مجموعه مارون در استان اصفهان احداث شده است. این واحد صنعتی ضمن تولید انحصاری IPA، ظرفیت تولید سالیانه ۱۳۱ هزار تن محصولات کلیدی از جمله IPA و DIPE را دارد و مجموع ارزش تولیدات آن به ۱۱۰ میلیون دلار می‌رسد. سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این پروژه بالغ بر ۴.۷۵ همت (معادل ۶۷ میلیون دلار) است و به اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۵۰۰ نفر منجر می‌شود. این طرح، حلقه‌ای مهم در زنجیره تأمین مواد اولیه صنایع دارویی و شیمیایی کشور محسوب می‌شود.

شرکت پتروناد آسیا (خوزستان)

طرح دوم، «پتروناد آسیا»، نخستین پارک آمین کشور در استان خوزستان است که با هدف ورود به بازار صنایع دارویی و فرمولاسیون‌های پیشرفته ایجاد شده است. ظرفیت تولید این پروژه، بیش از ۱۲۰ هزار تن در سال انواع اتوکسیلات‌ها، ترکیبات سولفوته و آمین‌های صنعتی است و ارزش محصولات آن ۲۰۹ میلیون دلار برآورد می‌شود. حجم سرمایه‌گذاری این مجموعه به ۱۰ همت (حدود ۱۶۱ میلیون دلار) می‌رسد و بیش از ۱۰۶۰ فرصت شغلی مستقیم ایجاد کرده است؛ اقدامی که خوزستان را به قطب تولید مواد پایه دارویی کشور تبدیل می‌کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.