کد خبر : 28123
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 دی 1395 - 1:28

باهنر: کاندیدای نهایی جبهه پیروان همان گزینه جبهه مردمی نیروهای انقلاب است/بنده کاندید انتخابات نخواهم بود /شایعه ردصلاحیت رئیس‌جمهور برای مظلوم‌نمایی است

باهنر: کاندیدای نهایی جبهه پیروان همان گزینه جبهه مردمی نیروهای انقلاب است/بنده کاندید انتخابات نخواهم بود /شایعه ردصلاحیت رئیس‌جمهور برای مظلوم‌نمایی است

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: فتنه‌گران در سال ۸۸ هم جمهوریت و هم اسلامیت نظام را مورد هدف قرار دادند و حصر سران فتنه اوج عطوفت جمهوری اسلامی است و اگر بنا باشد روزی محاکمه شوند مجازات سختی در انتظار آنها خواهد بود. آوای جنوب؛ محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: فتنه‌گران در سال ۸۸ هم جمهوریت و هم اسلامیت نظام را مورد هدف قرار دادند و حصر سران فتنه اوج عطوفت جمهوری اسلامی است و اگر بنا باشد روزی محاکمه شوند مجازات سختی در انتظار آنها خواهد بود.

آوای جنوب؛

محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری عصر امروز در نشست خبری که در محل خبرگزاری فارس، با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، در مورد حماسه ۹ دی و فتنه ۸۸ اظهار داشت: برخی پیرامون حماسه ۹ دی این را مطرح می‌کنند که به نظرم خلط مبحث حساب می‌شود و می‌گویند اتفاقاتی در سال ۸۸ رخ داد و باید از آن‌ها گذشته و به آینده نگاه کنیم که به همین دلیل نکاتی را در مورد ۹ دی و فتنه ۸۸ بیان می‌کنم.

وی افزود: در سال ۸۸ فتنه عظیمی ایجاد شد و عده‌ای با توهم این باور را داشتند که حتما در انتخابات موفق می‌شوند و یا اصولا می‌خواستند کمبود رای خود را در کف خیابان‌ها جبران کنند.

باهنر تاکید کرد: نظام انواع راه‌های را پیش روی معترضان گذاشت ولی آنها همه این راه‌ها را به بن‌بست کشیدند و دنبال نکردند.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه آقایانی که فتنه را برپا کردند همزمان هم جمهوریت و هم اسلامیت نظام را هدف قرار دادند، گفت: ما تا سال ۸۸ هر ساله یک انتخابات برگزار کرده‌ایم و همیشه ۲ یا چند نفر در آن رقابت داشتند و مواردی هم طرفین اعتراض یا شکایت‌هایی نیز مطرح کردند ولی این آقایان در سال ۸۸ تصمیم گرفته بودند هم جمهوریت نظام و هم اسلامیت آن را مورد هدف قرار دهند.

باهنر ادامه داد: آنها می‌خواستند جمهوری اسلامی با باطل کردن آراء مردم به جمهوریتش لطمه بخورد و همچنین با حمله به نهادهایی چون شورای نگهبان که مظهر اسلامیت نظام است قصد حمله به اسلامیت نظام جمهوری اسلامی را داشتند.

وی با بیان اینکه برخی می‌گفتند ۹ دی را چرا در ایام نزدیک انتخابات برگزار نکردید تا زودتر غائله فتنه خاموش شود، خاطرنشان کرد: در پاسخ این افراد می‌گفتیم که باید این میوه می‌رسید و شاهد بودیم در مراحل مختلف به مبانی نظام حمله کردند و در کف خیابان شعار نه غزه و نه لبنان سر دادند در حالی که دفاع از ملت مظلوم فلسطین یکی از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: در مرحله بعد آنها به ۱۳ آبان رسیدند که روز مبارزه با استکبار است و در آن روز چون نمی‌توانستند درود بر آمریکا بگویند خواستند مجرمین را تکثیر کند و این را مطرح کردند که چرا فقط مرگ بر آمریکا بگوییم و باید مرگ بر چین، روسیه و سایر کشورها را نیز مطرح کنیم.

باهنر در همین راستا خاطرنشان کرد:آنها در مرحله بعد به حماسه عاشورا رسیدند و کار را به جایی رساندند که حرمت امام حسین را نیز شکستند و در اینجا میوه حماسه ۹ دی رسید و آن اتفاقات در روز ۹ دی سال ۸۸ به وقوع پیوست.

وی با بیان اینکه بسیاری از افرادی که در انتخابات رای به رقیب رئیس‌جمهور منتخب داده بودند در ۹ دی فتنه‌گران را محکوم کردند و بیعتی دوباره با نظام و ولی‌فقیه بستند گفت: حصر سران فتنه اوج عطوفت نظام جمهوری اسلامی است و اگر بنا باشد روزی این مجرمین محاکمه شوند بلاشک مجازات سختی در انتظارشان خواهد بود.

باهنر افزود: به نظر می‌رسد که اصلاح‌طلبان از روحانی عبور نمی‌کنند و وی کاندید نهایی اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان خواهد بود و در برخی موارد رگه‌هایی در جریان اصلاح‌طلبی برای معرفی کاندید وجود دارد اما اصلاح‌طلبان کسی را بهتر و جامع‌تر و رای‌آورتر از روحانی ندارند.

وی افزود: در چند ماه پیش یکسری حرف‌ها به وجود آمده بود که بیشتر برای مظلوم‌نمایی دولت مطرح شده بود. مبنی براینکه رئیس‌جمهور رد صلاحیت می‌شود که اینها بیشتر در راستای مظلوم کردن دولت یازدهم است و صحبت‌های شب گذشته رئیس‌جمهور که گفته شد ورود به انتخابات هنوز زود است اینها تعارف است و گفتن این حرف‌ها قطعا تاکتیک‌هایی پیش آن وجود دارد.

دبیرکل جبهه پیروان اظهار داشت: روحانی در طول این مدت یکسری ریزش‌های رای داشته و ممکن است اهدافی هم که در نظر داشته به آن رسیده باشد اما آنها به ذائقه مردم خوش نیامدند. مانند بیکاری که آمار آن در کشور روز به روز بیشتر می‌شود و جوانان تحصیل‌کرده‌ای هستند که با مدارج بالا ولی هنوز جویای کار هستند و نمی‌توانند برای خود درآمدزایی کنند. با توجه به این شرایط ریزش‌هایی وجود دارد.

باهنر تصریح کرد: بحث انتخابات در کشور ما به خصوص انتخابات ریاست جمهوری در دو سه ماه آخر داغ می‌شود و اگر رقیبی کارآمد و محبوب رای آورد در مقابل روحانی به وجود آید قطعا کار وی برای انتخابات سخت می‌شود.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی‌تان از تشکیل جبهه نیروهای مردمی انقلاب اسلامی چیست؟ گفت: جبهه نیروهای مردمی انقلاب و فعالیت‌های آنها در حال بررسی است اما به نظر می‌رسد که این جبهه می‌تواند از جامعیت خوبی برخوردار باشد زیرا نیروهای اصولگرایی خوبی به این جبهه پیوسته‌اند و این جبهه ظرفیت این را دارد که حرکت محور اصولگرایان در جامعه باشد. ما در آینده نه چندان دور چگونگی همراهی خود را با این جبهه اعلام خواهیم کرد.

وی در رابطه با اعلام کاندیداتوری محمدمهدی زاهدی گفت: اعلام آمادگی زاهدی برای انتخابات تصمیم انفرادی است و ما هم در رابطه با اعلام کاندیداتوری افراد نه تکذیب می‌کنیم و نه تایید اما درخواست داریم که همگی نهایتا به سمت یک وحدت جدی برسند زیرا در انتخابات مجلس تعداد کثیری از افراد که خارج از دو لیست امید و اصولگرایان بودند با افت شدید رای مواجه شدند و این نشان داد که کسانی که انفرادی وارد انتخابات می‌شوند با سقوط رای شدیدی همراه خواهند بود و این می‌تواند به حزب همسو آسیب برساند.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اعلام کاندیداتوری میرسلیم از سوی حزب موتلفه و اینکه از سوی برخی افراد موتلفه گفته می‌شود که میرسلیم تا پایان انتخابات به عنوان کاندید باقی می‌ماند آیا با جبهه اصولگرایان هماهنگ شده است و شکل وحدت بین آنها قرار است چگونه باشد، گفت: تنوع کاندیدا در آغاز مشکلی ندارد اما این موضوع اگر ادامه داشته باشد آسیب می‌رساند و اگر به وحدت نرسند مانند انتخابات گذشته می‌شود اما وی کاندید جبهه نیست و در مورد کاندید نهایی نمی‌شود بحث کرد و کاندید نهایی همان کسی است که بر روی آن به وحدت می‌رسیم.

وی همچنین تصریح کرد: کاندیدای نهایی جبهه پیروان همان کاندیدای جبهه مردمی نیروهای انقلاب است که می‌خواهیم درباره او وحدت کنیم.

باهنر تصریح کرد: صلاحیت برای انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات مجلس متفاوت است و اینکه کسی که رد صلاحیت می‌شود بر این اساس نیست که برای مشکلات اعتقادی یا مالی رد صلاحیت شده است. بالاخره پست ریاست جمهوری پست بسیار مرتفعی است و فردی می‌تواند نماینده مجلس یا حتی رئیس کمیسیون یا نایب‌رئیس مجلس باشد یا سمت دیگری در سیاست داشته باشد اما برای انتخابات ریاست جمهوری رد صلاحیت شود و برای این موضوع یکسری عوامل بیرونی و یکسری عوامل رقابتی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: در کشور ما احزابی هستند که جا افتادند و فعالیت‌های حزبی خود را به صورت مرتب انجام می‌دهند و در ضوابط حزبی در ابتدا وجود چند کاندید مشکلی را ایجاد نمی‌کند اما در نهایت باید این تعدد به یک یا دو نفر برسد ولی اگر این تعدد ادامه داشته باشد مشکل ایجاد می‌کند و اگر کنترل نشود حتما برای آن حزب موضع خواهد بود.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: به نظر می‌رسد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می‌تواند محوریت جریان اصولگرا را انجام دهد و ما به دنبال آن هستیم که زودتر بتوانیم این تکثر را به حداقل برسانیم.

باهنر در رابطه با کاندیداتوری‌اش در انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ گفت: بنده کاندید انتخابات نخواهم بود و تکذیب می‌کنم.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری در پاسخ به سوالی خبرنگاری پیرامون احتمال کاندیداتوری مرضیه وحیددستجردی در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: تابه‌حال روال بر این نبوده و شورای نگهبان چه در عمل و چه در تفسیر تاکنون رجل سیاسی را این‌طور تفسیر کرده که خانم‌ها جزو رجل سیاسی محسوب نمی‌شوند و به همین دلیل بعید می‌دانم امکان شرکت بانوان به‌عنوان نامزد در انتخابات ریاست جمهوری مطرح باشد.

باهنر در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری پیرامون کاندیداتوری میرسلیم به عنوان نامزد حزب مؤتلفه خاطرنشان کرد: اکنون حداقل اسم ۲۰ تا ۳۰ نفر را شنیده‌ام که خود را برای انتخابات ریاست جمهوری گرم می‌کنند، اما حزب مؤلفه بارها اعلام کرده که ما با اصولگرایان همراه خواهیم بود و اینکه آنها کاندیدایی از سوی حزب خود معرفی کنند، امری طبیعی است ولی بعید می‌دانم بعد از مشخص شدن نامزد نهایی اصولگرایان بر نامزد خود اصرار بورزند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون اظهارنظر یحیی آل‌اسحاق در مورد احتمال انتخاب یک اصلاح‌طلب به‌عنوان نامزد اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: یک موقع بر اساس مسما از کلمه اصلاح‌طلب استفاده می‌کنیم و گاهی نیز بر اساس محتوا از عبارت اصلاح‌طلب استفاده می‌کنیم، کمااینکه رهبر انقلاب نیز تأکید دارند که اصولگرایان غیر اصلاح‌طلب و اصلاح‌طلب غیراصولگرا نداریم.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری در همین راستا تأکید کرد: اما اگر از نظر حزبی بگوییم احزاب اصلاح‌طلب رقبای اصولگرایان هستند و طبیعی است که یک حزب از حزب رقیب خود نامزدی نداشته باشد.

باهنر در پاسخ به سوالی پیرامون همراهی جبهه پایداری با قاطبه اصولگرایان برای انتخابات ۹۶ خاطرنشان کرد: امیدواری‌مان در این زمینه بیشتر است، هرچند اکنون اختیاری از طرف پایداری ندارم که بگویم آنها پذیرفته‌اند.

وی ادامه داد: این را می‌توانم بگویم همه آنهایی که در مجلس دهم بودند، هستند و حتی بر آنها اضافه خواهد شد و کم نخواهد شد.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری فارس پیرامون معضلات اجتماعی چون کارتن‌خوابی و گورخوابی و مشکلات اقتصادی کشور و همچنین اقدامات دولت برای رفع این معضلات خاطرنشان کرد: اینکه دولت می‌تواند در ۶ ماهه اول سال رشد اقتصادی را به ۷ درصد برساند، به نظرمان هم درست است و هم غلط.

باهنر ادامه داد: اگر بخواهیم ساعتی و روزانه نگاه کنیم این آمار درست است، ولی شاخص نیست که مردم بتوانند آن را حس کنند. برای مثال اگر فروش نفت ما به ۲ میلیون بشکه در روز رسیده، معنای رشد این است که برای مثال در ۶ ماه آینده به ۸ میلیون برسد.

وی همین زمینه افزود: یا مثلاً صادرات غیرنفتی ما ممکن است در مقطعی افزایش یابد، ولی نمایانگر رشد مستمر ما نیست، بلکه دفعی و لحظه‌ای است. این آمارها می‌تواند ما را در مقطعی خوشحال کند ولی چیزی که مردم را قانع کند، حسی است و مردم باید این آمار را احساس کنند.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری با تأکید بر اینکه مسئله عبور از رکود را در زندگی خود حس نمی‌کنند، گفت: مسئله عبور از بیکاری را احدی در کشور حس نمی‌کند و اگر مسکن خوابیده و اجاره ساختمان افزایش یافته نشان‌دهنده این است که مردم عبور از رکود و بیکاری را با گوشت، پوست و خون خود حس نکردند.

باهنر با تأکید بر اینکه آمار زمانی می‌تواند واقعی باشد که نتایج آن با ذائقه مردم بنشیند، تصریح کرد: دولت نتوانسته این آمارها را به ذائقه مردم بنشاند و این آمارها اغواکننده است.

وی ادامه داد: می‌شود با آمار مطلبی را به مردم منتقل کرد که اغواکننده و گمراه‌کننده باشد و این از هنرهای علم آمار است.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری با بیان اینکه شاخص‌ها با احساس شاخص‌ها متفاوت است، کمااینکه امنیت با احساس امنیت منطبق نیست، گفت: حاکمیت و دولت مسئول است و هم باید امنیت برقرار کند و هم احساس امنیت را در حوزه‌های مختلف برای مردم به‌وجود آورد.

باهنر با بیان اینکه دولت یازدهم در ایجاد احساس عبور از رکود و اشتغال و رونق اقتصادی به هیچ‌وجه موفق نبوده است، گفت: مردم کماکان از رکود و گرانی رنج می‌برند و دولت باید بتواند جواب این وضعیت را بدهد و سعی نکند زمین رقابت را عوض کند، چون مطالبه امروز مردم مسئله اشتغال و رونق اقتصادی است.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری در پایان در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون خبرهایی درمورد احتمال حضور آیت‌الله مقتدایی در انتخابات ریاست جمهوری آتی گفت: من چنین چیزی نشنیدم و هیچ خبری در این‌باره به من نرسیده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

سید سه شنبه , ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۲:۱۸

خودش گزینه بهتری هستش نسبت به بعضی از اقایون