کد خبر : 65554
تاریخ انتشار : پنجشنبه 6 آذر 1404 - 8:53

جلسه پنجمین دوره جشنواره پتروماه با حضور مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی

جلسه پنجمین دوره جشنواره پتروماه با حضور مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی

جلسه هماهنگی پنجمین دوره جشنواره استعدادیابی پتروماه با حضور مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی، اعضای محترم هیئت مدیره، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون اداره ارشاد، رئیس آموزش و پرورش، رئیس اداره ورزش و جوانان، رئیس روابط عمومی دانشگاه آزاد شهرستان و اصحاب رسانه در سالن کنفرانس شرکت برگزار شد. آوای جنوب، محمودی شاد، رئیس امور فرهنگی

جلسه هماهنگی پنجمین دوره جشنواره استعدادیابی پتروماه با حضور مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی، اعضای محترم هیئت مدیره، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون اداره ارشاد، رئیس آموزش و پرورش، رئیس اداره ورزش و جوانان، رئیس روابط عمومی دانشگاه آزاد شهرستان و اصحاب رسانه در سالن کنفرانس شرکت برگزار شد.

آوای جنوب، محمودی شاد، رئیس امور فرهنگی شرکت عملیات غیر صنعتی، در خصوص برگزاری پنجمین دوره جشنواره استعدادیابی پتروماه اظهار داشتند: ۱۵۰۰۰ کارت ورود به جشنواره میان مدارس، دانش‌آموزان و دانشجویان و اداره فنی‌وحرفه‌ای شهرستان توزیع خواهد شد.

ایشان فرمودند: مهلت ثبت نام و ارسال آثار از تاریخ ۱۰ آذر ماه لغایت ۱۰ دی ماه از طریق سایت www.mahtalent.ir می باشد.

رئیس دانشگاه آزاد بندر ماهشهر نیز ضمن تشکر از تلاش‌های مهندس آتش‌زمزم و مجموعه شرکت عملیات غیر صنعتی، بر لزوم حمایت از استعدادهای موجود در این شهرستان تأکید کردند. ایشان اظهار داشتند که در دانشگاه آزاد ماهشهر استعدادهایی در زمینه‌های علمی، فرهنگی و ورزشی وجود دارد که باید از آن‌ها حمایت کرد و اجازه نداد که این استعدادها نادیده گرفته شوند.

رئیس قنواتی، رئیس روابط عمومی دانشگاه آزاد بندر ماهشهر، بیان داشتند که هر قدمی برای شکوفایی استعدادهای شهرستان برداشته می‌شود، وظیفه ذاتی مجموعه دانشگاه است. ایشان اعلام کردند که ظرفیت کامل دانشگاه آزاد در خدمت شکوفایی استعدادهای شهر قرار خواهد گرفت.

عباسی، رئیس آموزش و پرورش شهرستان بندر ماهشهر، در این جلسه بیان کردند که این شهرستان در سطح استان خوزستان رتبه دوم آموزش و پرورش را کسب کرده است. وی همچنین بر لزوم حمایت از این برنامه‌ها برای کشف و پرورش استعدادهای بیشتر در آینده تأکید کردند.

در پایان مهندس آتش‌زمزم، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین در جلسه، اشاره کردند که در طول تاریخ، کسانی که علاوه بر درس به فعالیت‌های فرهنگی هنری و ورزشی پرداخته اند، موفق تر بوده اند.

آتش زمزم بر این نکته که استعدادیابی باید به عنوان یک ضرورت در نظر گرفته شود، تاکید کرد.

شرکت عملیات غیرصنعتی همواره پیشتاز در برگزاری جشنواره‌های فرهنگی، تلاش دارد تا با ایجاد فرصت‌های مناسب، استعدادهای جوانان شهرستان‌ را شناسایی و پرورش دهد. این جشنواره‌ها بستری برای رشد و شکوفایی فرهنگ و هنر در جامعه فراهم کرده و نقش بسزایی در ارتقاء سطح آگاهی و توانمندی‌های فردی و اجتماعی ایفا می‌کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.