کد خبر : 56586
تاریخ انتشار : یکشنبه 10 فروردین 1404 - 17:22

۱۴۰۴، سال رونق سرمایه‌گذاری در بخش معدن است

۱۴۰۴، سال رونق سرمایه‌گذاری در بخش معدن است

آوای جنوب استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۴۰۴، سال فرآوری و رونق سرمایه‌گذاری در بخش معدن استان است. به گزارش آوای جنوب ، یداله رحمانی در دیدار وجیه‌اله جعفری معاون معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: استان قابلیت‌ها و ظرفیت‌های خوبی در بخش معدن دارد و دارای ذخایر فسفات، سلستین، گچ، آهک، شن و

آوای جنوب
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۴۰۴، سال فرآوری و رونق سرمایه‌گذاری در بخش معدن استان است.
به گزارش آوای جنوب ، یداله رحمانی در دیدار وجیه‌اله جعفری معاون معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: استان قابلیت‌ها و ظرفیت‌های خوبی در بخش معدن دارد و دارای ذخایر فسفات، سلستین، گچ، آهک، شن و ماسه و سایر معادن است.
استاندار افزود: با توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خوب استان در حوزه معدن نیازمند فرآوری و سرمایه‌گذاری در این حوزه هستیم که در زمینه تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری قدم‌هایی برداشته شود.
رحمانی با بیان اینکه، هنوز آنطور که باید و شاید نتوانستیم از ظرفیت معادن در جهت تولید و اشتغال استفاده کنیم و ارزش افزوده ایجاد شود، گفت: فرآوری از معادن استان را در دستورکار قرار داده‌ایم.
استاندار عنوان کرد: هدف گذاری کردیم که در یک دوره میان مدت سهم بخش معدن از ارزش افزوده معادن کل کشور را حداقل به دو تا سه درصد افزایش دهیم که در این راه نیازمند همکاری مشترک بین استان و وزارت صمت هستیم.
وی بیان کرد: در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» یکی از قابلیت‌های استان برای تحقق این شعار حوزه معدن است که اقداماتی در این حوزه انجام می‌شود.
رحمانی خاطرنشان کرد: نظارت بر روند فرآوری فسفات چرام از جمله مواردی است که در سال جاری مورد توجه بوده و حتما با سرمایه‌گذار نشست‌هایی داریم تا توافقات صورت گرفته به نتیجه برسد.
استاندار عنوان کرد: سلستین دیگر مواد معدنی استان است که فرآوری آن را مورد تاکید قرار دادیم، ضمن اینکه در خصوص راه‌اندازی کارخانه نیترات رایزنی شد که شروع کار آغاز شود.
وی از شناسایی چندین معدن شن و ماسه در سطح استان خبر داد و گفت در این زمینه باید کار مشترکی میان وزارت صمت و استان انجام و زیرساخت‌های لازم در این محدوده‌ها فراهم شود.
رحمانی عنوان کرد: در حال حاضر یکی از آسیب‌های جدی برداشت شن و ماسه از رودخانه است و برای اینکه جلوی این تخریب‌ها گرفته شود حتما باید معادن شن و ماسه شناسایی و در دستور کار قرار گیرد.
استاندار از انجام اکتشافات معدن مس در استان خبر داد و افزود: با محوریت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی وزارت صمت موضوع اکتشافات معدن مس انجام می‌شود.
رحمانی بیان کرد: به منظور استفاده بهتر از ظرفیت معدنی استان مقرر شد ماهیانه جلسات مشترکی در وزارتخانه برای تصمیم‌گیری و جمع‌بندی بهتر اولویت‌های معدنی استان در سال ۱۴۰۴ برگزار شود که نخستین جلسه اردیبهشت ماه خواهد بود.
استاندار خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری وزارت صمت و در سایه شعار وفاق دولت چهاردهم قدم های خوبی برای شکوفایی معادن استان برداشته شود.
رحمانی بیان کرد از همه دستگاه‌ها خواستیم برنامه‌های توسعه خود را تا ۲۰ فروردین به استانداری ارائه دهند که حوزه معدن در سازمان صنعت، معدن و تجارت شامل این موضوع می‌شود.
معاون معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت هم در این دیدار با اشاره به شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» در سال جدید گفت: این استان ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی در حوزه معدن دارد که می‌تواند به روند رشد اقتصادی استان و کشور کمک کند.
وجیه‌اله جعفری با تاکید بر فراهم کردن زیرساخت‌های معدنی استان گفت: در راستای تحقق شعار سال بسته‌های سرمایه‌گذاری تعریف شده است و افراد دارای اهلیت و توان مالی برای سرمایه‌گذاری در بخش معدن استان حمایت می‌شود.
وی با اشاره به اینکه استان برنامه‌هایی را در حوزه معدن طراحی و برنامه‌ریزی می‌کند، افزود: وزارت صمت و حوزه استان مرتب بر روند تحقق این برنامه‌ها نظارت دارند تا سرمایه‌گذاری در این زمینه انجام شود.
جعفری خاطرنشان کرد: در حوزه وزارت صمت اختیارات بیشتری به استان داده می‌شود که شاخص‌ها و برنامه‌های تعریف شده را به نتیجه برسانیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.