جناب استاندار خوزستان. با آن همه ریش دروغی که گذاشته آید اگر قصد دفاع از بودجه خود دارید مجاز هستید اما قیاس های مع الفارق و دروغ حضرتعالی باعث کدورت و تنش بین مردم و موسولینی میشود.دفاع از خود نباید باعث تخریب دیگران بشود.آن همه جوانهای که از استان کوبویراحمد در خوزستان جان خود را فدا کردند والان خاک خوزستان مدیون خون شهدای استان ک وبویراحمد هستند الان خاک خوزستان برای ما قبله امیال وارزوهای استان ما میباشد واین وظیفه خود میدانیم وهیچگاه گاه حاضر نبودیم از امکاناتی که به خاک مقدس خوزستان اختصاص داده شد خورده بگیریم وهرچه به آنجا داده شد حق مسلمشون بوده اما این تفکرات نمیتوان بجز اختلاف افکنی و وتحریک مردم و جوانهای استان های میشود که مورد قیاس حضرتعالی بوده. آب کارون از اینجا سرچشمه میگیرد اما ما آب خوردن نداریم هزاران هکتار از زمینها خوزستان از آب رودخانه بشار وزیدن وخیراباد ومارون که تماما از این سرچشمه میگیرد.یادتان نره که بین تمام استانها کشور استان ک وبویراحمد مظلوم واقع شده وحق زیادی به گردن شما دارند
واکنش استاندار خوزستان به استان کهگیلویه و بویراحمد ۷۰۰هزارنفری/ آقای شریعتی لطفا اول تحقیق کنید
.
استاندار خوزستان از کاهش سهم استان از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ انتقاد کرد.
آوای جنوب؛
غلامرضا شریعتی گفت: با توجه به جمعیت ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری استان، سال گذشته سهم اعتبارات استان از محل این ماده معادل ۶٫۱ درصد از کل اعتبارات این ماده بود و در سال جاری سهم خوزستان با ۰٫۵ درصد کاهش، معادل ۵٫۶ درصد از کل اعتبارات ماده مذکور است.
وی با اشاره به کاهش سهم استان از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ قانون استفاده متوازن از منابع و امکانات کشور در سال جاری نسبت به سال گذشته با بیان این که پسندیده نیست سهم اعتبارات استانی با این همه محرومیت سالانه کاهش یابد، بیان داشت: اختیار توزیع سهم هر شهرستان از محل اعتبارات این ماده در ارتقا شاخصهای مختلف توسعه آن شهرستان به فرمانداران تفویض میشود.
شریعتی با اشاره به آمارهای کشوری از وضعیت شاخصهای مختلف توسعه در سطح استان، اظهار داشت: طبق این آمار میزان ۸۸ درصد روستاهای استان از نعمت آب برخوردار هستند اما همه میدانیم که خوزستان در بخش های آب و فاضلاب به ویژه آب و فاضلاب روستایی مشکلات و گرفتاریهایی دارد و با توجه به این که در حقیقت تنها حدود ۶۰ درصد روستاهای خوزستان از آب برخوردار هستند، این شاخص ۸۸ درصدی کاملاً غیرمنطقی است.
استاندار خوزستان تصریح کرد: ارقامی که برای وضعیت استان در شاخصهای مختلف توسعه عنوان میشود، آماری هستند که در گذشته توسط دستگاههای اجرایی ذیربط به وزارتخانهها ارسال شده و در برآورد این آمار خطاهایی؛ چه عمدی و چه سهوی صورت گرفته و مبنای برنامه توسعه پنجم استان قرار گرفته است.
وی اذعان داشت: با توجه به اینکه در آستانه تدوین برنامه ششم هستیم، هرگونه اعمال اصلاح در وضعیت شاخصهای توسعه استان باید اکنون صورت بگیرد؛ زیرا اصلاح این آمارها پس از تدوین برنامه ششم توسعه هیچ تغییر و تحول خاصی را برای استان به همراه نخواهد داشت.
شریعتی با تاکید بر پیگیری جدی اصلاح ارقام و آمارها از وضعیت شاخصهای مختلف توسعه استان توسط مدیران دستگاههای اجرایی، خاطرنشان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی نباید در این زمینه به ارسال یک نامه کفایت کنند. در حقیقت این آمارها مبنا و اساس میزان اعتباراتی خواهد بود که تا پنج سال آینده به خوزستان تخصیص داده میشود. بنابراین این مسئله باید جزو مهمترین دغدغههای دستگاههای اجرایی قرار بگیرد.
وی افزود: مدیران دستگاههای اجرایی باید به نحوی مقتضی، پیگیر اصلاح آمارها و ارقام وضعیت شاخصهای مختلف توسعه در استان باشند و همزمان با این امر فرمانداران شهرستان نیز باید آمارهای دقیق از وضعیت این شاخصها در شهرستان خود ارائه کنند. مقایسه آمار ارائه شده از سوی فرمانداران و دستگاههای اجرایی استان باید توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان انجام شود.
استاندار خوزستان در خصوص وضعیت اعتبارات خوزستان از محل ماده ۱۸۰ قانون استفاده متوازن از منابع و امکانات کشور، گفت: با توجه به جمعیت چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفری استان، سال گذشته سهم اعتبارات استان از محل این ماده معادل ۶٫۱ درصد از کل اعتبارات این ماده بود و در سال جاری سهم خوزستان با ۰٫۵ درصد کاهش، معادل ۵٫۶ درصد از کل اعتبارات ماده مذکور است.
غلامرضا شریعتی بیان کرد: این وضعیت در حالی است که سهم استان فارس از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ این قانون با داشتن ۳٫۹ میلیون نفر جمعیت در سال گذشته ۶٫۱ درصد و در سال جاری ۶٫۷ درصد از کل اعتبارات این ماده بود. همچنین به استان کهگیلویه و بویراحمد که دارای جمعیت ۷۰۰ هزار نفری است در سال گذشته ۰٫۹ درصد از اعتبارات ماده ۱۸۰ و در سال جاری ۲٫۴ درصد از کل اعتبارات این ماده تخصیص داده شد.
وی اظهار داشت: این وضعیت نشانگر عدم پیگیری مستمر، مرتب و مؤثر خوزستان از تخصیص اعتبارات از طریق نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی است. بنابراین اهمیت دقیق بودن آمارهای وضعیت خوزستان از شاخصهای مختلف توسعه باید مورد توجه قرار بگیرد و با توجه به اینکه فرمانداران در خط مقدم پاسخگویی به مشکلات مردم در شهرستانهای خود هستند، باید اختیار توزیع سهم هر شهرستان از محل اعتبارات ماده ۱۸۰ قانون استفاده متوازن از منابع و امکانات کشور در ارتقاء شاخصهای مختلف توسعه آن شهرستان به فرمانداران تفویض شود.
شریعتی با بیان اینکه در سال جاری اختیار توزیع سهم هر شهرستان از اعتبارات ماده ۱۸۰ در هر شهرستان به فرماندار آن شهرستان واگذار میشود، اذعان کرد: فرمانداران باید در این زمینه با رعایت مصالح کارشناسی و با بهرهگیری از نظرات دستگاههای اجرایی، عمل کنند. به ازای این تفویض اختیار از فرمانداران انتظار میرود بازتاب خوبی داشته باشند. البته عملکرد فرمانداران در این خصوص رصد خواهد شد.
شریعتی با اشاره به ظرفیت وجود ۱۸ نماینده استان در مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: در خصوص تخصیص سهم استان از محل اعتبارات مختلف در سال ۹۶ باید میان فرمانداران و نمایندههای هر شهرستان در مجلس شورای اسلامی تعامل و رایزنی صورت گیرد تا انشاءالله به استان سهم خوبی از اعتبارات مختلف تخصیص یابد. پسندیده نیست که سهم اعتبارات خوزستان از محل ماده ۱۸۰ با توجه به محرومیتهایی که دارد، سالانه کاهش یابد.
وی با تأکید بر لزوم صیانت از سهم استان در تخصیص اعتبارات مختلف، خاطرنشانکرد: با توجه به اینکه ظاهراً از زیر اراضی تخصیص داده شده برای ساخت بیمارستان ۲۰۰۰ تختخوابی اهواز، لولههای نفت عبور میکند باید کمیتهای سه نفره متشکل از معاون عمرانی استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی و مدیرکل راه و شهرسازی در خصوص تصمیمگیری برای وضعیت جایگزینی پلاک این اراضی، تشکیل شود.
استاندار خوزستان ادامه داد: در ۱۰ استان کشور از جمله خوزستان احداث ۱۰ بیمارستان ۲ هزار تختخوابی در دست انجام است که میتواند تحولی بزرگ در بخش درمان و توریسم درمانی را رقم بزند و با توجه به اینکه احداث این بیمارستانها به شیوه ایتالیاییها صورت میگیرد، انشاءالله سیستم درمان در کشور دارای نظاممندی بهتر و بیشتری خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه وبویراحمد: یک ریال هم از اعتبارات ماده ۱۸۰ به کهگیلویه و بویراحمد اختصاص نیافت/ ۱۳ تیر ۱۳۹۵
آقای استاندار خوزستان ؛ رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه وبویراحمد در تاریخ ۱۳تیر ۹۵ می گوید در سال ۹۴ حتی یک ریال از ماده ۱۸۰ اعتبار به استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص نیافته است.
شهردار یاسوج در همین خصوص به اعتبارات ماده ۱۸۰ و نقشههایی که در ذهن شهرداری و شورای اسلامی برای استفاده از این اعتبارات در ذهن برای عمران و آبادانی شهر یاسوج بود سخن به میان آورد و گفت: عملا ریالی از این اعتبارات در سال گذشته برای هزینه کردن در پروژههای عمرانی شهر یاسوج اختصاص نیافت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز گفت: چشم امید به ۱۰ میلیارد تومان اعتبارات ماده ۱۸۰ برای تکمیل برخی پروژهها از جمله ایستگاههای پمپاژ آب در استان دوخته بودیم.
جعفر گوهرگانی افزود: برای ساخت سدهای ایلیآباد و برخی سدهای دیگر و همچنین ایستگاههای پمپاژ آب بنهزرد و توتنده و ادامه کار ایستگاه شمسآباد چشم به این اعتبارات دوخته بودیم و به دلیل مشکلاتی که برای دولت پیش آمد هیچ مبلغی از محل اعتبارات ملی ماده ۱۸۰ به ما نرسید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد :تاکنون یک ریال از اعتبارات این ماده به استان تخصیص داده نشده است. ۱۱اردیبهشت۹۵
آوای جنوب/ علی مراد کاظم پور
برچسب ها :آواي جنوب ، استاندار خوزستان ، غلامرضا شریعتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 1