احسان خاندوزی جایگزین علی آقامحمدی در دفتر رهبر انقلاب شد

مراسم معارفه احسان خاندوزی بهعنوان رئیس جدید کارگروه بررسیهای اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب و تودیع علی آقامحمدی صبح امروز برگزار شد. خاندوزی پیش از این وزیر امور اقتصادی و دارایی در دولت سیزدهم بود. به گزارش آوای جنوب، احسان خاندوزی بهعنوان رئیس جدید کارگروه بررسیهای اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب معرفی شد
مراسم معارفه احسان خاندوزی بهعنوان رئیس جدید کارگروه بررسیهای اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب و تودیع علی آقامحمدی صبح امروز برگزار شد. خاندوزی پیش از این وزیر امور اقتصادی و دارایی در دولت سیزدهم بود.
به گزارش آوای جنوب، احسان خاندوزی بهعنوان رئیس جدید کارگروه بررسیهای اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب معرفی شد و جایگزین علی آقامحمدی شد.
مراسم معارفه خاندوزی و تودیع آقامحمدی، صبح امروز سهشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ برگزار شد.
خاندوزی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی است و پیش از این در دولت سیزدهم مسئولیت وزارت امور اقتصادی و دارایی را بر عهده داشت. او همچنین سابقه نمایندگی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد.
با این تغییر، خاندوزی در جایگاه جدید خود مسئولیت ریاست کارگروه بررسیهای اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب را بر عهده گرفته و علی آقامحمدی پس از سالها فعالیت در این مجموعه، مورد تکریم قرار گرفت. گزارشهای منتشرشده از این مراسم، از تقدیر از زحمات ۳۶ ساله آقامحمدی خبر میدهند.
برچسب ها :احسان خاندوزی ، انتصاب ، علی آقامحمدی ، کارگروه اقتصادی دفتر رهبر انقلاب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰