کد خبر : 71367
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۹:۵۹

رکورد مسئولیت اجتماعی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب

رکورد مسئولیت اجتماعی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب

مشاور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در امور اجرایی، مسئولیت‌های اجتماعی و پیگیری‌های ویژه با تشریح عملکرد این شرکت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی اعلام کرد که طی چهار سال گذشته، یک‌هزار و ۴۲۷ پروژه عام‌المنفعه در استان خوزستان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است؛ پروژه‌هایی که از آموزش و بهداشت تا راه‌سازی، آب‌رسانی و

مشاور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در امور اجرایی، مسئولیت‌های اجتماعی و پیگیری‌های ویژه با تشریح عملکرد این شرکت در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی اعلام کرد که طی چهار سال گذشته، یک‌هزار و ۴۲۷ پروژه عام‌المنفعه در استان خوزستان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است؛ پروژه‌هایی که از آموزش و بهداشت تا راه‌سازی، آب‌رسانی و توسعه زیرساخت‌های روستایی را در بر می‌گیرد.

به گزارش آوای جنوب، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در کنار مأموریت اصلی خود برای تولید نفت و گاز، اجرای طرح‌های عام‌المنفعه و مسئولیت‌های اجتماعی را با هدف ارتقای کیفیت زندگی ساکنان مناطق پیرامونی تأسیسات نفتی در دستور کار قرار داده و طی سال‌های اخیر، دامنه این خدمات را به شکل قابل توجهی گسترش داده است.

بهزاد شیخی، مشاور مدیرعامل در امور اجرایی، مسئولیت‌های اجتماعی و پیگیری‌های ویژه شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، با بیان اینکه این شرکت خود را متعهد به توسعه پایدار در کنار تولید انرژی می‌داند، اظهار کرد: توسعه زمانی معنا پیدا می‌کند که منافع صنعت و رفاه مردم به‌طور همزمان تأمین شود و جوامع محلی نیز از ثمرات فعالیت‌های صنعت نفت بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به گستره فعالیت این شرکت افزود: مناطق نفت‌خیز جنوب علاوه بر تولید حدود ۸۰ درصد نفت و ۱۶ درصد گاز کشور، خدمات مسئولیت اجتماعی خود را در بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ روستا دنبال می‌کند و در حوزه‌هایی مانند آموزش، بهداشت، ورزش، آب‌رسانی، راه‌سازی، برق‌رسانی، خدمات عمومی و اجرای طرح‌های هادی روستایی حضور فعال دارد.

شیخی از ساخت چهار همراه‌سرای بیمارستانی در اهواز، مسجدسلیمان و گچساران به‌عنوان یکی از اقدامات شاخص دولت چهاردهم یاد کرد و گفت: این پروژه‌ها با هدف حمایت از خانواده بیماران و تأمین محل اسکان همراهان آنان اجرا شده است.

وی همچنین اعلام کرد که از سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۲ هزار و ۲۳۱ پروژه عام‌المنفعه با اعتباری بیش از ۲۶ هزار میلیارد ریال تعریف شده که تاکنون یک‌هزار و ۴۲۷ پروژه آن به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته مشاور مدیرعامل مناطق نفت‌خیز جنوب، بیشترین سهم پروژه‌های تکمیل‌شده مربوط به طرح‌های هادی روستایی، آموزش و توسعه فضاهای ورزشی بوده و شهرستان‌های اهواز، آبادان، خرمشهر، ماهشهر، مسجدسلیمان، رامهرمز، شوش، شوشتر، هویزه، دزفول، بهبهان، اندیمشک و روستاهای اطراف از این طرح‌ها بهره‌مند شده‌اند.

شیخی با اشاره به اقدامات زیست‌محیطی این شرکت گفت: خرید ۴ میلیون اصله نهال، توسعه فضای سبز، کاشت یک میلیون اصله درخت در اطراف تأسیسات صنعتی و اجرای طرح‌های بیابان‌زدایی در ۴۰۰ هکتار از اراضی، بخشی از برنامه‌های مناطق نفت‌خیز جنوب برای کاهش ریزگردها و حفاظت از محیط زیست است.

وی همچنین از اجرای پروژه‌های متعددی در حوزه خدمات عمومی از جمله لایروبی کانال‌ها، بازسازی راه‌های روستایی، تجهیز خانه‌های بهداشت، احداث پایگاه‌های اورژانس، آب‌رسانی به روستاها، بهسازی بیمارستان‌ها و توسعه زیرساخت‌های شهری خبر داد.

مشاور مدیرعامل مناطق نفت‌خیز جنوب در ادامه به پروژه‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۴۰ قرارداد برای جمع‌آوری و بهره‌برداری از گازهای همراه با مشارکت سرمایه‌گذاران داخلی منعقد شده که علاوه بر کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی، موجب ایجاد بیش از یک‌هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم شده است.

شیخی تأکید کرد: عملکرد مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب طی سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته و سهم سرمایه‌گذاری در بخش‌هایی مانند بهداشت، راه‌سازی، آب‌رسانی، ورزش و نوسازی مدارس نسبت به سال‌های گذشته چندین برابر افزایش یافته است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: صنعت نفت تنها تولیدکننده انرژی نیست، بلکه خود را شریک توسعه و آبادانی مناطق میزبان می‌داند و تلاش می‌کند با اجرای پروژه‌های زیرساختی و اجتماعی، نقش مؤثری در بهبود کیفیت زندگی مردم جنوب کشور ایفا کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.