کد خبر : 68279
تاریخ انتشار : جمعه 17 بهمن 1404 - 23:12

ماجرای مسمومیت ۱۶ نفر با گاز چه بود

ماجرای مسمومیت ۱۶ نفر با گاز چه بود

رئیس اورژانس ۱۱۵ بابل از مسمومیت ۱۶ نفر با گاز مونوکسیدکربن در مسجد فاطمه زهرا (س) واقع در خیابان کشاورز این شهرستان خبر داد. آوای جنوب، ابوالقاسم لعلی با اشاره به مصدومیت ۱۶ نفر براثر گاز گرفتگی در مسجد بابل افزود::سه نفر از مصدومان برای دریافت درمان تخصصی به بیمارستان منتقل شدند. رئیس اورژانس ۱۱۵

رئیس اورژانس ۱۱۵ بابل از مسمومیت ۱۶ نفر با گاز مونوکسیدکربن در مسجد فاطمه زهرا (س) واقع در خیابان کشاورز این شهرستان خبر داد.

آوای جنوب، ابوالقاسم لعلی با اشاره به مصدومیت ۱۶ نفر براثر گاز گرفتگی در مسجد بابل افزود::سه نفر از مصدومان برای دریافت درمان تخصصی به بیمارستان منتقل شدند.

رئیس اورژانس ۱۱۵ بابل گفت: این حادثه ساعت‌ها پیش به دنبال تماس مردمی مبنی بر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در مسجد فاطمه زهرا (س) اعلام شد.چ و در پی این اطلاع‌رسانی، تکنسین‌های اورژانس بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

لعلی توضیح داد: در این حادثه، ۱۶ نفر دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند که پس از اقدامات درمانی اولیه، ۱۳ نفر از مصدومان به صورت سرپایی درمان شدند. اما سه نفر از آن‌ها که دو پسر ۱۲ و ۱۳ ساله و یک دختر ۱۱ ساله بودند، پس از درمان اولیه، برای دریافت مراقبت‌های بیشتر به بیمارستان شهید بهشتی بابل انتقال یافتند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.